Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל ידידיי

אתמול (יום שני) בערב, עשיתי תאונה קטנה עם הרכב שלי מסוג פיאט אונו שנת 91

הנזק שנגרם בתאונה זה 2 פנסים קדמיים שבורים + גריל שבור +רדיאטור התפוצץ (כך זה ניראה לפי תביעת עין,אני שם מים והמים נוזלים)

רציתי לדעת בבקשה המלצה למקום טוב, שיוכל לסדר לי בעיה זו וכמה עלות של כל התיקון +- כל מחיר בנפרד, כלומר, כמה עולים 2 פנסים קדמיים,רדיאטור וגריל..

תודה מראש לכל העוזרים

טל

פורסם

פנסים קדמיים וגריל , תוכל למצא בפירוקיות בצפון במחירי ריצפה,רק לבוא ולקחת, ואפילו יוכלו להתקין לך במקום, רדיאטור מומלץ לרכוש חדש.

גריל ושני פנסים אתה סוגר ב 300 שקל במזומן ואפילו פחות.

אם אתה רוצה לתת את הרכב לאיזה מוסך שיסדר לך הכל - זה כבר סכומים אחרים, אבל אתה לא תצטרך להתעסק עם זה ולבזבז זמן, לשיקולך.

פורסם

תאמת ***תאמת = את האמת, כל האמת, ושום דבר מלבד האמת ***עדיף גם לפי דעתי ללכת לפירוקיות, אבל אין לי זמן כרגע ואני חייב תאוטו ***תאוטו = את האוטו, כל האוטו, ושום דבר מלבד האוטו ***ליום ראשון שני..בגלל זה אני שואל, מההמחירים של הכל,פנסים רדיאטור חדש/משופץ, וגריל אני לא מאמין שיש חדש..אז מפירוק או משהו..

כמה בערך יצא לי הנזק פלוס מינוס (במוסך)?

תודה

טל

פורסם

במוסך מינימום אלפייה:

רדיאטור רק חדש = 500 שקל לערך , מים לריאטור גם תצטרך = 50 ש"ח, פנסים יביאו לך מפירוק, מהפירוק זה עולה סביבות 100 לפנס, אותך יחייבו לשני הפנסים +כיוון אורות , משהו כמו 600 ש"ח לפי דעתי אבל זו רק השערה, גריל גם כן יביאו לך מפירוק, בפירוק תוכל לרכוש גריל כזה ב 50-70 שקלים, המוסך ייקח לך 200 ש"ח על גריל , עכשיו תוסיף הרכבה ועבודה על הכל, אתה מגיע מעל 1500 שקל .

אולי כן שווה לך לבזבז קצת זמן וכן להתעסק עם זה.....

תיגש מחר למוסך וקבל הצעת מחיר על הכל ואח"כ תחליט.

פורסם
במוסך מינימום אלפייה:

רדיאטור רק חדש = 500 שקל לערך , מים לריאטור גם תצטרך = 50 ש"ח, פנסים יביאו לך מפירוק, מהפירוק זה עולה סביבות 100 לפנס, אותך יחייבו לשני הפנסים +כיוון אורות , משהו כמו 600 ש"ח לפי דעתי אבל זו רק השערה, גריל גם כן יביאו לך מפירוק, בפירוק תוכל לרכוש גריל כזה ב 50-70 שקלים, המוסך ייקח לך 200 ש"ח על גריל , עכשיו תוסיף הרכבה ועבודה על הכל, אתה מגיע מעל 1500 שקל .

אולי כן שווה לך לבזבז קצת זמן וכן להתעסק עם זה.....

תיגש מחר למוסך וקבל הצעת מחיר על הכל ואח"כ תחליט.

סובארו תודה רבה לך

אני אתייעץ מחר עם מוסך וכמה אנשים פרטיים ויחזור עם תשובה

ערב טוב

טל

פורסם

לא לשכוח שגם יש פגיעות פח שמחייבות יישור כפח חזית, גשר עליון בפח החזית, גשר תחתון מתחת לרדיאטור, אולי מכסה מנוע ועבודת צבע.

חבל שלא כתבת מהיכן אתה בארץ.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...