Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שכולם מתווכחים על שטויות...

אי-אפשר לגזור ישירות מהמהירות על קטלניות התאונה.

אתם יכולים 'לעשות תאונה' גם ב-200 ו-300 קמ"ש ולחיות או לעשות תאונה ב-50 קמ"ש ולמות.

הכל תלוי בנסיבות התאונה, במהירות בעת הפגיעה (ולא בתחילת האיבוד שליטה או משהו כזה) והרבה יותר מזה בעצם בו פוגעים ובזווית הפגיעה ביחס לכוחות שפעלו על הרכב באותו רגע וכו' וכו'.

אם תכנסו בצורה חזיתית בעצם קשיח כמו קיר בטון אתם יכולים להיות בטוחים שלא תשארו בחיים על 160 (בעת הפגיעה, לא כשהתחלתם לבלום).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דניאל, עפת מהחלון ולא היית ברכב בזמן שהרכב שלך ניכנס בעמוד.

מה אתה מנסה בעצם להגיד?

הוא מנסה לומר במילים פשוטות , שהוא עף מהחלון במהירות של כ100 קמ"ש

(כשאמרתי 100 הייתי אופטימי, כי הוא תיאר את "התחלת" איבוד האחיזה או ההחלקה ב 170 שזה הסוף של השלישי באיביזה.. במנתק.. כן )

על הרצפה אדמה, כביש, מה שלא יהיה..

ויצא מזה בחיים בלי שריטה :drinking:

כשאני עברתי תאונה מהצד עם האוטו הקודם שלי , נסעתי בסביבות ה 30 אחרי העצירה שדפקתי, בעוד שרכב מהצד שנסע על אולי 10 קמש נכנס לי בין הכנף לדלת מצד הנוסע!

וחברה, הבומבה שקיבלתי , אני לא אשכח !

וכל זה במהירות אפסית!

אז 160? 100? קשה לי להאמין.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

בתאונות אין חוקים (גם שמיסתפרים זה בלי חוקים..)

אתה יכול ליפול מטוס ורק יתקלף לך הפרנץ מהציפורן

ואתה יכול לקום לא נכון בבוקר וליפגוש את EVIL KANIVEL בגן עדן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

א. הצעה צנועה למנהלים לסגור את השירשור הזה, זה כבר מעבר לגיחוך..

ב. לדניאל- חכמינו פעם אמרו, סייג לחוכמה שתיקה!!

לעוף מהחלון בכל מהירות של מעל 100 ק"מש מצריכה שיקום (אם בכלל..) בבית לוינשטיין שבו אתה לומד את כל שלבי הגדילה כולל שימוש נרחב בחיתולים, ועד לכתוב שוב שטויות בפורום !!

תעופה במהירות כזו מביאה רק תוצאה אחת מוכרת והיא מוות !! , חדל סיפורים ואסוף את שירי הכבוד שעוד נותרו לך וסיים את תגובותיך לשירשור הנ"ל.

פורסם
א. הצעה צנועה למנהלים לסגור את השירשור הזה, זה כבר מעבר לגיחוך..

לעוף מהחלון בכל מהירות של מעל 100 ק"מש מצריכה שיקום (אם בכלל..) בבית לוינשטיין שבו אתה לומד את כל שלבי הגדילה כולל שימוש נרחב בחיתולים, ועד לכתוב שוב שטויות בפורום !!

תעופה במהירות כזו מביאה רק תוצאה אחת מוכרת והיא מוות !! , חדל סיפורים ואסוף את שירי הכבוד שעוד נותרו לך וסיים את תגובותיך לשירשור הנ"ל.

רדבול נותן לך כנפיים....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אוקיי, אתם צודקים, סליחה. לא היה ולא נברא.

אתם הייתם שם ולא אני.

דבילים.

ציצ-יתר,

יש לך הרבה חוצפה לזלזל כך בבן אדם שאתה כלל לא מכיר. אני משוכנע שאינך נוהג כך בחייך היום יומיים. יש לך הרבה מה ללמוד.

כאן נסתיימו שידורינו,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...