Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ניקלתי במ"ס מקרים שלחצתי על הגז ולא נגעתי בקלאץ' והרכב הרים טורים כאילו לחצתי על הקלאץ' והמשיך לנסוע...

הקאלץ' הזה עבר משהו כמו 80,000-דוד שלי שהגיע לביקור מניו יורק טוען שקלאץ' אמור להחזיק לפחות 200,000 ק"מ ולדעתו זה רק כיוון... זה נכון??

בנוסף-יש כזה דבר שמן קלאץ'-התעניינות של כמה חברים שלי ושלי...

תודה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

היתה לי בעיה דומה, אני לא ממש יודע אבל איך פתרו לי אותה.. הלכתי למוסך של הקרובטורים ששם עשו לי ניקוי כמה זמן לפני.. סידרו את זה צ'ק צ'אק.. בכל אופן קלאץ' אכן עלול להחזיק 200K אבל הוא עלול גם הרבה פחות זה לגמרי תלוי בסגנון הנהיגה (ובאיכות הקלאץ' אני מניח)...

אני לא בטוח שזה קשור לקלאץ' עצמו אולי באמת לכיוון...

בכל מקרה פשוט תילך למוסך אני לא מאמין שתוכל לקבל פה תשובה מדויקת, אני מאמין שהם אמורים לעזור לך שם :)

פורסם

" לאחרונה ניקלתי במ"ס מקרים שלחצתי על הגז ולא נגעתי בקלאץ' והרכב הרים טורים כאילו לחצתי על הקלאץ' והמשיך לנסוע... "

לא ברור בכלל.

לחצת על הגז בלבד הטורים עלו כאילו לחצת על הקלאצ ..............

התופעה הכי שכיחה היא כאשר הרכב לא סוחב, כלומר הטורים עולים מהר והרכב לא נוסע.

משמע הקלאצ גמור.

קלאץ לא מחזיק 200K אולי 100K הבלאי הראשוני מתחיל בקולות כאשר הדוושה

של הקלאצ לא לחוצה ומפסיקים כאשר הדוושה לחוצה.

במצב הזה ניתן לינסוע עוד עשרות ק"מ עד שהרכב לא סוחב.

שמן קלאצ ? לא ידוע לי :roll::roll:

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

אולי באמריקה - איפה שכל המכוניות אוטומטיות, אפשר לנסוע מאות אלפי קילומטרים בלי לעשות קלאצ'...

בדיקה פשוטה אם הקלאצ' גמור - תרים הנדברקס, שלב לראשון ותנסה להרים קלאצ' לאט. בקלאצ' בריא - האוטו מתחיל מיד לגמגם ואמור להכבות.

פורסם

קלץ' יכול להחזיק גם 200K במקרים טובים, אבל 80K זה בהחלט סביר +.

קלץ' של אופנועים טבול בשמן (לרוב). קלץ' של מכוניות לא (בטח למישהו יש דוגמה אקזוטית

למכונית עם קלץ' רטוב).

למכוניות אוטומטיות אין קלץ', אמריקה!

:turn-l:
פורסם

תעשו בדיקה קלה :

תרימו בלם יד , תכניסו הילוך שני , גם עד 5-6 סל"ד , תעזבו במכה ( חשוב לעזוב במכה , לזרוק אותו ) .... וכאן יש 2 אופציות :

1. אם הרכב קופץ ונכבה הקלאצ' בסדר

2. אם הטורים נופלים די בעדינות והרכב לא קופץ בכלל הקלאצ' גמור ...

הסימפטום שאתם מתארים זה קלאצ' גמור בוודאות לדעתי .

פורסם

הקלאץ' אצלי עשה 181K כמו גדול.. תלוי בנהג.

אם הבעיה קשורה בקלאץ' ובין אם לא זו תופעה שבכל מוסך יטפלו לך בה..

היתה לי בעית טורים דומה,(חשבתי הלך הקלאץ') בגלל זה החלפתי קלאץ' - התברר שמשהו עם הואקום בקרבורטור לא בסדר, גם הפילטר דלק היה גמור (לא יודע איך קשור).. בכל מקרה לך תבדוק.

פורסם

קלאץ יכול להחזיק 200 K בלי בעיה, אם אתה נוסע בעיקר נסיעות בינעירוניות ארוכות, ולא שוחקים אותו. לעומת זאת , 40K של פקקים, יכולים לגמור אותו בלי בעיה...

אבי

• תוכן חדש...