Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מבין בוויסקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וויסקי.

וויסקי זה מגעיל.

וויסקי אוהבים בגלל שזה מגעיל.

וויסקי אוהבים עוד יותר בגלל שזה מגעיל וגם דופק את הראש.

כל מי שאומר שוויסקי זה טעים סתם אומר. וויסקי זה לא טעים. אם זה היה טעים אף אחד לא היה שותה את זה. קולה זה טעים, וויסקי לא.

כל הוויסקים זה אותו הדבר, כולם מגעילים ודופקים את הראש. אני בורקס עם תרד אם שליש מהאנשים שדיברו פה כל כך הרבה יכולים לזהות סוג של וויסקי לפי הטעם ולא לפי הבקבוק שהוא נמזג ממנו. אני מציע לעשות מפגש פורום בנושא.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הויסקי הכי טוב בעולם זה GLANMORRANGIE 15 ואחריו הוא הלאגאבולין, דוד שלי כתב על זה את התזה שלו (אחלה בחירת נושא ;)).

אבל עזבו שטויות, סטוק 84', למביני עניין. בתי כנסת. וסתם תימנים.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
איפה , כבר מזמן לא עושים אותם על בסיס וויסקי יותר :?

לא נכון,

לסאוטרן קומפורט יש מס' גרסאות:

1. סאוטרן קומפורט ריזרב, שזה הסאוטרן המוכר רק מעורב על בורבון שמיושן 6 שנים (40 אחוז אלכוהול בניגוב ל38 אחוז של הסאוטרן הליקר).

2. סאוטרן קומפורט מאלט, שזה אותו ליקר מוכר רק על בסיס של וויסקי סינגל מאלט שמיושן 10שנים.( והוא 50 אחוז אלכוהול בניגוד ל38אחוז של הליקר, וה40 אחוז של הריזרב).

יש לי את שניהם בבית, הריזרב זה עם תווית כסופה, והמאלט הוא עם תווית שחורה.

אלו היו 60 שניות על...

under construction..

פורסם
וויסקי.

וויסקי אוהבים בגלל שזה מגעיל.

וויסקי אוהבים עוד יותר בגלל שזה מגעיל וגם דופק את הראש.

כל מי שאומר שוויסקי זה טעים סתם אומר. וויסקי זה לא טעים. אם זה היה טעים אף אחד לא היה שותה את זה. קולה זה טעים, וויסקי לא.

כל הוויסקים זה אותו הדבר, כולם מגעילים ודופקים את הראש. אני בורקס עם תרד אם שליש מהאנשים שדיברו פה כל כך הרבה יכולים לזהות סוג של וויסקי לפי הטעם ולא לפי הבקבוק שהוא נמזג ממנו. אני מציע לעשות מפגש פורום בנושא.

תלוי איזה וויסקי... גם בירה זה "מגעיל"... לעומת זאת מים עם סוכר זה "טעים"... אין מה לעשות, יצורים חיים ובמיוחד יונקים נימשכים למתוק...

לעומת זאת, וויסקי קנדי הוא עדין מאוד, אין לא את ההרגשה שאתה בולע חתול והוא מנסה להאחז עם הציפורניים בגרון שלך...

וויסקי קנדי אמנם לא מצמיח שערות על כף היד, אבל זה בסדר, אני אחייה עם זה :wink:

אהה, כן, אחרי שתיטעם וויסקי קנדי, לא תוכל להיתבלבל בינו לבין וויסקי אחר!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

...

מכוניות אוהבים עוד יותר בגלל שזה מגעיל וגם יכול לעלות על ליפטים.

כל מי שאומר שמכוניות זה אחלה סתם אומר. מכוניות זה לא אחלה. אם זה היה אחלה אף אחד לא היה מסתבך עם עצמו באמצע המשפט. דובוני אכפת לי זה מגניב, מכוניות לא.

כל המכוניות זה אותו הדבר, כולן מפח ועם 4 גלגלים ונוסעות. אני בוקסה 13 מ"מ אם שליש מהאנשים שדיברו פה כל כך הרבה יכולים לזהות איזה מכונית חונה לפניהם לפי רעש המנוע ולא לפי הסמל שמחובר להן מאחורה. אני מציע לעשות מפגש פורום בנושא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליבאבא ידידי

אני יכול לזהות הרבה מכוניות, לפי המון מאפיינים, גם לפי הרעש. לא את כולן כמובן, אפילו לא את רובן. אבל כמובן את אלה שאני אוהב ומכיר.

בקשר לוויסקי, שתיתי כבר הרבה סוגים של וויסקי, אין כמו צ'ייסר וויסקי אחרי חצי ליטר של זהב טהור, אבל תאמין לי, עד היום הכל היה אותו הדבר. אותו טעם, אותו ריח ואותה הרגשה (נפלאה) של "אהההה" ואותה השפעה נפלאה אחרי. באמת שניסיתי למצוא הבדלים אבל לא מצאתי, כמובן שיכולות להיות כמה סיבות לנושא:

א- אני לא מבין בוויסקי. האמת, אני באמת לא מבין בזה, אבל גם מי שלא מבין במכוניות יכול להבדיל בין רעש של אופל רקורד לרעש של פורד פוקוס ובין רעש של פוקוס לרעש של מגאן.

ב- עד היום כל הברמנים עבדו אלי והביאו לי אותו סוג של וויסקי. יכול להיות, הרי אני לא מבין בוויסקי.

ג- אני לא שותה את הוויסקים הנכונים.

ד- יש לי בעיה חושית קשה. אבל זה לא נראה לי, אני יכול להבדיל בין בורקס ברטו לעגלה (בעצם זה לא כל כך קשה.. :-))

ולסיום, לא אמרתי שוויסיקי זה רע בגלל שזה מגעיל. להיפך, זה טוב. אני אוהב לשתות את זה דווקא בגלל שזה מגעיל, כמו שאני הכי אוהב לנהוג ברקורד בגלל שהיא איטית רועשת לא מאיצה ולא עוצרת- דווקא בגלל זה היא הכי מיוחדת, דווקא בגלל זה יש לה את הכי הרבה קסם.

אם אני ישווה את זה למכוניות:

הרקורד זה הוויסקי הישן שעושה לך "אההה GOD DAMN IT". הפוקוס זה הקולה עם הלימון והגזים. והרנו מגאן זה המים הקרים, בלי לימון ומהברז.

פורסם

תשמע אלון - כל אחד והאהבות שלו.

אבל אם לומר לך את האמת - אני לא אבדיל על פי הרעש בין מוסטנג 66 לבין TA 72...

אבל אני יודעת שאני מעדיפה ויסקים מעושנים כי אני מעדיפה את תחושת הצריבה שלהם בגרון, ואני יודעת שאני לא מתה על בלנדים כי הטעם שלהם לא משהו וכי הם עוברים חלק מדי.

מה שכן - אני יכולה להבדיל בין LM LIGHT למלבורו לייט ע"פ ריח...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תשמע אלון - כל אחד והאהבות שלו. את אוהבת גברים, אני נשים. ואת דיוויד הסהלהוף.. :-D

אבל אם לומר לך את האמת - אני לא אבדיל על פי הרעש בין מוסטנג 66 לבין TA 72... גם אני לא

אבל אני יודעת שאני מעדיפה ויסקים מעושנים כי אני מעדיפה את תחושת הצריבה שלהם בגרון, ואני יודעת שאני לא מתה על בלנדים כי הטעם שלהם לא משהו וכי הם עוברים חלק מדי. עם נשים שרושמות משפט כזה אני אוהב לצאת לפאב, קבענו ? :wink:

מה שכן - אני יכולה להבדיל בין LM LIGHT למלבורו לייט ע"פ ריח... אני מבדיל בין הריח של החמין של אמה שלי לבין הריח של כל חמין אחר

5 תווים ושוט וויסקי.

פורסם

לא התכוונתי להעליב אף אחד ואני מתנצל אם יצא ככה.

התכוונתי להראות שבקרב מבינים בוויסקי יש הבדלים גדולים, כמו שאתה (שאני מניח מבין ברכב) תבדיל בי אלנטרה לפוקוס (מראה, התנהגות, איכות) - בעוד שלרוב האנשים זה בדיוק אותו הדבר.

וקשה להאמין - אבל יש אנשים שמבקשים בפירוש אקסנט מקצין הרכב שלנו ולא מגאן כי "אקסנט זה אוטו נוח"

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ומה איתי ? :)

לי יש פרוטקציות :)

וזק ... לא של יוליה זה בהחלט לא.

ליביו

בשבילך - עד חצי המלכות ועד הבלאק הקרוב :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...