Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיג'ו 206GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי פיג'ו 206GTI שנת 2000 שעומדת למכירה. על פניו האוטו נשמע במצב טוב ואני לוקח אותו לבדיקה בימים הקרובים.

רציתי לקבל קצת מידע על הרכב הנ"ל בנושא האמינות באופן כללי, והאם ישנן מחלות ספציפיות שהרכב נוטה לחלות בהן? האם יש איזה סעיף אליו צריך לייחס חשיבות יתרה או לבדוק בצורה מעמיקה? בכלל, למה לשים לב בעיקר בבדיקה ומה מומלץ לבדוק בנוסף (אם בכלל..)?

חבר שלי טוען כי הוא מכיר בעלים של 206GTI שמתלוננים על אמינות ירודה. לטענתו הGTI פחות אמינה מהXS (?!) האם יש איזה ביסוס מאחורי הטענה, או שאותו אדם סתם "נפל" על אקזמפלר רע?

כמו כן אם למישהו יש חוות דעת בקשר לרכב שאינה קשורה לתחום האמינות אשמח לשמוע גם אותה, כיוון שמחיפוש שערכתי פה בפורום לא מצאתי יותר מדי מידע..

נ.ב.

נא לא להתחיל שוב את דיון ה"רכב ספורטיבי-נהג חדש" המוכר לכולנו, אני חושב שמיצינו אותו בשרשור הקודם. ייחסתי חשיבות לכל הנאמר בנושא וברצוני לקבל חוות דעת ניטרלית על האוטו.

תודה מראש, אלעד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שלי טוען כי הוא מכיר בעלים של 206GTI שמתלוננים על אמינות ירודה. לטענתו הGTI פחות אמינה מהXS (?!) האם יש איזה ביסוס מאחורי הטענה, או שאותו אדם סתם "נפל" על אקזמפלר רע?

המנוע 16V 2.0 שקיים ב-GTI מופיע בדגמים נוספים ולא ידוע כבעייתי.

שחבר שלך ישאל את הבעלים המתלוננים על איזו בעיות אמינות מדובר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אמינות אני לא יכול להגיד על הרכב הספציפי הזה, אבל בכלליות פיג'ו לא אמינה..מערכות חשמל נוטות

להדפק וכל מיני בעיות סטמיות, לדוגמא ה307 של חבר נכבתה באמצע כביש מהיר (כן כן, הכל כולל הכל נכבה) וכתוצאה מכך הוא עשה תאונה..כך שאמינות זה לא הצד החזק של פיג'ו.

ה206 בכללי רכב לא מומלץ, גם כן בעיות חשמל ואמינות למינהן..אז אני מניח שהGTI לא נבדלת ממנה בקטע הזה.

בניגוד ל205 GTI המעולה נראה שה206 הייתה נפילה ולא הצליחה לשחזר את תהילת העבר, עקב

ספורטיביות מוטלת בספק, שלדה לא הכי טובה ובעיות יציבות...

סיכום- אני לא הייתי ממליץ על הרכב הנ"ל, אם כבר עדיף לחפש גולף GTI או משהו בסגנון (אין לי מושג

מה המחירים..) שתהווה אלטרנטיבה יותר ספורטיבית.

1.8T 8)

פורסם
המנוע 16V 2.0 שקיים ב-GTI מופיע בדגמים נוספים ולא ידוע כבעייתי.

שחבר שלך ישאל את הבעלים המתלוננים על איזו בעיות אמינות מדובר.

חבר שלי דיבר על בעיות במנוע. הנחתי שלא מדובר במשהו "סדרתי" אבל העדפתי לברר למען הסר ספק.

פורסם

על סמך מה אתה כותב את זה ?

ה206 בכללי רכב לא מומלץ, גם כן בעיות חשמל ואמינות למינהן..אז אני מניח שהGTI לא נבדלת ממנה בקטע הזה.

ואת זה ?

בניגוד ל205 GTI המעולה נראה שה206 הייתה נפילה ולא הצליחה לשחזר את תהילת העבר

205 GTI מעולה ? 206 נפילה ? ה-206 היא מכונית מוצלחת במיוחד (ובלי קשר, היא המכונית הנמכרת ביותר של פיג'ו בכל הזמנים).

ה-206GTI, לא ממש הצליחה להכנס לנעליה של ה-205GTI, אבל נפילה היא לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אמינות אני לא יכול להגיד על הרכב הספציפי הזה, אבל בכלליות פיג'ו לא אמינה..מערכות חשמל נוטות

להדפק וכל מיני בעיות סטמיות, לדוגמא ה307 של חבר נכבתה באמצע כביש מהיר (כן כן, הכל כולל הכל נכבה) וכתוצאה מכך הוא עשה תאונה..כך שאמינות זה לא הצד החזק של פיג'ו.

בניגוד ל205 GTI המעולה נראה שה206 הייתה נפילה ולא הצליחה לשחזר את תהילת העבר, עקב

סיכום- אני לא הייתי ממליץ על הרכב הנ"ל, אם כבר עדיף לחפש גולף GTI או משהו בסגנון (אין לי מושג

זה בדיחה נכון?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

206 GTI היא מעין לגו, מנוע מ-406 מעטפת של 206 וכיול שלדה שונה לגמרי מ-XS. מה כבר יכול להתקלקל שנקרא לזה מחלה?

במשך 5 שנים ומעל 100000 ק"מ הבעיה היחידה היתה רקבון דוד מרכזי וצנרת (שונה לגמרי בשנת 2000). כל השאר כבר תלוי בך. בלמים קדמיים מוחלפים כל 30000 רפידות ודיסקים. אחוריים כל 45000.

ורק המלצה חמה אחת. האוטו מאוד לא סבלני למצב הצמיגים שלו. מנסיון, צמיגים פחות טריים מאחור גורמים לזנב לרקוד בכל הזדמנות בצורה קיצונית. סטיה של יותר מ 2 PSI בלחץ האויר ממש משנה איך האוטו מרגיש. כדי שלא תהיה מופתע לרעה בסיבוב הקפד יותר.

בהצלחה

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אם אתה לא יודע לפחות אל תגיד שטויות. רק ב2002 נכנסה ה 206 לעולם ה מוטיפלקס שאני מסכים שבעייתי. השואל שאל על שנת 2000.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
אמינות אני לא יכול להגיד על הרכב הספציפי הזה, אבל בכלליות פיג'ו לא אמינה...

אתה מוכן להפסיק לקשקש? אני מוכן להתערב איתך שה-307 של חבר שלך נכבתה באמצע כביש מהיר כי ההתקנה המקומית שנעשתה בה דפקה משהו. ל-206 לא ידועות בעיות מיוחדות ולי לא ידוע שאתה מנהל מוסך פיז'ו.

מההערה האומללה על ה-205 אני אתעלם, אבל מההערה על גולף GTI - יותר ספורטיבית? איפה אתה חי?

ולפותח השרשור - שוב אני חוזר - לדעתי 206 GTI איננה מסוכנת פחות מרנו קליאו ספורט לנהג חדש. כך שאתה מוזמן לבחור מבין השתיים (שתיהן טובות) אבל אל תתלה את בחירתך בכך שהיא נוטה למכונית הבטוחה יותר... כמו שזאב אמר (בעלים של GTI מזה הרבה שנים) - גם ה-206 יכולה להפתיע אותך בקלות אם אינך יודע מה אתה עושה...

סע בזהירות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני - תודה על הדאגה. אני אכן אסע בזהירות ואשמור על עצמי (ועל הסובבים כמובן). לאחר התייעצויות ארוכות עם מנוסים ומשכילים ממני הגעתי למסקנה שה 206GTI תתאים לי. אין טעם להכנס להשוואות עם הקליאו מהסיבה הפשוטה שמה שמצאתי למכירה (ועומד בקריטריונים שונים שלי ושל אבי) היא ה 206GTI.

בלי שום קשר, הבנתי ממספר אנשים שה 206GTI דווקא כן סלחנית יותר מהקליאו ותאפשר תהליך למידה קל יותר, אבל שוב, הקליאו פשוט אינה נכנסת למשוואה כיוון שאין אחת שמוצעת למכירה ועומדת בכל הקריטריונים השונים.

אלעד.

פורסם

אם מצאת 206 למכירה - מה טוב. כל שרציתי להדגיש הוא כי היא איננה סלחנית יותר מהקליאו במידה משמעותית לתהליך הלמידה שלך. בלי שום קשר כמובן שעליך להתחיל לאט ובזהירות ומשם להתקדם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל בכלליות פיג'ו לא אמינה..מערכות חשמל נוטות

.

אני לא יודע על מה אתה מדבר בדיוק.

פיג'ו 307 XR 2002 של דודה שלי נסעה כבר 50,000 ק"מ ללא בעיות משמעותיות וללא כיבויי מנוע בנסיעה.

היו 2 בעיות קטנות: קפיץ השתחרר בגיר, ונזילת מי קירור מהרדיאטור- תוקנו במסגרת האחריות במוסך מורשה.

כל רכב שיתעללו בו, ולא יקפידו על בדיקת שמן-מים בזמן, כולל טיפולים בזמן, ייעשה בעיות ואפילו ייתקע.

ועל זה נאמר:

"תשרת את הרכב- הוא יישרת אותך".

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת, תיקנו כבר כל מה שאמרת.

ה-206 אוטו ספורטיבי מאוד, שמתקשר בצורה הרבה יותר טובה מכל רכב מתוצרת VAG.

תעדכן אם אתה קונה את ה-206, ותעלה לפה את תוצאות הבדיקה שהמומחים יוכלו לעזור לך לעלות על ליקויים קשים/משמעותיים, שלא תידפק!

בהצלחה ברכישה.

פורסם

מתן אני אתעלם מהשטויות שרשמת בהודעה שלך לגבי אמינות והשוואה ל-205.. על מה אתה בכלל מבסס את דברך..

אבל השוואת הספורטיביות של הגולף ל-206 פשוט עושה אוול ל-206.

לגולף אין הרבה מה להציע חוץ מקו ישר.. וגם עם מנוע משופר כי ה-150 כ"ס על משקל כבד יחסית לא מזיזים בקלות את הגולף.. (לא יותר מהר מה-206 בכל אופן)..

פורסם

נתעלם רגע מכל הרפש שנזרק לעבר ה 206 , ואומר לך - ה GTI כמו אחותה מרנו ה 172, מהבודדות שנותרו בכבישים המעניקות משהו בתחום ההנאה ללא פשרות של ממש. קח את זה- ורק את זה! תוסיף לזה אמינות טובה , סחירות וכל מה שחשוב לישראלי הממוצע, ותקבל מכונה נפלאה שתענה על כל צרכיך ויהי הם מה שהם.

מעבר לכך- הכול כבר נאמר.

בהצלחה.

ניר

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...