Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פראייר הילד הזה

http://www.google.co.il/search?hl=iw&inlang=iw&ie=ISO-8859-8-I&q=%22hACKED+BY+LORD%22&meta=lr%3Dlang_en%7Clang_iw

ממבט חטוף הוא מנצל את אותה פירצה הכל האתרים שהוא פורץ אליהם.

כשלא ישארו יותר כאלו, הוא כבר לא יהיה האקר שיודע לנצל אקספלוייט אחד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי בדיקות שעשיתי - אנחנו יושבים על שרת של בזק בינלאומי שנמצא ..טוב נו לא משנה בטח יחשבו שאני ילד מחשבים מוזר בכל מקרה פה לא אמורה להיות הבעיה...- אין מה לדאוג - באישור של אחד ממנהלי הפורום אני אוכל לבדוק את השרת עצמו ולראות אם יש חורים באבטחה.

ביי

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הילד הקטן הזה...פרץ רק את הדף הראשי כלומר הפרומים עבדים.

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם
"פרץ".. החליף את ה index.html או משו. ### אזהרה ראשונה. בלי גזענות מעל דפי הפורום ###

זה נחשב "פרץ", לידיעתך.

פורסם

לא, זה נחשב "ניצל באג ידוע" ו"השתמש בexploit שלא הוא כתב" ע"מ לדרוס מידע בDB. כנראה באמצעות SQL injection.

אני מכיר את הטורקי הטיפש הזה... הוא גם "פרץ" פעם לפורום של רוקפור שבהנהלתי כי התעצלתי לשדרג את הphpbb (העמוס לעיפה בחורים) ולשלב את כל התוספות שהכנסתי בעצמי.

בקיצור - הוא האקר קאקר.

מגאן 1600, לגבי CF - השרת פה הוא שרת dedicated בהנהלת עומר, לא ממש קשור לאיפה הוא מאוכסן...

System-wise האתר בסדר גמור. אני לא יודע לגבי פרצות אפשריות בvBulletin.

* אין לי קשר כלשהו להנהלת האתר, ביצעתי פעם סקירה של האבטחה באתר, מצאתי דברים קטנים מאוד שקשים מאוד לניצול והודעתי על כך לעומר (שתיקן את כולם).

פורסם
לא, זה נחשב "ניצל באג ידוע" ו"השתמש בexploit שלא הוא כתב" ע"מ לדרוס מידע בDB. כנראה באמצעות SQL injection.

אני מכיר את הטורקי הטיפש הזה... הוא גם "פרץ" פעם לפורום של רוקפור שבהנהלתי כי התעצלתי לשדרג את הphpbb (העמוס לעיפה בחורים) ולשלב את כל התוספות שהכנסתי בעצמי.

בקיצור - הוא האקר קאקר.

מגאן 1600, לגבי CF - השרת פה הוא שרת dedicated בהנהלת עומר, לא ממש קשור לאיפה הוא מאוכסן...

System-wise האתר בסדר גמור. אני לא יודע לגבי פרצות אפשריות בvBulletin.

* אין לי קשר כלשהו להנהלת האתר, ביצעתי פעם סקירה של האבטחה באתר, מצאתי דברים קטנים מאוד שקשים מאוד לניצול והודעתי על כך לעומר (שתיקן את כולם).

כמו שאמרתי לך כבר בכמה הזדמנויות מקודם, קוד המקור שלה PHPBB זהה לחלוטין לזה של הVBULLETIN.

ולגבי פירצות בVBULLETIN, ישנה פרצה מאוד מעניינת ונגישה בעת הצגעת שגיעת השרת עמוס.

פורסם

1. אמרת לי את זה פעם אחת (אם כבר אז כבר... :wink:)

2. לא טענתי שאין - טענתי שאני לא יודע על פרצות בVbulletin. (זה לא ממש מעניין אותי)

3. הקוד לא זהה לחלוטין, הוא אפילו לא דומה, יצא לי לכתוב mods לשניהם (לצערי) והקשר היחיד בין שניהם זה ששניהם כתובים בphp...

4. אולי אתה מתבלבל כי הtheme כאן בפורום מבוסס על הsubsilver של phpbb ולמעשה גורם לפורום להראות מאוד דומה לphpbb בתצורה הסטנדרטית...

• תוכן חדש...