Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאלף כלב כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לעונים ותודה על האתר אתר מצויין עם מאמרים מאוד מעניינים ובמובנים..

ולאלו שרוצים תמונה אין לי לצערי עדיין אבל הוא קופי קופי גור לברדור

e_5_1_2_20060322170320.jpg

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

חברה אז ככה זה כלבה ולא כלב והיא לא נישארת איתי בגלל שאבא שלי לא רוצה אותה מיכיוון שאני מתגייס עוד פחות מ4 חודשים והוא לא רוצה שתתחיל להשתין והכל אז אם אתם מכירים מישהו שבאמת יטפל בה בחום ואהבה תצרו קשר!

פורסם

תשאיר אותה עוד קצת, בסוף אבא שלך ישלם לך שתשאיר אותו. תעשה מה שאמרתי לך, שים עתונים איפה שהוא השתין, פעם הבאה הוא ישתין שוב באותו המקום על העיתון

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הבעיה היא שאבא אמר שהוא לא חוזר הביתה עד השהכלבה לא נמסרת ..

זה סיפור ארוך למה אז עכשיו הבחירה היא או אבא או כלבה ככה שאין הרבה ברירה

וצער בעלי חיים לא רוצה לתת אותה:puppydoge

פורסם

חבר'ס, תפסיקו לבלבל את השכל ותקשיבו לגילי.תם הדיון.

אני ראיתי במו עיני את הכלב שלו, וזה הדבר הכי אנושי, חכם,(ולפעמים גם תחמן) וחמוד שראיתי בשנים האחרונות... קחו את הטיפים שלו לתשומת לבכם, אני אישית ראיתי את התוצאות. מדהים ללא ספק...

אלעד

פורסם
חבר'ס, תפסיקו לבלבל את השכל ותקשיבו לגילי.תם הדיון.

אני ראיתי במו עיני את הכלב שלו, וזה הדבר הכי אנושי, חכם,(ולפעמים גם תחמן) וחמוד שראיתי בשנים האחרונות... קחו את הטיפים שלו לתשומת לבכם, אני אישית ראיתי את התוצאות. מדהים ללא ספק...

אלעד

אתה יודע שלכלבים יש אופי והרבה פעמים צריך להתאים את השיטה לכלב. יש כלבים צייתנים יותר ויש פחות וזה לא תמיד פונקציה של המאלף. בכל מקרה, מי שלא מאלף את הכלב שלו מפסיד נדבך חשוב מאוד בקשר שיכול להיות בין כלב לבעליו. אילוף נכון הופך עם הזמן להבנה כמעט עיוורת בין הכלב לבעלים, כאשר מספיק שבריר של תנועת גוף או מחווה על מנת שיבינו אחד את השני. כל זה בלי להתייחס לעובדה שאילוף יכול להציל את חייו של הכלב, מאילוף של אי אכילת אוכל ללא רשות ועד אילוף לאי ירידה לכביש ללא רשות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...