Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מלא מילים בפורומים שאני לא מבין בפורום כמו..

מגדש,סעפת.

סתם הבאתי מילים לדוגמא אבל יש מלא כאלה..יש מצב שמישו יקדיש איזה שעה מזמנו לרשום את רוב המילים הקשות??

פורסם

לא בטוח שזה יתן לך תשובה, אבל שאני חושב שעל זה אולי בויקפידיה יש את הפירושים למילים המסובכות שאתה לא מבין.

פורסם

אם אתה נתקל במילים שאתה מעוניין להבין את משמעותן - השתמש במנוע החיפוש של הפורום. מהשרשורים הקיימים תוכל ללמוד הרבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש מלא מילים בפורומים שאני לא מבין בפורום כמו..

מגדש,סעפת.

סתם הבאתי מילים לדוגמא אבל יש מלא כאלה..יש מצב שמישו יקדיש איזה שעה מזמנו לרשום את רוב המילים הקשות??

דבר ראשון תקרא את החוקים של הפורום .

ואיך אני יודע שלא קראת ?

בבקשה : תגובה שלך משרשור אחר...

זה עובר טסטטט ?????

חחחחחח איזה גובההה אשכרה ספינה..

חח רעיון חמוד..

הייתי רוצה לעשות ככה לXSI שלי..חחחחח

מה לא טוב בהודעה ? קרא את החוקים ותבין .

אח"כ אתה תגיע לשרשור שאומר שצריך לעשות חיפוש על כל נושא לפני ששואלים...

בהצלחה .

עריכה עצמית :

ראיתי שרז הקדים אותי . טוב לפחות פה הוא יכול להקדים אותי... :twisted:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
חח יאשה אז תסביר לי איך אני נכנס למנוע החיפוש של הפורום??

ואיך אני ידע אם הההודעה שאני רושם אסורה..

קודם כל עליך לפתח זוג עיניים. אח"כ עליך לפתח יכולת קריאה מלווה בהבנת הנקרא. לאחר מכן אתה צריך מספיק שכל בשביל להיות מסוגל להבין מה עושה שם הסרגל הזה למעלה, עם כללי הפורום, חיפוש וכולי. לסיום, מומלץ שתלמד כיצד לכוון עם היד את סמן העכבר בכדי שיעמוד על אחד מהלינקים הללו, ואז ללחוץ עם האצבע על הכפתור בכדי להכנס אליו. לאחר כל אלו וגם השרשור הנ"ל, היינו די שמחים אם היית מבין שכשמבקשים ממך לא לכתוב "חחח", מתכוונים לזה ברצינות.

תודה ויום טוב.

עריכה: יודע מה, עזוב, אין מצב שתצליח לעשות את כל זה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...