Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך החברה MA AUDIO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום.

גלשתי באינטרנט בכל מיני אתרים של מגברים וראיתי את החברה MA AUDIO, ולכן התעניינתי מה המחירים שלה בחו"ל ומצאתי שהם זולים יחסית. אך לפי הנתונים היא נראית חברה טובה.

עכשיו השאלה שלי אם החברה הזו היא טובה ונחשבת או לא, ואיך היא במגברים?

בתודה מראש סם.

פורסם

עצה מלב אל לב ...

אל תתקרב למגברים שלהם ולא לשאר המוצרים יש בשוק חברות ומוצרים הרבה יותר מוצלחים מאשר של מק אודיו.

בהנחה שהחסרת c מה - .MA AUDIO

כי MA AUDIO אני לא מכיר

פורסם

מק אודיו, מק דונאלדס

ג'אנק, ג'אנק פוד

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה הוא התכוון לחברה MA AUDIO, אכן יש כזאת חברה בחו"ל והיא די מצליחה שם.

פה בארץ עוד לא יצא לי להיתקל במוצרים שלהם... אבל תחפש בפורומים מחו"ל ביקורות, אני בטוח שתמצא!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

חברים...

לא התכוונתי לחברה מאק אודיו...

התכוונתי ל- ma audio שזו חברה אמריקאית אני חושב... לפי האתרים אני רואה היא הולכת חזק בשוק והמחירים שלה סבירים..

לכן רציתי לשאול אם מישהו מכיר אולי את החברה ויכול ללת לי קצת ביקורת עליה.. אם היא אמריקאית או סינית ואיך היא מבחינת הצהרות...

סם.

פורסם

לי יש באוטו קומפוננט של מק אודיו ואני לא מצטער על כך לרגע!!!

יכל להיות באמת שחברות אחרות יותר טובות אבל אני ראיתי שמעתי קניתי!!!

לא מצטער בכלל...

שיהיה לכם סופ"ש נעים!

• תוכן חדש...