Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומאטי לאמא ב-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז ככה: אמא מתעקשת על אוטומאטי (וזו הסיבה, אגב, שבקרוב הסיוויק תוצע למכירה ואחרי כחצי שנה תחליף אותה ספורטיבית אמיתית, אבל לא קשור). התקציב: 25K. בניגוד אליי - אמא לא מחפשת כלום, למעט שני דברים חשובים:

1. אמינות - בעיקר של הגיר האוטומאטי. (זו הפעם הראשונה שאני קונה רכב אוטומאטי ולמעט הגטס של הצבא [שהייתה חדשה ועליה נסעתי תקופה קצרה..]אני לא נוהג על אוטומט, לכן אין לי מושג איך אמור להתנהג גיר אוטומאטי ברכב בן 8. חוץ מנקישות בהעברת הילוכים - מה צריך לבדוק?)

2. צריכת דלק.

המתמודדות במירוץ הנבלות:

1. יונדאי לנטרה 96-97. האם היא טוחנת דלק כמו הכריזמה? ככה שמעתי.

2. דייהטסו שרייד 96-97 - הפייבוריטית. איך הגיר שמה? וצריכת הדלק? (1300)

3. קורולה 93 -94. איך הגיר האוטומאטי שמה שורד? לגבי השאר - הייתה לי אחת כזו ידנית אז אין צורך לפרט.

תודה לכל העוזרים.

אה, אם יש לכם עוד הצעות - בשמחה! :)

פורסם

שתלך על שרייד.

1500 אוטומט ולא 1600 כמו שציינת.

אמינה, זריזה ,שימושית,וסחירה שזה פרט לא פחות חשוב.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
שתלך על שרייד.

1500 אוטומט ולא 1600 כמו שציינת.

אמינה, זריזה ,שימושית,וסחירה שזה פרט לא פחות חשוב.

אורן

ב-3 דלתות יש 1500? (הלוואי...)

אה, ועוד משהו: עכשיו ערכתי חיפוש וראיתי שהרבה ממליצים על הסיריון. איך היא מבחינת הבגאז' והמרחב לנוסעים מאחורה יחסית לשרייד? האם היא ממש צפופה? (לא לשכוח שהרכב אמור להיות משפחתי, ובנוסף ישמש אותי לטיולים עם החברים לפעמים...)

פורסם

שתילך על השרייד קלאסיק מנוע 1.5I עם 16 שסתומים, אוטו אמין בהחלט.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

קורולה.

הגיר האוטומטי אמין ומתפקד טוב.

יש לחבר שלי שנת 93,והיא טובה הרבה יותר מלנטרה 96' שהייתה לבן דוד שגם שתיינית לא קטנה.

פורסם

אוטו שני במשפחה לדעתי לא צריך להיות מרווח וגדול. בשביל זה יש את האוטו הראשון, שלרוב הוא יהיה לפחות משפחתומטית.

השרייד בחירה מצויינת (את הצורה העגולה יש רק מ 97') וגם הטויוטה סטרלט החביבה.

הקורולה שתוכל למצוא ב 25K ישנה בלפחות שני שנתונים מהיפניות הקטנות.

הגיר האוטומטי צריך להיות במצב סביר, חוץ מבלאי טבעי שבעיקר מתבטא בהעברות הילוכים ברוטליות ומורגשות יותר מגיר חדש. כמו כן אל תצפה ליותר מדי חיסכון בדלק - תיבות ההילוכים הנפוצות יותר היו של 3 הילוכים אוטומטיים בלבד...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ב-3 דלתות יש 1500? (הלוואי...)

אה, ועוד משהו: עכשיו ערכתי חיפוש וראיתי שהרבה ממליצים על הסיריון. איך היא מבחינת הבגאז' והמרחב לנוסעים מאחורה יחסית לשרייד? האם היא ממש צפופה? (לא לשכוח שהרכב אמור להיות משפחתי, ובנוסף ישמש אותי לטיולים עם החברים לפעמים...)

הסיריון נכנסת בכלל לתקציב כזה ?

פורסם
איך הצריכת דלק של השרייד 1.3 מול קורולה?

האם שרייד באה ב1600 גם ב-5 דלתות ('בלי בגאז')?

המנוע הגדול ביותר של השרייד הוא 1500 וקיים רק בתצרות סדאן (עם בגאז')

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...