Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מזדה 6 וכמו שאתם יודעים הרדיו-דיסק שלו מגיע בילד אין באוטו. (אין פאנל)

הרדיו-דיסק המקורי ממש זבל, אין MP3 ,הרבה דיסקים הוא לא קולט, בקיצור על הפנים.

החלטתי שאני רוצה MP3 באיכות טובה (לא בשידור FM) באוטו, במיוחד ששיפרתי אותה בעזרתם לפני כשנה.

עכשיו מה אני יכול לעשות?

הציעו לי כמה דברים

1)לחבר צ'נג'ר MP3 (אפשרות מאפנה ויקרה)

2)להחליף את כל המערכת ולמעשה לבטל אותה ואז להתקין בפאנל מערכת שתומכת MP3

3)הבנתי שאפשר לעשת כניסת אודיו (לאייפוד כמו שראיתי שכמה רצו).

אני לא בטוח שניתן לעשות זאת אבל כמה אנשים אמרו לי שאפשר.(לגבי 3)

מה כדי?

אם כן איפה לעשות?

תודה על העזרה אנשים אני קצת נואש בקטע של המערכת באוטו אז תודה רבה לכם. (-:

פורסם

אפשר להתקין מתאם של 1 DIN במקום המערכת OEM המקורית ולהתקין HU איזה שאתה רוצה, השמיים הם הגבול (או יותר נכון התקציב).

בגדול זה האופציה הכי טובה שאני רואה.

ישנם יחידות אינטגרציה בין מערכות OEM למערכות אפטרמרקט , אבל הטובות עולות המון ולא ממש זמינות בארץ.

פרט לכך, שאתה לא מוגבל מבחינת HU אתה יכול לעשות ככל העולה על רוחך.

אנשים פוחדים משום מה להוציא את המערכת המקורית כאילו שהיא יכולה להינזק עם היא תעמוד ארוזה בתוך קרטון עד ליום המכירה של הרכב ( אם מישהו בכלל ירצה אותה אחרי שהתקנת HU נורמלי..).

מחירו של מתאם כזה לא צריך להיות מעל 400-450 ש"ח במקרה הכי "גרוע", וגם HU פשוט של JVC אפילו דגם KDG-310, יעשה את העבודה טוב יותר מאשר כל מערכת מובנית מקורית...(לא שאני מיד ממליץ עליו והכל תלוי בתקציב אבל בגדול הרעיון מובן).

סתם חומר למחשבה ...

under construction..

פורסם

אחי אני רואה שאתה מבין מאוד בעניינים אלו ומדבר בשפה מקצועית, אבל אני לא מבין מה אתה אומר.

בבקשה מימך נסה לנסח את מה שאמרתה במילים קצת יותר פשוטות אני יודה לך מאוד.:-)

תודה בכל מיקרה.

פורסם

אנסה לפשט לך את דבריו, ההסבר יהיה באדום:

אפשר להתקין מתאם של 1 DIN(להוציא את הרדיו המקורי שהוא גדול, ולהרכיב יחידת פלסטיקה מיוחדת למאזדה 6 שמתאימה להתקנת כל מכשיר רגיל --הגודל של מכשיר רגיל נקרא 1 דין)

במקום המערכת OEM (OEM זה המכשיר המקורי) המקורית ולהתקין HU( HU הכוונה לרדיו דיסק שתבחר מכל סוג שניתן לקנות בכל חנות התקנה) איזה שאתה רוצה, השמיים הם הגבול (או יותר נכון התקציב).

בגדול זה האופציה הכי טובה שאני רואה.

ישנם יחידות אינטגרציה ( שמקשרות בין המכשיר המקורי באותו לבין מכשירים נוספים כמו מחליף דיסקים מסוג אחר וכיוצא בזה )בין מערכות OEM (כאמור - מקוריות של יצרן הרכב) למערכות אפטרמרקט( כל סוגי מערכות אחרות , שלא מגיעות עם האוטו)

אבל הטובות עולות המון ולא ממש זמינות בארץ.

פרט לכך, שאתה לא מוגבל מבחינת HU(כלומר- לאחר שיפרקו לך את המכשיר המקורי ויתקינו את מתאם הפלסטיק שיתאים לכל סוג של רדיו דיסק רגיל) אתה יכול לעשות ככל העולה על רוחך.

אנשים פוחדים משום מה להוציא את המערכת המקורית כאילו שהיא יכולה להינזק עם היא תעמוד ארוזה בתוך קרטון עד ליום המכירה של הרכב ( אם מישהו בכלל ירצה אותה אחרי שהתקנת HU נורמלי..).

מחירו של מתאם כזה (המתאם הפלסטיק במקום הרדיו המקורי עם "חור" להתקנת רדיו דיסק בגודל רגיל) לא צריך להיות מעל 400-450 ש"ח במקרה הכי "גרוע", וגם HU (רדיו דיסק)פשוט של JVC אפילו דגם KDG-310 (מכשיר ממש פשוט ואני מוסיף שאני אישית לא אוהב אותו בכלל)

יעשה את העבודה טוב יותר מאשר כל מערכת מובנית מקורית...(לא שאני מיד ממליץ עליו והכל תלוי בתקציב אבל בגדול הרעיון מובן).

סתם חומר למחשבה ...

מקווה שעזרתי לפשט את ההסבר.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה צודק, אבל החלק הזה הוא רק מתאם על מנת לעשות למכשיר המקורי, כניסת AUX (כניסה ממקור חיצוני כמו צ'יינג'ר,DVD,נגן MP3 וכו'), בפועל כדי לחבר מערכת טובה ברכב שתכלול גם רמקולים,מגבר,סאב וכו', כרטיס כזה של כניסת AUX לא ממש יעזור לך.

פרט לכך, אחרי משלוח+מכס+מע"מ, מחיר של כרטיס כזה יגיע לכ500-600 ש"ח (יותר יקר ממתאם לHU סטנדרטי).

ומחיר של אייפוד או נגן טוב אחר, יעלה יותר מHU אפילו יד שניה, עם יציאות למגברים בעוצמה טובה, וכמובן פי'צרים ותכונות כמו אקולייזרים,חיתוכים,תצוגה ברורה יותר,שליטה על סאב וכו'.

חוצמזה כמו שאתה בעצמך אמרת, המכשיר המקורי הוא די דרעק, ולא ממש קורא הכל ויודע לעבוד באופן שוטף.

under construction..

פורסם

יש לי מערכת משופרת באוטו שכוללת: מגבר סאב וקומפוננט מקדימה.

מה הכוונה "כרטיס כזה של כניסת AUX לא ממש יעזור לך"

כאילו זה לא יעבוד?

פורסם
אתה צודק, אבל החלק הזה הוא רק מתאם על מנת לעשות למכשיר המקורי, כניסת AUX (כניסה ממקור חיצוני כמו צ'יינג'ר,DVD,נגן MP3 וכו'), בפועל כדי לחבר מערכת טובה ברכב שתכלול גם רמקולים,מגבר,סאב וכו', כרטיס כזה של כניסת AUX לא ממש יעזור לך.

פרט לכך, אחרי משלוח+מכס+מע"מ, מחיר של כרטיס כזה יגיע לכ500-600 ש"ח (יותר יקר ממתאם לHU סטנדרטי).

ומחיר של אייפוד או נגן טוב אחר, יעלה יותר מHU אפילו יד שניה, עם יציאות למגברים בעוצמה טובה, וכמובן פי'צרים ותכונות כמו אקולייזרים,חיתוכים,תצוגה ברורה יותר,שליטה על סאב וכו'.

חוצמזה כמו שאתה בעצמך אמרת, המכשיר המקורי הוא די דרעק, ולא ממש קורא הכל ויודע לעבוד באופן שוטף.

ציינתי בהודעה נפרדת שקניתי את הכרטיס הזה (auxmod) למאזדה 3, הוא עובד, קל להתקנה, ועלה לי 370 ש"ח כולל הכל, ואם הייתי חכם היה עולה 320.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...