Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי רכב 2003 מליסינג למכירה.

כמה אמורים לרדת במחירון על זה? ביצחק לוי כתוב שיש "חברת ליסינג", יש "בבעלות חברת הליסינג המעניקה את ההטבות בהערה" שזה מוריד 4% מהמחירון ויש "בבעלות חברת הליסינג, ללא הטבות" וזה מוריד 8% מהמחירון. מה ההבדל וממה כדאי להזהר ?

פורסם

אני לא מבין מה לא הבנת? קראת את ההערה?

בהערה רשום " (1) אחריות לשנה או יותר, (2) הצגת בדיקת מכון מורשה, (3) הצגת ספר טיפול של הרכב, (4) ביצוע תיקונים קלים"

זה נקרא הטבות. ועל זה אתה מפחית 4% ואם אין את ההטבות הנ"ל אתה מפחית 8%.כל אצל כל חברת ליסינג זה אחרת, חלק נותנות הטבה וחלק לא.

קאפיש ?

פורסם

לא שמתי לב .....

תודה בכל אופן

דרך אגב... איך בדרך כלל משפיע ליסינג על המחיר ? 4% (עם כל ההערות) או יותר ?

ראיתי קליאו ספורט 2003 13000 קמ מליסינג. אם היא תקינה, כמה זה סכום הגיוני עליה ?

פורסם
לא שמתי לב .....

תודה בכל אופן

דרך אגב... איך בדרך כלל משפיע ליסינג על המחיר ? 4% (עם כל ההערות) או יותר ?

ראיתי קליאו ספורט 2003 13000 קמ מליסינג. אם היא תקינה, כמה זה סכום הגיוני עליה ?

אם אתה מדבר על הקליאו ספורט מאופרייט ליס, אני יודע של מי היא הייתה ואני

יודע שהחזירו אותה עקב בעיות עם הרכב.

• תוכן חדש...