Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר פתחתי שרשור ובו התייעצתי לגבי העניין הנ"ל

להלן הקישור לדיון הקודם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130513

יש כמה שינויים במעמדי ,אני רוצה להבין איך השינויים משפיעים על כל עניין החלפת הרכב הנוכחי (שנרכב דרך ביטוח לאומי)

ברכב חדש.

השינויים:

א.בעבר היתה לי נכות זמנית וכעט הנכות הפכה לקבועה.

ב.נאמר לי שגובה הקצבה הנוספת (1777 ש"ח) הנו קבוע והקצבה לא תפגע ,גם אם ארכוש רכב בעל מנוע הקטן מן המותר

{יש לי 90% ניידות ופטור לרכב עם מנוע עד 1800}

אני משער שמה שכן עלול להפגע הוא גובה הפטור במיסים,האם אני צודק?

לפני שאתחיל בתהליך ההחלפה ,הייתי רוצה לברר מהו גובה ההחזר של ההלוואה העומדת למכס,

בדיון הקודם נאמר שקודם כל צריך להגיש טפסים לוועדת הניידות ,לקבל מהם אישור על גובה אחוזי הניידות ורק אז אפשר ללכת למכס ולסגור את העניין עם ההלוואה העומדת שניתנה עבור הרכב השני.

הואיל וקבלתי נכות קבועה ,הפקידה אמרה שקרוב לוודאי לא אצתרך ללכת לוועדה פעם שני וכי אין שינוי בגובה אחוזי הניידות שלי.

השאלה שלי היא,האם כאשר אגש למכס (ביום ראשון) יסכימו לדבר איתי ולחשב לי את גובה ההחזר גם אם לא הבאתי טופס עדכני מוועדת הניידות ?

האם אפשר לעשות את החישוב בטלפון או שהבירוקרטיה במכס חוגגת ובלי אישור עדכני על וועדת הניידות ,הם לא יזיזו אצבע?

כאשר התקשרתי למשרד הרישוי,נאמר לי שאני חייב לבוא לשם ורק במקום יחשבו לי את גובה הפרש הרישוי ,אותו אצתרך לשלם

על מנת לקבל פטור מתשלום רישוי מלא גם ברכב השני שלי

תודה

פורסם

הייתי היום במכס

אני לא צריך לשלם הפרשי הלוואה עומדת :-P

רק להביא טופס מהביטוח הלאומי (החלטת וועדה ) והמכס ישחרר את הרכב הישן משעבוד של הביטח הלאומי

אתמול הייתי במשרד הרישוי ומסתבר שאני חייב לשלם הפרשי רישוי עד מאי 2008

יש לי 2 שאלות:

1.בקשר להפרשי רישוי-האם עדיף לחכות עד מאי 2008 ורק אז למכור את הרכב ,על מנת לא לשלם הפרשי רישוי?

2.האם רכישת רכב בעל מנוע דיזל משתלמת ? (חיסכון בהוצאות דלק לעומת טיפולים יותר יקרים או ביטוח יקר יותר)

תודה

• תוכן חדש...