Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70 אלף שח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בדמעות נימכרה הBMW שהיתה לי.

מכרתי אותה ביגלל בית שרציתי ליקנות בית ולא יסתדר.

התיכנון עכשיו ליקנות דירה בעוד שנה פלוס מינוס .

אז נישאר לי המכירה של הBMW פלוס כמה לירות שחסכתי.

הסכום שיש לי הוא 70 אלף פלוס מינוס.

איזה רכב אפשר ליקנות שלא יפול מהרמה של BMW 94 SI

הרכב חייב להיות ספורטיבי ואמין.

חשבתי על איביזה 20VT אבל אני מפחד ליפול עם רכב כזה (רובם גמורות)

חשבתי על אימפרזה אבל בכולם כבר החליפו מנוע וגיר (אז מי יודע מה עבר על הרכב)

אשמח לישמוע עוד הצעות.

תודה בברכה רז...

פורסם

תיראה אני צריך רכב לשנה פלוס מינוס שלא יפול מהמחירון ושיהייה אמין אין לי נסיון עם אלפא מהדגמים החדשים אבל הישנות על הפנים מבחינת אמינות .

אני צריך רכב שאם מחר אני ירצה לימחור לא תיהיה לי בעיה , בדרך כלל אנשים שוללים את המותג אלפא

דרך אגב לחבר יש לנציה 3 ליטר ידני רכב מטורף, הוא רוצה לימכור אותו למעלה מ חודשיים ועדין אף אחד לא יתקשר אנשים שוללים ישר מכוניות כאלה , רק אנשים שמבינים וחובבים מכוניות איטלקיות יתלהבו מימכוניות כאלה ולצערנו אין הרבה כאלה בארץ.

לא הייתי מאמין שאלפא יותר מרגשת מ BMW למרות שבחיים לא נהגתי על אחת כזאת.

רז...

פורסם

ה-156 היא סוג אחר של ריגוש , מסרק הגה של 2.2 סיבובים מנעילה לנעילה אומר הכל

אם תרצה למכור אתה תמכור , לא חסרים קליינטים של אלפא אני מכיר אנשים שמחפשים בנרות 156

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתה לחוץ בכסף בגלל הדירה ורוצה לקנות רכב אמין למשך שנה ואז למכור בלי להפסיד הרבה כסף?

אולי זה ישמע לך קצת קיצוני (במיוחד כשזה בא ממני) אבל... קנה קורולה. מתכון מצוין לשמור על הכסף שלך למשך שנה בשביל שתהיה רגוע יותר כשתרכוש את הדירה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה לחוץ בכסף בגלל הדירה ורוצה לקנות רכב אמין למשך שנה ואז למכור בלי להפסיד הרבה כסף?

אולי זה ישמע לך קצת קיצוני (במיוחד כשזה בא ממני) אבל... קנה קורולה. מתכון מצוין לשמור על הכסף שלך למשך שנה בשביל שתהיה רגוע יותר כשתרכוש את הדירה.

רוני

אם כבר ובמידה שיש צורך בנזילות גבוה ובשמירת ערך, הרי שכבר עדיף לרכוש יאריס (TS?) :-).
  • תוכן חדש...