Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה אתם אומרים על הקיט הזה של Oil Filter Relocation ?

לינק לקיט ששמתי עליו עין: http://www.flyinmiata.com/index.php?deptid=4533&parentid=0&stocknumber=04-36150

יש לי שעון לחץ שמן של Auto Gauge שמחובר לפילטר שמן בעזרת מתאם בין הפילטר עצמו להברגה שאליו אמור להתחבר הפילטר במצב רגיל. על המתאם הזה יושב הסנסור של הלחץ.

האם תהיה לי בעיה עם המתאם (למי שמכיר את זה)? האם זה מוריד מלחץ זרימת השמן?

חסרונות? יתרונות?

הרכב: מאזדה מיאטה 1997 כרגע עדיין ללא שיפורים.

תודה רבה,

רועי.

פורסם

אתה מתכנן לעשות החלפות שמן בעצמך?

אם כן אז רק שתהיה בעניינים - זו אחת ההשקעות היותר טובות, מקלה על העבודה ומונעת נזילות מיותרות מהפילטר.

מה שכן, המחיר של FM בכלל לא משעשע.. :shock:

יש תכניות לשיפורים משמעותיים בעתיד?

מוטי

פורסם

היי מוטי

עשיתי עד עכשיו את ההחלפות בעצמי וראיתי כמה זה לא נוח במיאטה. המקום שם צר מאוד ויש פילטרים שאפילו מסרבים להכנס (ארוכים מידי).

הקיט ב FLYING MIATA בהחלט יקר משמעותית מאחרים שראיתי, הבדל של 200-300% אבל הוא נראה קיט באיכות גימור ממש טובה. בעתיד הייתי רוצה לשים את הקיט טורבו FM I (בעתיד הקצת יותר רחוק אבל, זה יקר לי קצת עכשיו :smile:).

נראה לי שאני ילך על משהו באמצע ולא יקח את הקיט Relocation היקר הזה.

תודה,

רועי.

פורסם

לי יש את הקיט שכולל רדיאטור שמן של Moss motors.

החלפתי את הרדיאטור באחד אחר לפני כמה חודשים... הקיט של Moss לא מבריק במיוחד לדעתי... בכל זאת, FM משווקים את הקיט שלהם במחיר שחיטה שפשוט מעצבן לקנות, הם באמת קורעים במחיר בקיט הזה.

אגב, אני ממליץ להשתמש אך ורק בפילטר מקורי של מאזדה.

מוטי

• תוכן חדש...