Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הנה אני מעדכן. לאחר שנה. :roll:

אז לאחרונה הצריכת דלק פשוט זוועתית. 1:7 בתוך העיר בנסיעה מאוד מאוד רגועה. בהתחלה חשבתי שזה בטח בגלל הדוד האחורי שראה ימים טובים יותר (כבר מעל ל6 שנים על הרכב, ולפני כן הוא היה גם כן בשימוש) לכן דוד אחורי הוחלף.

עשן שחור עדיין יוצא אבל רק ממש כשאני מגיע לתחום סל"ד גבוה, או כשאני נותן הרבה בגז (פירוט בהמשך). היום הרכב היה במכון קרב' ונבדק במכשיר 4 גזים שהראה תוצאות מעולות הן בסרק והן בסל"ד של 2 אלף. והם טענו אפילו שאין מה לפרק ולשפץ הכל תקין בקרבורטור, והצריכת דלק הזוועתית היא לא בגלל הקרב'. :roll:

אבל אני עדיין חושב שהבעיה היא בקרב'. לפעמים כשהאוטו חונה בעליה או ירידה האוטו מתקשה להתניע, כאילו הקרב' הוצף, ורק לאחר כמה שניות של סטרטר ולחיצה על דוושת הגז הוא מניע.

בנוסף אם אני נותן מכות גז קטנות לאזור ה1500 סל"ד ועוזב, כלומר מכות גז קטנות אבל מהירות, כמה מכות כאלו ברצף והמנוע מקרטע מאוד ונכבה, ואז הוא בקושי מניע, שוב כאילו הציפו אותו והפלאגים רטובים. כמו כן לפעמים בהילוך ראשון שני וגז ברצפה ישנה מעין השתנקות קטנה.

השאלה שלי היא: יכול להיות שעל אף שבדיקת ה4 גזים הראתה תוצאות מעולות הבעיה היא בקרב'? יכול להיות שהקרב' מציף ועדיין ה4 גזים יצאו טוב? אני לא מוצא שום סיבה אחרת לצריכת הדלק הזוועתית. פילטר דלק ואוויר הוחלפו לפני חודשיים, וגם חוטי הצתה. אין שום סיבה אחרת לצריכה כל כך זוועתית למעט אולי דלק מהול, אבל התחנת דלק אותה התחנה. מה שכן כבר חצי שנה שעברתי מ96 ל95 אבל זה לא אמור להשפיע.

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

עבור נסיעה בתוך העיר ורכב עם קרבורטור צריכת הדלק לא נראית לי כזאת היסטרית ואפילו סבירה. אם אתה רוצה להתלונן על צריכת דלק לא תקינה בדוק בנסיעה בינעירונית רגועה.

בכל מקרה זה נשמע כמו מקרה לטיפולו של צביקה.

פורסם

אביב, 1:7 בעיר זאת צריכה מאוד מוגזמת לאונו, ואם זה לא אונו 1.4 אלא פחות, אז היא ממש זוועתית.

פליקס, מתי בדקת קומפרסיה לאחרונה?

פורסם
אביב, 1:7 בעיר זאת צריכה מאוד מוגזמת לאונו, ואם זה לא אונו 1.4 אלא פחות, אז היא ממש זוועתית.

פליקס, מתי בדקת קומפרסיה לאחרונה?

למה לבדוק קומפרסייה, שהכתובת רשומה על הקיר כבר שנה, ומאז עדיין לא טופלה, ששיפוץ קרבורטור שנה עכברה, היה חוסך דלק המספיק לקניית פיאט חדשה, וגם למצות , יין וחרוסת, ולא להסתפק רק באכילת מרור, ולחכות לפסח 2008.

חג פסח שמח וכשר

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ומי אמר לך באיזה דרך הוא נוסע? אוליי כל הנסיעה היא פקק אדיר?

נכון שזה לא סביר אבל אתה לא יכול להגיד!

לפני ששולחים אותו לבדיקות וחיפוש אחר שדים כדאי לדעת את צריכת הדלק במדידה אידאלית- מחוץ לעיר, כמה שפחות פקקים ונסיעה רגועה. אחרת הכל ניחושים.

אם הצריכה באמת לא תהיה טובה (וסביר להניח שכך יהיה) הדבר הראשון שהייתי הולך עליו זה קרבורטור.

פורסם

מה הקשר לבדיקת קומפרסיה? לבדוק קומפרסיה בגלל העשן?

שאלה שעדיין לא קיבלתי עליה מענה: האם יכול להיות שנתוני הארבע גזים יהיו טובים אבל הקב' עדיין יהיה לא תקין? צריכת הדלק זוועתית, אבל יש נסיבות מקלות. רוב הנסיעות הן של 3-4 קילומטר עם צ'וק משוך בתחילת נסיעה, אבל עדיין הצריכה זוועתית למדי,.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...