Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן ברנו מגאן, מצאתי את הרכב מרווח ונוח גם במושבים האחוריים. מצד שני הפלסטיקה שולטת ברכב, ההתנעה שלו עם כרטיס אלקטרוני שלא ברור לי באם יהיה נוח בכיס, מגיע עם 2 חלונות חשמל בלבד.

הייתי מרוצה מהתנהגות הרכב, הגיר האוטומאט ובסה"כ נהנתי מהנהיגה בו.

יש לי נסיעת מבחן ב-C4 בשבוע הבא, נגשתי לראות את הרכב באולם תצוגה ומצאתי אותו עשיר באבזור לעומת המגאן אך קצת יותר צפוף מאחור. מאחר וילדי בוגרים חשוב לי רכב מרווח יותר מאיבזור אך לפני שאחליט אני עדין רוצה לבחון את ה-C4 בנהיגה.

דרך אגב בחברת הליסינג ה-C4 עולה כ-100 ש"ח יותר מהמגאן לחודש. והרכבים הצרפתיים יקרים מהאחרים בקבוצה 2 בכ-100 עד 250 ש"ח לחודש שההסבר היחד מבחינתי הוא שמירת מחיר/ יכולת המכירה בתום 3 שנים.

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

בכל מקרה עם כל אחת משתיהן זו לא תהיה נפילה. שתיהן מכוניות מפנקות וטובות והן גם המועדפות עלי אישית בקבוצתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שישי ביצעתי נסיעת מבחן על ה-C4. למרות שתאמתי הנסיעה כ-3 שבועות מראש הביצוע של היבואן היה כושל למדי והעיב על החוויה.

התייצבתי במועד שנקבע ובמקום לתת לי נסיעה על רכב שנת 2008 הביאו אותי לרכב שנת 2007 עם כ-28 אלף ק"מ, הרכב היה מסריח מסיגריות מטונף והם מצפים שאקבל החלטה על סמך נסיעה ברכב כזה. הבנתי שמדובר ברכב שנת 2007 רק במהלך הנסיעה וקיצרתי אותה.

הודעתי לנציג היבואן שאני מתכוון לפנות למנהל השיווק והמכירות בעניין החוויה שעברתי והוא ביקש לתקן זאת. לאחר מספר דקות של המתנה נציג נסיעות המבחן הביא רכב אחר דגם 2008 עם כ-7000 ק"מ וביצעתי בו נסיעת מבחן. משך הזמן לנסיעת המבחן קצר מדי וקשה לי לקבל החלטה על סמך נסיעה זו. בסה"כ נהנתי מהנהיגה למרות שהרכב הרבה יותר צפוף מהרנו מגאן (הרכב אמור להסיע 4 בוגרים) אבל הוא מאובזר קומפלט לעומת העליבות של המגאן באיבזור. ציון מבחני הריסוק של הסיטרואן טובים בהרבה באם הבנתי נכון.

אפשרו לי לבצע נסיעת מבחן לצומת מסובים וחזרה וסיבוב קצר בשכונה על מנת להרגיש התנהגות על מאיטי תנועה (במפרים). משך הזמן לנסיעה קצר ביותר וזאת בניגוד ל-30 דקות שקיבלתי מיבאון רנו.

אני נמצא עדיין בדילמה במה לבחור והחלטתי לבקש מחברת הליסינג שתארגן לי את שני הרכבים לנסיעת מבחן יותר ארוכה.

באם מבחינת בטיחות אין הבדל ביו שני רכבים אלו כנראה אעדיף את הרנו בגלל גודל הרחב ומרווח הישיבה שבו (הצעיר ביותר במשפחתי בגיל 19).

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

מבחינת בטיחות הם דומים מאוד ובהתחשב בעובדה שמבחן הריסוק הוא מבחן שמדמה תאונה מאוד מסויימת ההבדלים זניחים לחלוטין.

אם בא לך להשקיע כ 250 ש"ח בבדיקה מעמיקה לך לחברת השכרה וקח רכב ליום (סכם איתם על חצי יום מגאן וחצי יום C4).

בכל מקרה לא משנה מה תיקח לא תיפול כי שתיהן טובות מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...