Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי!

gmb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לצערי הרב אני מתווסף לסטטיסטיקה... פרצו לי לרכב... גם אני מתוך שורה של כ-30 מכוניות!!!

המקרה קרה בשער יפו של צריפין? מישהו שמע משהו מחבר/מכר/הוא עצמו?

יש לי שאלה קטנה בקשר לזה, אך לפני זה, הפרטים:

נזק: חלון קדמי ימיני, צילינדר המנעול של הבגז', ה"פס" שמסביב למנעול הבגז' (אני אנסה לצלם מתישהו ולשלוח).

נגנבו:

הד יוניט: Pioner keh-p6650

מגבר: SANSUI לא ידוע דגם (לא משהו בכל מקרה)

צ'יינג'ר: pioneer cd-1230

כסף: כ-20 ש"ח בעודף...

היו לי שני רמקולים חדשים שהרבתי השבוע, שלא נגעו בהם, פלוס הישנים שהיו סתם זרוקים בבגז', שהוצאו מהקופסה שבה אוכסנו אבל הושארו... מוזר...

יש לי עכשיו כמה שאלות..

לחלון מגיע לי חדש, זה סבבה....

להד יוניט- מחברת הביטוח אמרו כי מגיע לי חדש עד שווי של 900 ש"ח, האם אני יכול לוותר על זה ולקחת את הכסף במקום?

האם על המגבר והצ'יינג'ר מגיע לי החזר/פיצוי?

יש ברכבי מערכת אזעקה של איתוראן (האקטיבי, הכי יקר שיש)... האם העובדה שהרכב עמד פרוץ במשך כ-שעתיים בלא שציפצף קבילה לאפשרות שאני אוכל לתבוע את איתוראן על תיקון הבגז'?

דיברתי איתם והבחור אמר שהם קיבלו אתראה בשעה 18:20, אך לאחר מספר דקות זה פסק, אז לא התקשרו אלי לוודא שהכל בסדר, למרות שהם אמורים להתקשר בכל מקרה!

המערכת ד"א, תקינה, ומוזר שהפסיקה לפעול כיוון שהם לא נגעו בשום דבר אחר ברכב...

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אתה צריך לבדוק טוב בפוליסה שלך ולהתיעץ עם סוכן הביטוח כי במקרה דומה שהיה לי כיסו את כל הנזק עד לשקל האחרון כי היה איתורן שהתריע.

גם אם הביטוח לא מכסה , שווה לדעתי לפנות במכתב תקיף לאיתורן ולדרוש שיכסו את הפרש הנזק כי לא התריעו במועד. זה שחשבו שזה בסדר לא אומר שהם פטורים מאחריות לתוצאות אם לא פעלו בהתאם לחוזה. תבהיר שלא תהסס לתבוע אותם. מאחר ולא מדובר על סכומים אסטרונומים יתכן ויהיה להם שווה לסגור איתך ענין בשקט במקום לרוץ לבתי משפט.

נמרוד

פורסם

שער יפו ידוע כמקום חביב על הגנבים , זה סידור מיוחד בינך לבין הצבא כדי לעודד את השארת הרכב בבית , כך תימנע מלהבריז למפקד , פחות ריצות בשבילו , פחות משפטים על נפקדות - טוב לכולם... 8)

לגבי איתוראן , לדעתי יש לך כאן קייס. תרים קצת צעקות , ואם אתה ממש בעניין , ניתן להגיע עד לתביעה משפטית.

פורסם

כמובן תבדוק מה הפוליסה שלך מכסה ומה לא.

לדעתי את הבגז' החלון וההד-יוניט היא מכסה ואת השאר לא, אלא אם כן עשית ביטוח מיוחד למערכת, מה שבד"כ לא קורה...

לגבי איתוראן זה בעייתי מאוד, כי הגדרת השירות היא מערכת למניעת גניבת הרכב ואיתורו במקרה של גניבה ולא מערכת למניעת פריצות לרכב או משהו כזה.

הם גם מציינים את זה בפני הלקוח בזמן פתיחת השירות.

עכשיו נשאלת השאלה אם הם יהיו מוכנים להתפשר איתך בגלל שמדובר כאן בסכום נמוך יחסית של נזק ובמקרה בו הרכב פרוץ במשך שעתיים ללא התראה אליך.

אני מאמין שעם הרבה עקשנות ושיחות, איומים בתביעה, וכד' יתפשרו איתך ויתנו חלק מהסכום.

ולבסוף, צר לי לשמוע שפרצו לך לאוטו, זה כבר ממש מדכא כל הנושא הזה

פורסם

שער יפו בצריפין זה בערך המקום עם הכי הרבה פריצות שאני מכיר

אין מישהו בבסיס שלי שבא פעם עם אוטו ולא פרצו לו .......

לי 3 פעמים למאזדה

וניסיות פריצה אחד לאופל שהסתיים בהרס טוטאלי של המנעול בדלת הנהג.

ואל תחשבו שאפשר לחנות ממול בבהד 7

המצב אותו הדבר

או בתשלום שקצת יותר טוב המצב שם ...או להגיע מוקדם ולחנות בחנייה של בית החולים ששם פורצים פחות ( עם הלאנטיס החנתי שם תמיד עם הבגאג בתוך השיחי סירפדים כדי שמי שינסה להתעסק עם הפזומט יסבול ... והרבה :) )

או להשיג אישור כניסה !!! :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שער יפו בצריפין זה בערך המקום עם הכי הרבה פריצות שאני מכיר

אין מישהו בבסיס שלי שבא פעם עם אוטו ולא פרצו לו .......

לי 3 פעמים למאזדה

וניסיות פריצה אחד לאופל שהסתיים בהרס טוטאלי של המנעול בדלת הנהג.

ואל תחשבו שאפשר לחנות ממול בבהד 7

המצב אותו הדבר

או בתשלום שקצת יותר טוב המצב שם ...או להגיע מוקדם ולחנות בחנייה של בית החולים ששם פורצים פחות ( עם הלאנטיס החנתי שם תמיד עם הבגאג בתוך השיחי סירפדים כדי שמי שינסה להתעסק עם הפזומט יסבול ... והרבה :) )

או להשיג אישור כניסה !!! :)

כמה פעמים כבר שמעתי את כל מה שכתבת פה :)

אבל מה לעשות, עכשיו גם אני נדפקתי...

אבל באמת האמנתי שבבה"ד 7 המצב יותר טוב...

כנראה שלא... טוב, עכשיו צריך להתחיל לעבוד היטב על אישור כניסה לרכב ועד אז... אוטובוסים... כל הזין לי!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...