ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קודם כל שלום צריך עזרה במציאת מכונית חסכונית (כנראה דיזל) לנסיעות של פלוס מינוס 3,000K בחודש בתקציב של עד 20,000 שקל. מכונית לא גדולה אך עם מקום בתא המטען שתהיה חסכונית לאחזקה בטווח הכולל (דלק! ביטוחים טיפולים וכו')
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום ותודה מראש, אני מחפש לעבור מפיג'ו 106 XR ידנית מנוע 1.4 שנת 99 לרכב קצת חדש יותר ואמין יותר. 1. תיבה ידנית (לא מתפשר) 2. אמינה - טיפולים שוטפים +- 3. חסכונית (הגודל של הפיג'ו 106 קצת קטן אבל לא מפריע לי בכלל) 4. אם אפשר קצת יותר חזקה (היום יש לי 75 כ"ס אם אני לא טועה) המטרה הכללית היא לעבור למשהו אמין יותר, וחדיש יותר. מה אתם אומרים? תודה! * (למנהלי הפורום) ביצעתי חיפושים רבים, ראיתי הרבה דברים שונים, עם דרישות דומות בחלק מהדרישות שלי, אבל לא חופפות. לכן רציתי לשמוע חות דעת יותר ממוקדת, תודה וסליחה.
הודעה אחרונה מאת RipCurl, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פג'ו 205 פג'ו 306 פונטו ? מה אתם ממליצים לי אני מחפש אוטו שיהיה לי לפחות תשנתיים קשה למצוא עם קילומטרז נמוך ולפי מה שבנתי ה205 אחרי 170 אלף עייפות כבר וגם הפונטו כנל ה306 אני לא מכיר את הרכב יודע עם הוא אמין או לא אני לא יודע בבקשה תעזרו לי אני לא מוצא פיטרון איזה רכב לקנות!.. תודה רבה נ.ב בקיצור אני מחפש רכב שיסע טוב שאני לא יצטרך לשים לו מנוע עוד חצי שנה ולא כל יום יראה תמוסך
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים שלום לפני חודש רכשתי פאסאט שנת 2000 האוטו נרכש אצל מגרש גדול ומרוב שהאוטו עומד בדקתי אותו כמה ימים אחרי הרכישה מכוון שזהו מגרש של משפחה אז אין לנו בעיה של אחריות או החלפה וכו' אחרי הבדיקה התגלתה בעיה מסוימת שמאוד הדאיגה אותי המכון לא עלה על תקלה מסויימת במצנן שמן דבר שהיה יכול להשבית את האוטו מבחינת גיר או מנוע אחד מן השניים היה אמור ללכת לי באוטו אם הייתי ממשיך לנסוע האם יש עילה לתבוע את המכון בדיקה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 9 אלף צפיות
המחירים הם בערך אותם מחירים. באופל לא מוכרים את מודל 2008 בנתיים. אשמח אם תעזרו לי כי צריך לייעץ לאמא שלי שרוצה לקנות רכב חדש ומאוד מתלבטת בין שניהם. היא אישה מבוגרת ולא רוצה רכב גדול. היא לא קורעת את הכביש ומאוד חשוב לה בטיחות ברכב.
הודעה אחרונה מאת Tigra16V, -
-
- 1 תגובות
- 698 צפיות
האם מישהו יודע התפתחויות לגבי זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3407314,00.html האם יש משהו חדש בנידון, והאם זה צריך להוות שיקול במידה ואני מתכוון לרכוש רכב עם מנוע דיזל?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב לא פחות משנת 98 ידני נפח מנוע 1600 ,באוטו מדי פעם אני יסיע עוד אנשים שמחירו יהיה עד 30K אני מחפש שעלויות אחזקה וטיפולים זולים ,צריכת דלק נמוכה וגם שהביטוח לא יהיה יקר. חיפשתי כמה מכניות ואני מיתלבט בינהם: סיאט קורדובה קאיה מנטור רנו מגאן סוזוקי בלנו מאזדה לאנטיס/323 פגיו 306 פורד פיאסטה מה אתם אומרים מה כדאי לי לקחת??
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום! למשפחתי יש עסק של פיצה, וכמו כל פיצה גם אנחנו מבצעים משלוחים כמובן , כרגע יש לנו רכב שמשמש בעיקר למשלוחים הרכב משרת אותה נאמנה כבר שנתיים בערך (סובארו DL 88 ) אך לאחרונה יש איתו כמה בעיות וכנראה שהוא יוחלף למשהו חדש יותר אז אני מבקש המלצות לרכב קטן יותר הדרישות העיקריות הן חסכוני בדלק אמין כמה שיותר , שלא יהו פשלות בדרך תחזוקה זולה אלו הן הדרישות העיקריות (כמובן שאם אפשר משהו מעניין לנהיגה אני ישמח, הסובארו הרגה אותי כבר ) התקציב הוא לא גבוהה באיזור ה-10 אלף שקל בעיקרון אני חשבתי על פג'ו 205 , פג'ו 106 (הינה דרך טובה להנות ממשלוחים ) , סיטרואן AX , סיטרואן סקסו ופיאט אונו. אני כמובן נוטה לאירופיות כי אני מעדיף אותן בכמה על היפניות בכל מיקרה…
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רכב חדש ...זה לא אומר שאין מום בעברו ! רכב חדש יכול לעבור מספר "אירועים" לא נעימים לפני שהוא נמסר ללקוח והוא הלקוח ....לא יודע כלום על כך . על פי חוזה הרכישה אין היבואן חייב לדווח על תיקונים שהרכב עבר עד אחוז מסוים מערכו של הרכב. להלן מספר תרחישים שהרכב יכול לעבור במפעל ההרכבה או בדרכו אל הלקוח : 1) במפעל , באחד השלבים המתקדמים ביותר, מתגלים ברכב פגמים (עיוותים סטייה במידות וכדומה) , הרכב עובר לפס אחר המקביל לפס היצור או למבנה הצמוד לפס היצור, שם הוא עובר תיקונים על ידי צוות עובדים המתמחה בשיקום ובתיקון הפגמים ברכב "הבלתי גמור", בתום התיקון הרכב שב לקו ההרכבה לאותו מקום ושלב שבו גילו את "הפגם" וממשיכים בהליכי ההרכבה. 2) יתכן גם מצב שהרכב באחד משלבי ה…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
מבקש ייעוץ לרכב עד 30000 ש"ח
מאת Guest good_2b_wild- 0 תגובות
- 804 צפיות
אני מתכוון לקנות רכב בחודש הקרוב. מכיוון שאני לא מבין גדול ברכבים, חשבתי שאולי אני אציין באתר הזה (שנראה ממש לעניין דרך אגב) מה הדברים העיקריים שאני רוצה ברכב, ושמישהו ימליץ לי על סוג או סוגי רכבים שמתאימים. אז הנה זה בא: 1. מזגן (חובה במדינה שלנו) 2. מנוע - שיהיה מספיק חזק, כך שבעליות המזגן לא ישפיע. 3. בין השנים 1995 ל-2004. 4. חסכוני - אני אסע ברכב בעיקר למקום העבודה, שנמצא כ-15 ק"מ מהבית, עם עליה בדרך. 5. גיר ידני. אלה היו הדברים החשובים. ההתלבטות שלי היא בין רכב יפני (מאזדה, טויוטה וכו), או משהו קטן יותר כמו פונטו. כמו שאמרתי אני לא מתמצא גדול, אז אם תוכלו לציין את הסוג והמודל אני אודה לכם. עוד משהו שרציתי להתייעץ, ואני מקווה שזה המק…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לבקש עזרה במידע על קנית רכב אני מחפש רכב לצעירים לא חייב להיות מהיר ולא חייב להיות ספורט חשוב שיהיה לו נוכחות המחיר הוא 120 אלף יכול להיות קצת יותר גם תודה אגב אני בן 25
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
-
- 17 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
מתלבט בין שניה הרכבים , עדיפות להונדה . אשמח לקבל כמה שיותר פרטים על שני הרכבים , מבחינות ביצועים אמינות תחזוקה ועוד ... והמחירונים שלהם כמובן. מצאתי הונדה שנת 98 SR יד ראשונה 125000 קילומטר , הבנאדם דורש מחירון עבודה פחות עלות התיקונים אם וכאשר ימצאו בבדיקה . ( אני מכיר אותו אישית את הבנאדם ) האם העסקה משתלמת ?
הודעה אחרונה מאת RDS, -
רכב זמני לקיץ 1 2 3
מאת רועי שלום-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לאחרונה עלה במוחי רעיון לקנות מכוניות לחודשי הקיץ בלבד- כלומר יוני,יולי ואולי גם אוגוסט. אני יוצא מנק' הנחה שאני לא ימצא שום עבודה בזמן הזה, במצב כזה הסכום שיש לי הוא 1800 ש"ח. בהנחה שעלות ביטוח חובה לרכב כזה תעלה לי 2500 ש"ח לשנה, הרי של-3 חודשים היא תעלה לי 833 ש"ח בקירוב. האם יש לי סיכוי למצוא מכונית בסכום שיש לי ולממן גם ביטוח חובה? במקרה כזה, כמה כסף ישאר לי לדלק וטיפולי מוסך?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעבר פתחתי שרשור ובו התייעצתי לגבי העניין הנ"ל להלן הקישור לדיון הקודם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130513 יש כמה שינויים במעמדי ,אני רוצה להבין איך השינויים משפיעים על כל עניין החלפת הרכב הנוכחי (שנרכב דרך ביטוח לאומי) ברכב חדש. השינויים: א.בעבר היתה לי נכות זמנית וכעט הנכות הפכה לקבועה. ב.נאמר לי שגובה הקצבה הנוספת (1777 ש"ח) הנו קבוע והקצבה לא תפגע ,גם אם ארכוש רכב בעל מנוע הקטן מן המותר {יש לי 90% ניידות ופטור לרכב עם מנוע עד 1800} אני משער שמה שכן עלול להפגע הוא גובה הפטור במיסים,האם אני צודק? לפני שאתחיל בתהליך ההחלפה ,הייתי רוצה לברר מהו גובה ההחזר של ההלוואה העומדת למכס, בדיון הקודם נאמר שקודם כל צריך …
הודעה אחרונה מאת ODED-Z, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
באפשרותי לרכוש מחברת הליסינג את האקסנט שנת 2005 שאני נוהג עליה כרכב חברה. ביכולתי גם לרכוש מחברת הליסינג מאזדה 3 אותו שנתון וקמ (נהוגה כרגע על ידי חבר לעבודה)- בתוספת 14000 שח. תוספת המחיר מוצדקת? כלומר יש תוספת תמורה?? תודה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
היתלבטות בין מספר רכבים ותביאו עוד הצעות במחיר של 20,000+- 1 2
מאת Guest aviii1- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סתכלו נהג צעיר אוטו ראשון ! אני מחפש באוטו יופי מאוד חשוב לי תחזוקה קלה שלא יצרוך הרבה דלק ושיסחוב חח דרך אגב חשוב שיהיה שנתון די גבוה בסביבות ה 2000 עכשו יש לי בראש מיספר רכבים תגידו איך הם לדעתכם 1)סיאט איביזה 2) פיאט ברבו 3)פיאט פונטו פתוח לעוד הצאות אהה דרך אגב אני רוצה דעות מאנשים לגבי הרכבים האלה שהבתי איך הם ואם הם מתאימות לדרישות *עשיתי חיפוש בפורום אבל לא ממש הבנתי חלק לכאן וחלק לכאן אז...
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אחלה פורום! קראתי רבות והשכלתי. מקוה שתוכלו לעזור לי בהתלבטות הנוכחית. הקטנה והאמינה שלנו (שרייד 93)שבקה חיים, ואני זקוקה לתחליף דחוף ביותר. צריך להיות משהו אמין שלא אוהב מוסכים כי אין לי זמן ועצבים. משמש בעיקר לנסיעות הלוך וחזור לעבודה (לא רחוק), קניות בסביבה וכו'. יש לנו מכונית משפחתית גדולה לנסיעות ארוכות, טיולים וכאלה. גם רוב הסיכויים שנחזיק במכונית שנקנה במשך שנים רבות, כך ששווי למכירה לא כ"כ חשוב. הסתכלתי על היונדאי גטס, בעיקר בגלל שהיא זולה יחסית ומאד זמינה לקניה ואין לי הרבה זמן להתרוצץ בין מוכרים ומודעות. דרך חברים הוצע לי לקנות גטס 07 GLS מתצוגה של היבואן ב73 אלף, כאשר המחירון בסביבות 99. העיסקה אמינה לחלוטין והרכב חדש עם 1500 קמ. המחיר יקר ממה שהתכוונ…
הודעה אחרונה מאת ROEY B, -
-
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
תיאמתי נסיעת מבחן לשני רכבים אלו אותם אני שוקל לקחת בליסינג כאשר השיקול הראשון הוא נושא הבטיחות. אני מבין שהרנו מגיעה די ערומה מבחינת אבזור לעומת ה-C4. אודה להתייחסות והערות לגבי הרכבים הללו כאשר חשוב לי גם שהרכב יהיה מרווח ונוח. כיום הרכב ליסינג שברשותי הוא פורד פוקוס אולם אני רוצה את הרכב הכי בטיחותי שניתן לקחת בקבוצה 2 בשילוב הפרמטרים האחרים עליהם אני מוכן להתפשר. ערן
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
מה לדעתכם הבחירה הנכונה למשפחה בעלת 5 נפשות,שלא מרבה לטייל בשטח אבל עדיין רוצים ג'יפ עם עיצוב יפה וסביבת פנים ברמה גבוהה? אני אמרתי לאבא שלי לרדת מהקאיה,העיצוב שלה דיי מפחיד אותי ובהחלט שלא משתווה לשתי האחרות,מה גם שעיצוב הפנים שלה לא ממש מסביר פנים. מנגד עומדת הסנטה פה החדשה,מכונית 7 מקומות(או 5+2 אם תרצו)עיצוב חיצוני משגע ועיצוב פנימי שלא לוקה בחסר אך עדיין,זאת יונדאי מכל המשתמע מכך,למרות שבשנים האחרונות היא עשתה קפיצת מדרגה.קיים קושי מסויים במציאת הגרסה שאנחנו רוצים(מנוע דיזל 4X4 שנת 2007-בהזדמנות זו,כל מי שמכיר אדם שמעוניין למכור--ה.פ),אבל אם נחליט לבסוף ללכת עליה נחכה עד שנמצא. מכונית נוספת שנכנסה למאבק רק ביום שישי האחרון היא הקשקאי החדשה של ניסן עם מחיר סביר …
הודעה אחרונה מאת ~VIPER~, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני לא יודע אם זה כל כך קשור לפורום הזה.... אני שם כסף בצד כי אני עובר בקרוב לקנדה..... ורציתי לדעת מאלה שיודעים מה התקציב שאני צריך או באיזה תקציב מיעצים לי לקנות שם רכב..... רכב שיהיה שנת 2002+ רצוי עם אחיזה טובה ושתהיה לו צורה יפה צורה של ספורטיבית התקציב יכול להיות בין 5K ל10K דולר קנדי.... מה אתם אומרים אולי דגמים שנבין בערך מה הולך שם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם , ברשותי כיום אופל אסטרה מודל 2000 שמשרתת נאמנה את משפחתי כמעט 3 שנים. חשבנו להתקדם לרכב יותר גדול ומרווח עם מנוע חזק יותר , אנו גרים בכרמל והאסטרה 1.6 בעליות קצת עייפה. חשבנו להישאר עם אופל ולעלות לדגם וקטרה מהצורה החדשה מודל 2003 - התקציב שלנו 70-80K. רציתי לדעת מנסיונכם על בעיות או מחלות של הרכב שצריך לחשוש מהן. מבחינת עלות אחזקה / טיפולים ידוע לנו שהמחירים בדר"כ גבוהים קצת מהממוצע. מבחינת ירידת ערך גם ידוע - בעייה כאובה בפני עצמה. מה שחשוב לנו לדעת זה בעיקר התנהגות כביש , זמינות כוח וגיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
האם הצרפתים השתפרו? האם כדאי להסתכן בלקנות כאלה מכוניות? יש בעיות? בצע חיפוש
הודעה אחרונה מאת אסי גולף, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 757 צפיות
אני מחפש רכב טורבו דיזל בסביבות ה 10K. אשמח לכל הצעה.
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
דרושה חוות דעת: על פונטיאק גרנד פרי 1995 מנוע 3,100 למישהו יש נסיון עם הרכב? דלק? אמינות? נוחות? וכולי..
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אשמח לקבל חוו"ד על הסיירה משנות 84-90 (6-8 א' ש"ח) בעיקר לגבי תחזוקה, אמינות יחסית וצריכת דלק. כל מידע נוסף ית' בברכה. (אני מעדיף אוטומט, אם זה משנה למישהו) תודה!
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 0 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם!! אחותי מעוניינת לקנות אוטו חדש בתקציב של 20 אלף עם גיר אוטומט בלבד חשוב שהרכב יראה טוב כמה שיותר ושלא תיהיה מכוערת חחחח כמה שיותר קטן שלא תאהב הרבה דלק (כן,אני יודע למרות שזה אוטומט.. חח) תתנו לי בבקשה את הרכבים המומלצים ביותר... תודה רבה לעוזרים רכב לאחותי זו לא כותרת. נסח את ההודעה מחדש עם כותרת ראויה ועם פחות ח'.
הודעה אחרונה מאת sandisk, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני נמצא לקראת רכישה של רנו מגאן ידנית שנת 2001 בבדיקה של המכון לא העלו דברים רציניים חוץ מדליפה קטנה של שמן מתיבת ההילוכים. האם דבר כזה אמור להיות משמעותי?
הודעה אחרונה מאת shaked01, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מתלבט בבחירת רכב מליסינג דרגה 2 להלן דרישותי: שיהיה מרווח מאחור (משפחתית) משענת יד בצד ימין של הנהג אבזור מלא : 4 חלונות חשמל + 2 מראות חשמליות בטיחות סבירה 6 כריות אוויר , כוכב יותר כוכב פחות לא חשוב... שאר הדברים כמו ביצועים, צריכת דלק וכו.. לא חשובים לי להלן האפשרויות: רנו מאגאן - אין אבזור מלא (מראות וחלונות חשמל מאחורה) , אין משענת יד פוקוס - אין משענת יד ולא כל כך מרווחת מאחור (אני גבוהה , הזזת הכסא אחורה גורמת לחוסר מקום מאחור) , אין MP3 ברדיו וגם אין אפשרות להחליף את הרדיו.... טויוטה קורולה - גיר רובוטי בעייתי , אין חלונות חשמל מאחור מאזדה 3 - לא מרווחת מאחור מיצובישי לאנסר - הכל בסדר רק נראית מיושנת מבפנים... אני לא מוכן להתפשר…
הודעה אחרונה מאת ariks, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 996 צפיות
כעת במבצע הוט דגם GLX בכ- 107K חושב על דגם 5 דלתות עבור משפחה עם שתי ילדים
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
לחברי הפורום שלום! לאחר שאבי מאס סופית בשברולט אוואו שקנה (אל תתקרבו לרכב הזה,עצה חמה) ,החלטנו להיות חכמים יותר בקנייה של הרכב הבא ולכן אני מעוניין לקבל מכם עצות בנוגע לרכב הבא שחשבתי לקנות. יש לציין שהרכב יהיה פרטי ולא מליסינג,כך שהטיפולים עלינו . בכל אופן,הרכבים שחשבנו עליהם זה המגאן סדאן,c4 ,307 ועוד רכבים מקבוצה 2 כמו קורולה או פוקוס ודומותיהן. אתם תמהים למה הזכרתי רק את הצרפתיות? מכיוון שחיפוש די מעמיק שלי מצא שרק לרכבים אלו יש ESP בקבוצה הזו,וזה יוצר אצלנו בעיה קשה מאוד. מצד אחד,המערכת הזאת מאוד מאוד חשובה לנו,כיוון שבטיחות זה לא משחק והוכח שמערכת זו תורמת המון לבטיחות , אך מצד שני כולנו שמענו את הספק סיפורים אמיתיים ,ספק אגדות אורבניות, על המגאן שמתפרקת…
הודעה אחרונה מאת ltklev,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl