Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מראה

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא 7 אלף פחות. אם תבוא ותתמקח אני אוריד לך עוד אלף שקל... ואז זה כבר 8 אלף פחות :D .

הרכב עבר פה ושם תקוני פחחות וצבע.

פורסם

=/

תראה, בחוברת יצרן שיש ליף כתוב" ABS (אם הותקן)" ז"א זABS זה ממש לא חובה שיש... רציתי שמישהו שיש לו את האוטו יגיד בבירור אם מותקן או לא.

בכל אופן, תודה על החיפוש ! :ok:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני לא מבין, שום מוסך לא עוזר לך???

יש לי שרייד, הייתה שותה לי דלק ככה (תסתכל) - :drinking:

הלכתי למוסך, ניקו קרבורטור (למרות שלך יש הזרקה אני בטוח שגם אפשר לעשות משהו)

החליפו פילטר דלק ועכשיו הצריכה שלי היא 13 קמ" בנסיעה ממוצעת (כ17 מחוץ לעיר) על ליטר.

לך תקן!

פורסם
וכמה עלך לך התענוג ?

ניקוי קרבורטור בין 350-450 ש"ח.

פילטר דלק שקלים בודדים.

אבל הניקוי שווה כל שקל, חיסכון בדלק ובסחיבה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אוקיי, איך אני יכול לבדוק אם זו באמת הבעיה שלי ? אולי אני סתם אזרוק 350-400 ש"ח לאוויר ? מישהו ? עצות ? חוץ מזה ! אין לי קרבורטור ! יש לי הזרקת דלק !

כי אני חייב להגיד, היא בקושי סוחבת (נו, יחסית לנגיד לנטיס או סובארו), אבל שותה טונה דלק !!!

פורסם
אוקיי, איך אני יכול לבדוק אם זו באמת הבעיה שלי ? אולי אני סתם אזרוק 350-400 ש"ח לאוויר ? מישהו ? עצות ? חוץ מזה ! אין לי קרבורטור ! יש לי הזרקת דלק !

כי אני חייב להגיד, היא בקושי סוחבת (נו, יחסית לנגיד לנטיס או סובארו), אבל שותה טונה דלק !!!

אין אפשרות לשפר את מצבך בטלפתיה.

לך לויקטור במוסך איטליאנו בבני-ברק והוא יפתור לך את הבעיה. בכל מקרה יהיה יותר זול מלשלם על דלק.

(תגיד לו שהבעל של רותי שלח אותך - יש לו איתה רומן בהמשכים :))

נמרוד

פורסם

אתה מבין, זה כל הקטע ! :oops: אני בכלל לא בטוח שיש בעיה ! האוטו היה יחסית כזה מהרגע שקיבלנו אותו... יש ל אפשרות לברר מאשתך את הרגלי הצריכה של האוטו ? :)

ותגיד לי נמרוד, יש שם ABS??? :p

• תוכן חדש...