Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחזות למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמנם קשור לרכב בצורה כלשהי, אבל יותר בעל גוון סיפורי, אז אוף-טופיק איט איז...

השעה 20:40. אני מרפרף בעיתון, מה יש לראות בטלוויזיה. פתאום אני קולט שזה מתחיל ב-21:15 ולא ב-22:00 כמו שחשבתי. שיט.

מתנצל, ממציא תירוץ, ויוצא. מודיעין-רעננה ב-35 דקות? אין בעיה...

מתבלבל פעמיים עד ליציאה מהעיר, יוצא סוף סוף לכיוון ת"א רק כדי להתקע אחרי משטרה שנוסעת 130 קמ"ש. סססעמק. זאת המשטרה הכי מעצבנת. אי אפשר לעקוף אותם כי הם כבר נוסעים מהר מדי. חייבים להשאר מאחור.

בדרך מצטרפת אלינו עוד משטרה וכולנו משייטים על 130-140 על כביש 1.

מגיעה ההתפצלות לכביש 4, סוף סוף, יוצא וטס לכיוון רעננה. הכביש פנוי למדי אבל כמובן שאנשים מתנחלים בשמאל. אין לי כוח להאט ולחכות, אז אני מזגזג מעט. מתקרב לצומת רעננה, זגזוג אחרון וצ'קלקה.

שיט, מאיפה זה הגיע?

מאט לכיוון הרמזור, המוח עובד. מה להגיד להם?

אתם מציקים לי? תראו את זה שעקפתי, נסע באמצע בין שני נתיבים!

לא, לא טוב.

אולי נגיד את האמת? שמיהרתי להקליט "המתווך" בערוץ 2? (אחלה סרט)

מביט שוב אחורה, עדיין ברמזור.

מה זה? גולף? שחורה? עם רשת בגריל?

נו באמת...

זה הזכיר לי שפעם, גם אני וחברים שלי היינו עושים את זה. זה היה בסוף י"ב. קנינו צ'קלקה כחולה מזעזעת בקנה ובנה, היה לנו מגאפון והסתובבנו ברחבי רעננה מפחידים נהגים תמימים.(מהר מאוד זה נמאס לנו ועברנו לעשות דברים יותר גרועים...)

ואתם, "נתפסתם" בידי משטרה מדומה? התחזיתם למשטרה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוליגן.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

פושתק.

(האמת, שאין לי מושג על מי ישי ומתן מתכוונים, עלייך שעשית את זה בצעירותך, או על אלה שעשו לך את זה.....אבל אני ממשיך את המסורת :lol::lol::lol: )

Back to the original - NC again.

פורסם

בסביבות השעה 00:00 נסעתי עם הוולוו מכיוון כביש ירקונים (יציאה) לכיוון הוד השרון (שמאלה), עכשיו מי שמכיר את הפניה שמאלה מכיוון ירקונים להוד השרון יודע שקצת בהמשך (אחרי הפניה) יש רמזור שמתחלף מהר ולאחר מכן יש עוד רמזור יותר רחוק שגם מתחלף בתיאום מסויים (שהאקסטרה סוסים שהאוטו קיבל מגיא מאפשרים לי לעבור אותו בקלות :wink:).

טוב אני מדביק את המצערת לריצפה בשביל להספיק את שני הרמזורים כל המכוניות שמאחורי נעלמו כלא היו במראה, אני עובר את שני הרמזורים ויותר מאוחר בהמשך עוצר ברמזור אדום, אחריו נכנסים כבר לאיזור עירוני אז המשכתי באיטיות קדימה.

לאחר שקבוצת המכוניות שהייתה מאחורי הגיעה אלי אני שומע במערכת כריזה "וולוו תעמוד בצד!" (בקול עצבני), אני מסתכל במראה וכלום, רק קבוצת המכוניות רגילות, ושוב אני שומע "וולוו אמרתי לך לעצור בצד!" טוב אני ברוב תמימותי עוצר וכל המכוניות עברו אותי ונשארתי לבד עם עצמי (אתם מכירים את התמונה של החמור, זה מה שעבר לי בראש...), לא ידעתי אם לצחוק או להתעצבן... אז בסוף צחקתי והמשכתי בדרכי.

Finger's gonna kill me.

פורסם

סחטיין עליכם חחח 8)

לא שמעתי על שטויות כאלו עוד.. הדבר היחיד שאני עושה בתור תעלול זה כשאני נוסע מאוחרי מישהו מהחברים שלי אז ברמזור אני מתקרב אליו לאט לאט ומתחיל לדחוף.

עשיתי את זה לידידה פעם שרק קיבלה רשיון ופעם ראשונה נסעה באוטו של אבא, הילדה נכנסה לסרט. :twisted:

פורסם
סחטיין עליכם חחח 8)

לא שמעתי על שטויות כאלו עוד.. הדבר היחיד שאני עושה בתור תעלול זה כשאני נוסע מאוחרי מישהו מהחברים שלי אז ברמזור אני מתקרב אליו לאט לאט ומתחיל לדחוף.

עשיתי את זה לידידה פעם שרק קיבלה רשיון ופעם ראשונה נסעה באוטו של אבא, הילדה נכנסה לסרט. :twisted:

מזכיר לי משהו מצחיק ...

גם אני עשיתי משהו בסגנון ...

חבר שלי שהיה לידי נורא צחק מהענין ...

למחרת נסע באוטו שלו ( ג'ימי ) ... וניסה לעשות אותו הדבר לידידה שלו ( 205 )...

עד היום שהיא עשתה טוטללוס... הבג'אז נשאר סגור !

פורסם

חבר שלי ואני בפולו קלאסיק דיזל..

עכשיו איזה אחד עקף אותנו עם איזה אמריקאית בהמה.

חבר שלי איך שהוא נעקף מתחיל להבהב לבחור באמריקה..

ומצביע עם האצבע לעצור בצד מצפצף..ומה לא בסוף של דבר ההוא עוצר אנחנו מתקרבים מאחוריו..ו.....

חבר שלי נותן בגז...... :lol: (פיי עד שהעגלה זזה..) ואנחנו מתפוצצים מצחוק הבהמה התחילה לרדוף אחרינו..אבל לבסוף ניכנסו לאיזה רחוב והוא לא תפס אותנו .

פורסם

גם לי יצא כמה פעמים להפעיל צ'קלקה על מישהו, ואפילו עם גולף :)

הבעיה שלי היה אישור מהמשטרה לשים צ'קלקה והייתי עם אפוד ותעודה, ואם מישהו לא

היה לוקח אותי ברצינות תוך דקה מגיעה ניידת תנועה לתת לוח איזה רפורט...

לפעמים אנשים דווקא לידי פתאום מרביצים.. אסור לרדוף אחריהם.

וזה לכם כל הנהגים... למשטרה אסור להכנס למרדפים !!!

זה חוק באבן, אסור להכנס למרדף עם מכונית ! (מבחינת המשטרה כמובן)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
גם לי יצא כמה פעמים להפעיל צ'קלקה על מישהו, ואפילו עם גולף :)

הבעיה שלי היה אישור מהמשטרה לשים צ'קלקה והייתי עם אפוד ותעודה, ואם מישהו לא

היה לוקח אותי ברצינות תוך דקה מגיעה ניידת תנועה לתת לוח איזה רפורט...

לפעמים אנשים דווקא לידי פתאום מרביצים.. אסור לרדוף אחריהם.

וזה לכם כל הנהגים... למשטרה אסור להכנס למרדפים !!!

זה חוק באבן, אסור להכנס למרדף עם מכונית ! (מבחינת המשטרה כמובן)

כן כן אמיר השתמשת בתרוץ הזה גם כשהסובארו dl עם הדוס שרדפנו אחריה השאירה לך אבק :lol::wink:

פורסם

זו לא הייתה ב.מ.וו סדרה 7 יבוא אישי עם צ'קלקה בחלון האחורי?

ראיתי אחת כזו אתמול, שייכת לערבים שמוכרים בייגלה בצידי הדרכים... :shock:

עושים עלינו כסף טוב... :?

MCS 2008

פורסם

רוני, אני אישית חושב שזה קצת לא יפה לרשום כאלה דברים ...

במיוחד אחרי שאתה מטיף לילדים בני 17 שעושים צלחות ליד הרכב שלך ...

התחזות למשטרע זה עבירה פלילית שהעונש שלה הוא קשה מאוד וכולל אפילו מאסר ...

לא מספיק יש לנו את המשטרע שעוצרת אותנו על שטויות ?!

רוצה לשחק אותה ילד טוב ??? תתנדב למשא"ז או ליחידת התנועה ותוכל לתפוס נהגים על העבירות האמיתיות (אי שמירת מרחק, מעבר בין נתיבים ללא איתות), זה לפחות מה שאני מתכוון לעשות כשאני אגיע לגיל שאני אוכל להתנדב (21) ...

כולנו עשינו שטויות כשהיינו קטנים, גם אני לא תלית שכולה תכלת אבל זה לא נותן לנו זכות לרדת על אנשים אחרים סתם ככה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...