Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב רנו קליאו שנת 92 גיר ידני, הרכב עשה כבר 300,000 ק"מ ברוך השם אין לי בעיות איתו, אבל בגלל גילו המופלג רציתי קצת לפנק לו את המנוע, רציתי לשאול על חבילת תוספים ושמנים מומלצים ללכב? איזה חומר ינקה לי טוב את המנוע לפני הוספת השמן החדש? איזה שמן מומלץ לשים? איזה תוסף מומלץ לשים עם השמן אם בכלל? איזה חומר ינקה טוב את מערכת הדלק לפני הטיפול? ואיזה תוסף דלק להמשך הגנה, איזה חומר ינקה לי את מערכת המים מאחר ויוצאים מים חומים, ואיזה חומר מומלץ לשים עם המים להמשך הגנה. תודה לכל העונים

פורסם

אם עובד טוב - אל תיגע.

זה כלל ברזל, אתה עלול לעשות שטיפת רדיאטור ולקבל נזילות, פלאשינג למנוע ולקבל כל מיני סתימות במעברי שמן - למה לך ?

האוטו נוסע בסדר ובלי תקלות - עזוב אותו לנפשו ורק תטפל בו לפי ההוראות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אוקיי כל מה שאני רוצה גם זה את ההוראות, איזה שמן לשים איזה מים לשים ברדיאטור , קניתי אותו לא מזמן ועכשיו אני צריך לעשות לו טיפול 10000 ואני קונה את החלקים ואני מחליף לבד הכל, אני צריך רק לדעת על מה ממלצים לרכב הזה

פורסם

שמן 15/40 , פילטר שמן מקורי (או של ראביט) ,נוזל קרור נורמלי,

שמן גיר 75-90 , פלאגים של NGK

*לא קל להחליף את פילטר השמן למי שאינו מנוסה.

*תרוקן ותמלא את מערכת הקרור עד שהמיים יהיו שקופים ואז תמלא בנוזל קרור.

אפשר תוסף BG לטנק הדלק , לא ממליץ על פלאש לשמן.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...