Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף אופל אסטרה 2007 מנוע 1.8 או גולף 1.6 מודל 2008

GILAL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המחירים הם בערך אותם מחירים.

באופל לא מוכרים את מודל 2008 בנתיים.

אשמח אם תעזרו לי כי צריך לייעץ לאמא שלי שרוצה לקנות רכב חדש ומאוד מתלבטת בין שניהם. היא אישה מבוגרת ולא רוצה רכב גדול. היא לא קורעת את הכביש ומאוד חשוב לה בטיחות ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמדתי בפני התלבטות דומה לפני מספר שבועות.

לגבי בטיחות, שני הרכבים קיבלו 5 כוכבים, אבל לגבי פרטים והבדלים ראה אתר NCAP. יש שם עכשיו אפשרות חדשה להשות בין שני דגמים, היא מאוד נוחה.

לגבי שאר הפרמטרים: אני בסוף הלכתי על גולף (זה עדיין לא שולם למעט מקדמה; האופל ירדה בכל מקרה), אבל לא 1.6. בין ה- 1.6 של גולף לבין ה- 1.8 של אופל, האופל מרגישה זריזה יותר אם תעביר אותה למוד ספורט בגיר, בלי קשר לנתונים היבשים, אך לא בהרבה יותר. אבל אני מניח שזה לא משנה.

מה שהכריע עבורי היה חוסר ההבנה הבסיסי של הבחורה שהצטרפה אלי לנסיעת המבחן, היחס כשהגעתי לסוכנות, והזמן שלקח להם להשיב לי לשאלות. זה, בתוספת "שמועות" על יחס ועלויות לאחר הרכישה (מה שממילא יש גם לגבי VW), החלטתי ללכת על הגולף, לפחות שם קיבלתי יחס ומידע נאות, והרכב נפוץ יותר כך שייקל בעתיד למצוא חלקים/שירות/חברים לתלונות (טפו טפו טפו) וכו'.

לגבי פנים הרכב - יש ששונאים את הדשבורד של האסטרה, אבל אני דווקא אהבתי אותו. מאידך, גם של הגולף מאוד נחמד.

אני חושב שתיאלץ לסדר לה נסיעות מבחן בשני הרכבים, כדי שתוכל לחוות זאת בעצמה, אבל דעתי שטוחה בפניך לעיל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה ישירה בין שתי המכוניות, אין לי ספק. רק האסטרה!

באופן אובייקטיבי, תוך התחשבות בירידת הערך, בשרות של היבואן ובמחיר החלפים השערורייתי של UMI, אין לי ברירה ובחוסר רצון אני ממליץ על הגולף :-(.

ועדיין, אני מדגיש, האסטרה רכב טוב יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנת 2006 האטסרה (הדגמים החדשים) הם המכוניות הכי נמכרות באירופה.. והם הדיחו את הגולף.

בכל מקרה לא הגיר הרובוטי! המצוייד במנוע 1600!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנת 2006 האטסרה (הדגמים החדשים) הם המכוניות הכי נמכרות באירופה.. והם הדיחו את הגולף.

בכל מקרה לא הגיר הרובוטי! המצוייד במנוע 1600!

מצטרף.

הגיר הרובוטי בלתי נסבל!

אבל הוא מדבר על מנוע 1800.

בכל מקרה, שמח שעזרתי אבל מה החלטת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה שאני מתערב, אבל החלטה בעקבות המלצות של אנשים שצרכיהם והעדפותיהם לא בהכרח תואמות לשלך או למי שינהג ברכב, היא פשוט לא רצינית.

הדבר הנכון לעשות הוא נסיעת מבחן בשתי המכוניות ואז להחליט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שתיאלץ לסדר לה נסיעות מבחן בשני הרכבים, כדי שתוכל לחוות זאת בעצמה.

הדבר הנכון לעשות הוא נסיעת מבחן בשתי המכוניות ואז להחליט.

וזה נכון שבעתיים מקום שכך היית נתקל גם בשירות שמציע לך כל אחד מבין שני היבואנים ואולי זה היה עוזר לך להחליט... (הפוך ממה שהחלטתם, אגב).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלא לדבר על כך שאתה רוכש משנת דגם קודמת, ומה תעשה אם בעוד חודש פתאום UMI יתחילו למכור 2008? לא חבל?

[שוב אינני מוצא את כפתור העריכה :shock:]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה ישירה בין שתי המכוניות, אין לי ספק. רק האסטרה!

אכן השוואה מעמיקה ומקיפה.

שיהיה, אבל זה שלפי התגובה הזו החלטת ללכת על האסטרה זה החלק המוזר..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן השוואה מעמיקה ומקיפה.

שיהיה, אבל זה שלפי התגובה הזו החלטת ללכת על האסטרה זה החלק המוזר..

עמוס

העליונות של האסטרה מול הגולף ברורה ועל זה מעידים לא מעט מבחני דרכים (מראה, התנהגות, בטיחות וגם אמינות)... אני לא מדבר על הנוק-אווט במכירות באירופה לעומת הגולף...

נכון ש- UMI הוא לא היבואן הכי טוב שיש אבל אל תשכח שאתה נוהג ברכב יותר ממה שאתה מבקר ב-UMI ולכן, בשביל להנות ברוב המכריע של הזמן, האסטרה היא הבחירה הנכונה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן השוואה מעמיקה ומקיפה.עמוס

עמוס איש החרדל,

באירופה בכלל ובגרמניה בפרט מתחוללת מלחמת ענקים (ב.מ.וו. מול מרצדס) ומלחמת בינוניים (VW מול אופל).

באופן מסורתי אופל מצליחים לזנב ב VW ולהלחיץ אותם אולם עד היום לא הצליחו ממש לאיים על ההגמוניה של VW.

פעם ראשונה מזה 30 שנה אופל נותנת קנוק-אווט לגולף וגורמת ל VW להודיע שהם מקדימים את מועד החלפת הגולף ב 3 שנים בשל ירידה דרסטית במכירות.

בכל מבחן דרכים אפשרי בכל מגזין רכב מכובד, כולם חגגו את הרגע שגולף מקבלת בראש ובזכות זה, הגולף VI תהיה מכונית טובה בהרבה.

אבל אם לא ידעת אז אין בעיה לשאול, הנה למדת.

TIGRA 16V - צודק בעיקרון, אבל 2500 ש"ח לסט חוטי הצטה של אומגה? מה נהיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמוס איש החרדל,

באירופה בכלל ובגרמניה בפרט מתחוללת מלחמת ענקים (ב.מ.וו. מול מרצדס) ומלחמת בינוניים (VW מול אופל).

באופן מסורתי אופל מצליחים לזנב ב VW ולהלחיץ אותם אולם עד היום לא הצליחו ממש לאיים על ההגמוניה של VW.

פעם ראשונה מזה 30 שנה אופל נותנת קנוק-אווט לגולף וגורמת ל VW להודיע שהם מקדימים את מועד החלפת הגולף ב 3 שנים בשל ירידה דרסטית במכירות.

בכל מבחן דרכים אפשרי בכל מגזין רכב מכובד, כולם חגגו את הרגע שגולף מקבלת בראש ובזכות זה, הגולף VI תהיה מכונית טובה בהרבה.

אבל אם לא ידעת אז אין בעיה לשאול, הנה למדת.

TIGRA 16V - צודק בעיקרון, אבל 2500 ש"ח לסט חוטי הצטה של אומגה? מה נהיה?

נכון, אבל בשביל זה יש EBAY... יצא לי להזמין לא מעט חלקים ל- VECTRA B במחירם נמוכים ב- 50% לפחות...

אגב, הנוק אווט הקודם היה עם הצגת הקדט האחרונה... (E)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...