Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מבין בוויסקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מתי אמרת אתה מזמין אותנו אליך ?

זה לא כל האוסף...יש גם עוד בדרך, אני מנצל כל חבר שטס לחו"ל.

בוא נעשה הסכם כזה, שאתה טס לחו"ל תודיע לי, אני מפיל עלייך להביא לי בקבוק, ואז אתה מוזמן אליי לשתות מה שבא לך, הולך?:wink:

under construction..

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לא ללכת על קראון רוייאל? (Crown Royal )

אחלה וויסקי, טוב כמו שרק הקנדים יכולים לעשות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מקאלן... היילנד פארק..

חביבי - אני אוהבת את הטעם שלך :)

ויאצק - עצם העובדה שהוא בלנדד כבר גורמת לי לא הכי לאהוב אותו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תודה על ההמלצות.

מסתבר שיש חנות משקאות קטנה וחביבה 2 מטר מהבית. הדברים שמוצאים מחוץ לרשת, לפעמים זה מדהים אותי :roll:

קניתי בקבוק JB. הרבה יותר זול ממה שחשבתי - 130 ש"ח. עכשיו אפשר לשקול בקבוק שני באותו הסכום :smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יפה יפה אנשים פה שותים דברים איכותיים.

אני כמו יוליה ואחרים שותה (אם כבר ויסקי) אז סינגל מאייל אוף איילי : לאגאבולין, ארדבג או לפרויג.

במחירים שאתה מחפש הייתי לוקח בלנדד אירי כמו בושמילס או בורבון אמריקאי : ווילד טרקי, ג'ק דניאלס וכו'.

או שבכלל תקנה לו בקבוק יפה של רוסקי סטנדרט פלטינום בשמונים שקל וקופסה קוויאר שחור וגמרת עניין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבחור כבר קנה...

אבל אם כבר שרשור של פלצנות, גם אני רוצה!!!!

במחירים הזולים, כדאי מאוד ללכת לכיוון של Tullamore Dew , זול ונעים מאוד.

מהמועדפים עלי - כרגע נחים על המדך ג'וני גרין ומורנג'י PORT WOOD... מצויינים :-)

:-)

פורסם
מקאלן... היילנד פארק..

חביבי - אני אוהבת את הטעם שלך :)

ויאצק - עצם העובדה שהוא בלנדד כבר גורמת לי לא הכי לאהוב אותו...

אם זה הטעם שלך, אז את הרכישות הבאות בטוח תאהבי:

מקאלן 18 ,טאליסקר 18.

:wink:

אגב, אחד המשקאות האהובים עליי זה בלאק לייבל, והוא בלנדד, אז אני מניח שזה די תלוי.

under construction..

פורסם

לאחר 3 חודשים בסקוטלנד אני ייסכם בקצרה את דעתי.

גלדפידיך 12 (נחשב פשוט שם...) - לדעתי פשוט מעולה , עדין מאוד ביחס לשאר הSINGLE MALT. אני אישית קניתי לי בקבוק כזה אבל גרסה שנקראת PEAT AMBER (מעושן במידה עדינה) . וויסקי כזה עולה בסביבות ה22 פאונד (180 ש"ח - בסקוטלנד).

ARDBEG 12 - וויסקי נהדר עם מרקם מעושן , לא לכל אחד , עלה לי כ20 פאונד בסקוטלנד .

LAPHROIG 10 - וויסקי דיי מעושן ,לא לכל אחד או לא למתחילים...

LAGAVULIN 16 - וויסקי סופר מעושן לדעתי כבר מוגזם , וויסקי לאניני טעם ולמביני עיניין , אני אישית רכשתי אחד לאחי והוא לא זול , עלה לי 36 פאונד בסקוטלנד (כ 300 ש"ח) .

CRAIGGAMORE 12- וויסקי עם מרקם מעושן , אני אישית מאוד אהבתי , רכשתי אחד והוא על 25 פאונד..

BRUICHLADDICH 10 - וויסקי לא מוכר בארצנו אך דיי טוב , טעמו מזכיר קצת את הג'ק אך יותר איכותי ויותר חזק. עלה לי כ25 פאונד.

GLANMORRANGIE 15 - פשוט מעולה! ישנה גירסה שאינה נמכרת בארץ ואני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שגמרנו 2 בקבוקים כאלו בחודש.

BALVINIE - וויסקי מעט ממותק די טוב ולמתחילים לדעתי...

נ.ב : רק לידע כללי - רכשתי בסקוטלנד שני בקבוקים של רד לייבל (לא משהו בכלל!! ) והם עלו לי 7.5 פאונד בקבוק (ליטר) , 60 ש"ח לבקבוק!!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אגב פלצנות ואלכוהול משובח, מישהו בקטע של קוניאק?

רמי מרטן Vsop האהוב (למרות שהחברים קנו לי XO לא מזמן) אבל, כנראה שאני לא כזה אנין טעם כמו שחשבתי כי ההבדל לטובת XO למול Vsop הוא כל כך מזערי(לטובת הXo) ולפי דעתי לא שווה את הכסף.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

מה לגבי הסאוטן קומפורט (הוויסקי לא הליקר), בתור בקבוק שני? לא מהכבדים שבוויסקים, אבל מכובד מאוד לתקציב שנשאר.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
מה לגבי הסאוטן קומפורט (הוויסקי לא הליקר), בתור בקבוק שני? לא מהכבדים שבוויסקים, אבל מכובד מאוד לתקציב שנשאר.

שי. :wink:

איפה , כבר מזמן לא עושים אותם על בסיס וויסקי יותר :?

ודרך אגב , הבלוויני , באמת מדהים ..

אם תראו את זה איפה שהוא , אל תהססו לקנות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...