Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שרשור מס' 2] תמונות מתערוכת SEMA 2005 (בעלי חיבור איטי ראו הוזהרתם)

Moti - Miata R
שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קישור לשרשור מס' 1.

המשך התמונות של הדברים האהובים עליי מתערוכת SEMA -

כמה סוסים! כמה דולרים!

בשורה אחת עמדו אנזו אדומה, אנזו שחורה, מורצ'י צהובה, SLR כסופה וסקאלייטי כסופה. האנזו נמצאת כמה ליגות קדימה מבחינת העיצוב, אוטו מדהים -

SEMA-401w.jpg

אגב עדרי סוסים גדולים, XS Engineering הביאו את הסקייליין R34 GTR שלהם, רוע לב cool-smiley-013.gif

SEMA-349w.jpg

ספיישל להוא שביקש יותר גרמניות - גרטרוד עומדת ליד ה-M3 (אין לי מושג אם באמת קוראים לה גרטרוד, רוב הסיכויים שבכלל קוראים לה ליסה וההורים שלה מגדלים תפוחי אדמה באיידהו אבל אני הולך עם הפנטזיה הגרמנית :wink:) -

SEMA-367w.jpg

שיתוף של חברת הצמיגים BFG עם המשפר היפני Signal Auto הביא לעולם את האינפיניטי G35 המהממת הזו שנועדה לתצוגות דריפטינג -

SEMA-403w.jpg

באגף הקוריוזים של SEMA תמיד אפשר למצוא "יצירות" כמו ההאמר H2 הבא ש"מתהדר" במשהו דמויי תותחים מצופי כרום על מכסה המנוע grinning-smiley-036.gif -

SEMA-313w.jpg

זכורות לי גם בקשות של עוד צילומי דוגמניות מהשרשור הקודם.

אני מקווה שזו עונה על הדרישה -

SEMA-411w.jpg

אחד הרכבים היותר יפים ב-SEMA, בודי של פורד קלאסית עם פיניש שנראה כמו נחושת מבריקה עם להבות מאט, מולבש מעל מכלולי הפורד GT -

SEMA-215w.jpg

תודו שזה נראה כיף -

SEMA-572w.jpg

ואם כבר אנחנו נוגעים בכלי שטח, בחוץ נערכה הדגמה של "זוחלי סלעים" (Rock Crawlers) שטיפסו על התצוגה בשילוב של נהגים מצויינים, מהלכי מיתלה אדירים ועידוד הקהל -

SEMA-630w.jpg

ועוד תמונה של משפחת הזוחלים -

SEMA-645w.jpg

בפרס הצפרדע הכי ירוקה של SEMA 2005 זכתה ה-S2000 הבאה, Widebody, בניית אודיו מטורפת וצביעה ברמה סופר גבוהה animal-smiley-045.gif -

SEMA-615w.jpg

פורד F350, הגבהה קלה, הסבה להיגוי כפול, צביעה פרועה. אחלה מתכון לקבל תשומת לב בסיבוב דאווינים (יש מצב לתפוס בחורות כרמיאליות) -

SEMA-086w.jpg

רוצים תשומת לב אבל גם אופציה למצוא חניה? הבורה/ג'טה הזו כאן בשבילכם.

מנופחת, חישוקים מקיר לקיר, תלת מושבית, רכיבי אודיו בכמות מסחרית כולל טלויזיית LCD של עשרים ומשהו אינצ'ים, כנפי שחף+דלתות למבורגיני והכל מדופן בעור אדום -

SEMA-234w.jpg

עדיין לחוצים על תשומת לב אבל ממש לחוצים על חנייה?

זה הזמן לעבור לעולם הדו"ג... עם ציפוי כרום לכל חלק שפספס את הצביעה המטורפת ומסך LCD קטן מאחורה (!), אל תשכחו לקחת משקפי שמש -

SEMA-452w.jpg

אחרונה לשרשור זה, קלאסיקה עתידית - פורשה GT3 Cup Racecar -

SEMA-524w.jpg

המשך יבוא, תהנו :-)!

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי תמונות מדהימות .. תודה על השיתוף ..

התמונה הראשונה בהחלט חזקה, אך אני חושב שהייתה צריך לתפוס עוד טיפה מרחק בכדי לתפוס מעט יותר מהחרטום של כל אחת מיצירות האומנות הללו ..:)..

והקלאסית עם המכלולים של הפורד GT מהממת !

לילה טוב

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

FTD, לקחתי כמה תמונות ממרחק גדול יותר, עם מיליון איש עומדים לידן זה לא פשוט.. בסופו של דבר הכי אהבתי את התמונה הזו.

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצביעה של ה s2000 פשוט מדהימה. מעשה ימי אומן....

מרוב שהיא מדהימה זה ניראה לא אמיתי.

אני עדיין בהלם.מדהים.

(גם הצביעות של שאר המכוניות סבירות :-) ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות מעולות!! , תודה רבה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי, אני זה ההוא שביקש גרמניות... רציתי לומר תודה!

אבל יש בי טעם של עוד! ועוד תמונות של האנזו השחורה וה-S2000

Pליז!!! **Pליז? באיזו שפה זה בדיוק? עברית זה לא... עבור לעברית**

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה תמונות ,

לא רואים "מכוניות" כל יום.

:shock:

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...