Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה-פיאט מריאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחלות:בעיקר בעיות בגיר אוטומט ובאטרנטור.אלו 2 התקלות היחידות שסבלתי מהם לאורך שנה וחצי שהרכב היה אצלי(לצערי,טוטל-לוסט מתאונה).

במקרה תאונה, הרכב די רך אבל מספק הגנה סבירה.

ירידת הערך היא מעצבנת מאד(מחירון 35K~ תוך שנה ירד ל-22K)

רכב מאד מאד מהנה לנהיגה, יכולות לא רעות בכלל יחסית למישפחתית אוטומטית 1600,לא זולל דלק(30 ק"מ ביום,תידלוק פול פעם בשבועיים לערך),יש מרחב לא רע ברכב-אני בחור מגודל והיה לי נוח בפנים(כמעט 1.90 גובה,ורחב...)למעט במושבים האחוריים,שם צפוף אלא אם כן אתה ילד.

המנוע עצמו די אמין-למעט האלטרנטור שהזכרתי,וגם זה דיי באשמתי שהוא הלך-הנעתי חבר משהוא כמו פעם בחודש...וגם אז לקח לו שנה להתפגר...

ותקרית מאד מביכה שהייתה לי-בדקתי מים לפני נסיעה ארוכה מחיפה לחרמון ושכחתי לסגור את הפקק.

תאמין או לא-רק כשעצרתי לקנות כרטיס בחרמון גיליתי שאין לי מים...הקופאית אמרה לי שהאוטו "מעשן"-אדים לבנים כאלה...שתה כמה ליטרים טובים לקרור,וזהו.חזר לחיפה,ונסע,ונסע, בלי תקלות בעיות ועניינים.

אני ממליץ בחום.

נגד:רק דבר אחד-שמירת הערך שלו.או,למעשה, העדרה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש הרבה מאוד אנשים שיחלקו על דעתו של ברווז1, השרשור הבא, מדבר בעד עצמו...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71344

במיוחד שים להתייחסותו של נמרוד רחמימוב לרכב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...