שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
לילה טוב לכולם, רציתי לדעת אם יהיה שיפור כלשהו בהחלפת הקרבורטור הקיים לאחד מסוג וובר, שאלה נוספת:לפי מה שהבנתי הווברים היו במנועי ה1800 בין השנים 80-84 , וההיטאצ'י מ85 ואילך? או שהווברים הם של מנועי ה1600 של הלאונה?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
פורק לחץ
מאת DUDIBUSKILA7- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם זה אפשרי לשים שני פורקי לחץ, פורק פנימי ופורק חיצוני? פנימי בשביל הביצועים וחיצוני בשביל ה"סטייל". נ.ב. שאלה לא קשורה לנושא, איזה טורבו הוא הכי טוב?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר הרבה זמן אני חושב אם אפשר לעשות משהו עם המנוע שלו. האוטו טיפה חלש. בדגמים יותר חדשים המנוע יותר חזק, השאלה אם זה אותו מנוע והשינוי הוא במערכות "ההיקפיות" שלו. עצות... (ולא, אני לא מתכוון לעשות ממנו אמפרזה טורבו, כל מה שאני מחפש זה עוד טיפה כוח מהמנוע האנמי-משהו שלו) גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שלי קנה גולף 1.6 אוטומט חדשה והוא רוצה להוסיף לה מדגש טורבו הוא צריך אישורים בשביל זה? והוא צריך להחליף משהו ברכב מתלים? בלמים?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, הרפידות שלי באוטו (306 XSI) סיימו את חייהם. הקאליפרים של ברלינגו, איזה רפידות משופרות מומלצות ומה המחיר שלהן בערך? אני גם רוצה לקנות רביעיית צמיגים ספורטיביים במידה 195/55R15 במחיר סביר, המלצות? תודה.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עם מה ניתן לתסף בכדי להעלות אוקטן?
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שהנושא הועלה כבר המון פעמים ושהמידה הזאת והמילה "ספורטיבי" כבר לא הולכים ביחד. אבל הנה זה מתחיל שוב- המידה היא 185/55/14 הרכב הוא 106. אני לא עושה הרבה נסיעות אבל כשישנן אני נוהג קצת באגרסיביות. כרגע על הרכב ישנם סליקסים שסיימו את זמנם. עכשיו אנחנו נכנסים לתקופת החורף ואני שוקל(באופן דחוף) רכישת צמיגים חדשים. כמובן שאשמח להמלצות. גם אחרי חיפוש נרחב בפורום ובשאר הרשת עדיין לא הגעתי לתשובה החלטית. מעבר לכך כמה שאלות ברשותכם: 1)האם צמיגי "חורף" או צמיגי גשם מגיעים לארצנו? כדאי לנסות את זה? אומנם אנחנו לא מדינה מוכת גשמים אבל אולי זה יתן איזה פלוס קטן בנהיגה בחורף. 2)האם שינוי במידה שאני כ"כ חושש ממנו מומלץ או שעדיף להשאר במידה שלי בשביל האפשרו…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי 205 שנת 95 שהושתל בה מנוע 1.4 הזרקה (במקורי היה 1.1) של 98 השאלה היא כזאת האם קיימים שיפורים [בארץ או בחו"ל (בהישג יד)] לרכב הנ"ל ומהו טווח המחירים? (אין לי בעיה להביא דברים מחו"ל) והאם בכלל שווה להשקיע? אני לא מחפש איזו מפלצת מירוצים, רק משהו שיהיה קצת יותר מעניין ליסוע בו אני מחפש להשקיע עד ה10K תודה רבה מראש, אלי
הודעה אחרונה מאת אלי פ, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מיצובישי קולט 95 עם ג'אנט 13 175/70/13, ואני רוצה להביא ג'אנט 14 185/60/14. השאלה היא אם זה יעשה לי בעיות? זה ישפר את יציבות הרכב? או שזה סתם יותר יפה ולא מזיק ולא מועיל?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 4 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום.... מישהו יודע על צ'יפ של REVO לאיביזה טורבו 01-02??
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם זה אפשרי בכלל? יתן משהו? או שצריך להחליף עוד כמה דברים בשביל לקבל משהו? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הרכב מסוג פולו 98 מנוע 1600 סמ"ק נועל 185.55.14 מאושר ברישיון האם ניתן להרכיב צמיגים 185.50.14 ? השאלה מתייחסת רק לגבי היגוי,אחיזה ובלימה של הרכב לא מתייחס כרגע להייבט החוקי תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שעברתי על כל האוטו וסידרתי מה שהיה צריך הגעתי למנוע וה125 כוחות סוס לא מספיקים מה אני יכול לעשות כדי לשפר זאת לשפר את מערכת פליטה? ציפ במנוע? או משהו אחר? התקציב עומד על 7000 הרכב הוא אודי A4 שנת 96 מנוע 1800 אוטומט בנזין אני מרעננה אם אתם מכירים משהו באזור
הודעה אחרונה מאת xxroixx, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי אפשר לקבל בבקשה המלצה על מכון שמייצר Headers למנוע V8, רכב אמריקאי? אני יודע שאפשר לקנות בארה"ב ולהביא, אבל המשלוח של חבילה כזו הוא $$$. תודה, אייל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זו פלטפורמה די גמישה לדעתי באירופה , הבעיה היא שדגם ה2.4 v6 יועד לאוסטרליה לכן אין חומר ברשת שניתן להסתמך עליו . היום הוא 176 כ"ס מקורי , נחמד מאוד אבל מתרגלים . אז מה אני יכול לשפר בו מבחינת ביצועי מנוע ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
שלום לכולכם, אמנם ראיתי שדובר רבות על רעש הפסס...של האוטובוס,אך לא זו מטרתו! תרשו לי לחדד את מטרותיו של פורק הלחץ,ואשמח אם תתקנו/תוסיפו במידה וטעיתי. תפקידיו העיקריים של פורק הלחץ: 1.להאריך את חיי המגדש,ובלחצי גדישה גבוהים למנוע את הריסתו. 2.לשחרר את הלחץ המוגדש,הכלוא בנפח שבין יציאת המגדש,לבין המצערת. 3.להפחית את השהיית המגדש-בשימוש פורק פנימי בעיקר. תפקידים משניים: 3.למנוע קריעה,השתחררות והתבקעות של מכלולי מערכת הגדישה.בלחצי גדישה גבוהים,בעיקר. 4.לעשות רעש פססס... ישנם שני סוגי פורקים: 1.פורק פנימי-אשר משחרר את האויר הדחוס אל פתח יניקת המגדש. 2.פורק חיצוני-אשר משחרר את האויר הדחוס אל האטמוספרה. איך פורק פורק?(עובד) כמו שסתום של צמיג,…
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם.. העלתי פה תמונות של רכב שציירתי עליו.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים..
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הנה אתגר בשבילכם מיני מיינור מודל 79 מנוע 1279 והאתגר.... הרכבת טורבו את הטורבו כבר רכשתי תמונות: עכשיו נשאלת השאלה מה צריך לעבור המנוע בשביל לחבר לו את זה אני יודע שזה מטורף אבל זה אפשרי וראיתי כאלה והחלטתי שגם אני חייב להיות עם מיני מיינור כמו בג'וב האיטליקי (מושפע, מודה!) מי מוכן לעזור לי עם זה?
הודעה אחרונה מאת takingg, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
השסתום הזה יושב ממש ביציאה מהטורבו לאגזוז וכל פעם שהוא רואה בוסט הוא פשוט נפתח,ויש לך כאילו אגזוז פתוח. לא רוצה לעשות רעש נוסעים רגיל. חוסך בעיות עם המשטרה לגבי האגזוז וגם הרבה כסף שנחסך מבניית אגזוז 3 או 4 אינץ מלא. http://www.atpturbo.com/root/releases/release091004.htm
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס חדשה 2008 יש לה את הגריל שמזכיר את המונדאו רק מפלסטיק, כיצד ומאיפה אפשר להשיג גריל מניקל , ופנסי ערפל ואיזה עוד תוספות לפי דעתכם יתאימו. הרכב כסוף.
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב,לא ידעתי אם לפתוח את הנושא בפורום כללי או שיפורים אבל מכיוון שמדובר בשיפור הוא נפתח פה. תחילת שנה תגיע לארץ הגולף החדשה ואיתה ביחד ירכש דגם הTSI (160 כ"ס ולבערך 23 קג"מ). מה היצע השיפורים הקיים למנוע הנ"ל? אם בכלל. כמו כן מדובר גם על טורבו וגם סופר,מבחינת שינוי מפות איך זה הולך שזה גם טורבו וגם סופרצ'ארג'? מה תהיה תמורתו של ציפ'\תכנות מפות מחדש?(ולכמה ההספק יעלה\גדישה). עד כמה הספק יכולים לעמוד המכלולים באמינות?(ברור לי שלא כמו במצב סטנדרטי אבל שלא כל שבועיים אני אבקר במוסך). כל מידע לגבי המנוע בכל אופן יעזור. אני יודע שהרכב עדיין לא אצלי אבל אני מקדים תרופה למכה שתגיע. בתודה לעוזרים,בן.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם , לאחר רכישת הרכב עם בולמים יחסית בסדר , בזמן האחרון הבולמים האחוריים מתחילים להראות לי סימני גסיסה מובהקים . הקדמיים עוד איכשהוא בסדר , אבל חשוב לי להתחיל מהאחוריים שכן זריקת התחת גדולה מהרגיל והחלטתי לטפל בעניין האחיזה של הרכב בכביש . הייתי רוצה לדעת - מה היא החברה המומלצת ביותר לבולמים אחוריים איכותיים ? כשאני אומר איכותיים , אני לא מדבר על היקר ביותר , אבל גם לא על הזול\סיני ביותר . עריכה : אשמח להמלצה גם על קדמיים . שאלה נוספת - האם כיון פרונט ואיזון גלגלים יפתרו בעיות התנהגות \ חוסר יציבות ? מודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני זקוק להמלצה לצמיגים לשני רכבים: האחד - וולבו S40, מידה 205/55/15 נוסע במשך קרוב ל4 שנים על SP9000, מאד מרוצה מהצמיג. מתלבט בין DUNLOP SP9000, SP2000, DIGNOS השני - סקודה פיבוריט, מידה 165/70/13 נוסע על יוקוהמה (לא זוכר מה הדגם) ממש לא אוהב את הצמיג, מחליק! מתלבט בין BRIDGSTONE B700, R410 DUNLOP SP70E, EC201 הייעוד בשתי המכוניות הוא נסיעה עירונית ובין עירונית מס' פעמים בשבוע, לא נסיעת ספורט. חשובה אחיזה ונוחות! אשמח לקבל המלצות לצמיגים נוספים. בנוסף אשמח לקבל המלצות לחנויות לרכישה (עדיף כמה שיותר קרוב לחיפה). בתודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת MJ01, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מישהו מכיר באזור המרכז איפה אני יכול לעשות פורטינג ? אשמח לדעת ממישהו שכבר עשה אצלו או מישהו שידוע ברמה טובה..
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, דבר ראשון אני מפרסם את ההודעה הזאת כאן כי זה אוטו משופר. רציתי לשאול אותכם האם זה שווה לקנות פזו' 306 מנוע rgy שנת 96 שעשה לפי הבעלים 40 אלף ק"מ ויובא מחו"ל (יש שטר מכר) אגב האוטו הוא xsi מקורי שהושתל אבל כל המכלולים(קלתצ' גיר וכו')מקורי של ה-306 ולא של 605. הבעיות שיש ברכב זה הילוך שלישי בעייתי שלא נכנס טוב וצריך להכניס אותו יחסית מהצד (הבעלים אומר שזה בעיה במותחנים). לאוטו יש הרבה שפשופי חנייה שזה לא כזה קריטי אבל בכל זאת... יש לאוטו 3 שעונים עם פוד קורה. הדבר שלדעתי הוא הכי חשוב הכל מאושר ברישיון עם לובינסקי ויש לאוטו דוד אחורי שלא שומעים כמו "אגזוז לחץ" פחות סיבה להיתפס. האוטו יד 8 שאני לא יודע כל כך איך להגיב על זה אבל הבעלים הנוחכי עש…
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
המנוע יושב על באגי חיפושית. המנוע אחרי אוברול, הבלוק עבר חריטה ל 1680 סמ"ק. קרבורטור עבר שיפוץ. ההצתה הוחלפה לאלקטרונית. משאבת מים חדשה. 2 פילטרים פתוחים ואגזוז של מרצדס, שקט וזורם! בקיצור מנוע מצויין יחזית חזק סוחב טוב את הטורים הגבוהים קצת חסר מומנט. אני מעוניין בשיפור הכח בתקציב של 4-6 אלף! כמובן שאני מחפש את התמורה הגבוהה בכוח לעומת כסף. הפרוייקט רציני ביותר! לא לעקוץ ולא להציע הצעות משונות.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו ניסה פעם לחבר בלון של חמצן כמו שיש בבית חולים לסעפת יניקה?
שלום. כמו בכותרת רציתי לדעת האם הגה ספורט משפר חווית נהיגה,ביצועים,משהו?! תודה
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
זה פרוייקט שסיימתי שנה שעברה כבר. מנוע מלא בנוי עם טורבו ונייטרוס ביחד מפרט חלקי: אם יש לכם שאלות אני ישמח לענות: מנוע: מזדה B18 בניה מלאה. בוכנות ביחס 8.5:1. טלטלי קרילו H. איזון מלא של המנוע. ראש מנוע : שסתומים מורחבים +1. פורטינג ופוליש מלא. טורבו : SC61 PRECISION FLYING MIATA BOV FLYINGMIATA אינטרקולר. נייטרוס: NOS קיט רטוב עם 150שוט . מחשב של HINDRA מערכת מיתלים מלאה לדריפט ועוד הרבה דברים שאני בטח לא זוכר. תמונות.........
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ידנית, 16v 1.4, הבעיה היחידה היא.. 75 כ"ס! אני מעוניין להוסיף כוח למנוע, לעלות את הספק הכוח שלו בצורה פשוטה וזולה (צ'יפ?), אשמח להצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 531 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- מלטבשי
- Or05230
- alex321
- daniel.asu
- הדיין
- zvit
- romansah
- mcaspi
- RK
- menir1
- yeonatanh