Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בראבו 97 1.6.

אתמול שמתי לב לרעש מוזר שמגיע מכיוון תא הכפפות כאשר אני פותח סוויץ' והוא נעלם אחרי כמה שניות אך חוזר לסירוגין גם במהלך נסיעה.

הרעש מזכיר "רעשי רקע" כמו שיש במכשירי קשר...

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

זה כנראה מנוע סרבו חשמלי של דלת מיחזור האויר של מע' האורור/חימום/מזגן שאינו תקין (צירו שבור) ולכן הוא מסתובב קבוע עד שהוא נעצר.

כמובן שקשה לי קצת לשמוע דרך המסך והמקלדת אך אני מתבסס על הכרות עמוקה עם רכב זה.

החלפת מנוע סרבו כזה הנה קצת יקרה, עלות המנוע ועבודת ההחלפה (צפוף).

צריך להוציא את המכסה שבתוך תא הכפפות ולראות אם יש פעולה משתנה של דלתית המיחזור בהפעלת הלחצן החשמלי.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

איפה ממוקמת הדלתית שאמורה להסתובב?

פירקתי את המכסה שבתא הכפפות. לאן עליי להסתכל ועל איזה כפתור ללחוץ?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

כפתור מיחזור האויר נמצא ליד כפתור לחצן המזגן. אתה אמור לראות דלתית שצריכה לזוז לכוון המנוע או לכוון אליך לפי מצבי ההפעלה. יותר מזה איני יכול להסביר בכתיבה בלבד.

אם הדלתית נמצאת קבוע במצב של כניסת אויר חיצוני אל הרכב אז בקיץ המזגן לא יקרר טוב עקב כניסה קבועה שח אויר חיצוני חם מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...