Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 205 שנת 95 שהושתל בה מנוע 1.4 הזרקה (במקורי היה 1.1) של 98

השאלה היא כזאת

האם קיימים שיפורים [בארץ או בחו"ל (בהישג יד)] לרכב הנ"ל ומהו טווח המחירים? (אין לי בעיה להביא דברים מחו"ל)

והאם בכלל שווה להשקיע?

אני לא מחפש איזו מפלצת מירוצים, רק משהו שיהיה קצת יותר מעניין ליסוע בו

אני מחפש להשקיע עד ה10K

תודה רבה מראש,

אלי :-D

פורסם

מישו?

עוד שאלה :

האם יש אפשרות להחליף בין הבלמים האחוריים לבלמי דיסק (במקורי תוף) ומה טווח המחירים

והאם החלפה מקדימה לבלמים טובים יותר

תודה,

אלי

פורסם

לפי מה שהבנתי מנושאים שקראתי כאן, למנועים אטמוספרים השיפורים לא יתנו כוח משמעותית,

כ8 - 10 כוחות סוס. שינתנו על ידי צ'יפ פילטר ואגזוז.

העלות היא כ-2000- 3000 שקל.

למרות שבטווח המחירים שלך אני מאמין שאפשר לשפר ברמה גבוה יותר.

תחכה לתגובות של מבינים ממני.

בהצלחה.

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם

ציפ פילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשי 2000-3000ש"ח?

איפה זה נמצא?

אולי התקוונת ל-5000-6000ש"ח נשמע יותר הגיוני{וגם לא מותגי על}

אני דווקא ההיתי הולך על שיפור אחיזה החלפת בולמים קפיצים צמיגים

אם אופציה לעלות מידת גלגלים

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אתה יכול לשפר את הברקסים קדמיים - להחליף לסט ברלינגו

ואחוריים לגשר של גיטי אי1900

אתה יכול לשפר את המנוע גם- קאמשאפט חם סעפת פליטה שונה

לא בטוח שיספיק לך 10 K

כמובן יש תמיד את האופציה לקיט טורבו שיתן לך בסביות 20-30 סוסים

מכווה שעזרתי

נתן

פורסם
ציפ פילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשי 2000-3000ש"ח?

מה פה לא הגיוני ? אכן אלה המחירים .

לפותח השרשור אפשרי הכל , היה כדאי לערוך חיפוש ולחזור אם שאלות יותר ספציפיות ,ככה תוכל להשכיל יותר על שיפורים אחיזה ואנו היינו יכולים לעזור לך ביותר רצינות .

לגבי שאלת השווה להשקיע , שווה בשביל מי ? בשבילך וההרגשה שלך ?אולי ...

בשביל למכור את האוטו אחרי זה ולקבל את המחיר בחזרה ? ממש לא , אתה ככל הנראה הולך לזרוק כסף ולא לקבל אותו בחזרה .

פורסם

אכן לא הגיוני 3K לצ'יפ פילטר וצנרת. אם יש מצב לצנרת לבד בסכום הזה אנא שתף אותנו באינפורמציה המעניינת.

לפותח השרשור אמליץ (הגם שבניגוד לוח פורום שיפורים) לחסוך את אותם 10K למכור ולרכוש רכב מוכן מן המדף. יש הרבה אקזמפלרים יפים של 205GTI שיכנסו בכיף לתקציב ויהיו מהנות הרבה יותר לנהיגה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ציפ לרכב הזה שכח מזה.

חבל על הכסף.

טורבו שכח מטסט

בלמי דיסק של ברלינגו מקדימה לא יתאימו לגנטים הנוכחים.

לאלו שכן לא תצליח לעבור טסט.

פילטר פתוח על המנוע הזה שאין לו MAF יעשה יותר נזק מתועלת(אלא עם כן הרעש של היניקה עושה לך את זה).

אגזוז זרימה חופשית וסעפת פליטה משופרת קומפלט+קאמשפט מעט חם יותר+העלת יחס דחיסה..יש מקום לשקול.

השיפור המשמעותי ביותר ששוב לא יעזור לך בטסט זה לקחת ראש של של AX GT + הקרבורטורים.

שכח מבדיקת זיהום אויר

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

צ'יפ על מנוע מוזרק חד נקודתית? הנה סמיילי טוב בשביל הצעה כזאת - :roflmao:

רוצה להעלות את ההספק? תתחיל בלהסב את המנוע שלך להזרקה רב נקודתית. אתה יכול לשלוק את רוב מערכת ההזרקה מ106XSI דור ראשון, צריכה להתאים בלי הרבה התאמות.

אחר כך אולי תוכל לדבר על צ'יפ ופילטר כי אולי תיהיה להם השפעה כלשהיא על הביצועים.

לגבי אחיזה - השיפור הכי זול ומשמעותי שאתה יכול לעשות הוא לשנות את מידת הצמיגים שלך. לא צריכה להיות שום בעיה לשאר צמיג במידה 185/60/14, ועם תרכוש רביעיית צמיגים טובים תקבל יופי של אחיזת כביש. תוסיף לזה זוג בולמ"ז חדשים וקשיחים מקדימה ושיפוץ לסרן האחורי+הנמכה בשן ותתפלא לגלות כמה אחיזה יש לרכב הזה.

כל זה יעלה לך בסביבות ה10,000 ש"ח ויפתח לך את התיאבון לעוד. האם זה שווה את זה? לא יודע, אולי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר בלי קשר לזה רציתי לשנות את מידת הצמיגים ל 185/55/15 או שעדיף 185/60/14? (שתי המידות עוברות טסט)

על איזה בולמ"ז וצמיגים אתה ממליץ?

אגזוז זרימה חופשית לא יתן לי כלום לבד?

פורסם

או עכשיו אתה מתחיל לדבר ברצינות

תן עדיפות ל- 185/55/15 גם יש לך יותר מבחר של צמיגים וגם חתך יותר נמוך

ותוסיף סט בולמים של בילשטיין וקפצי אייבך

פה כבר אמור להיגמר לך התקציב

אבל תרגיש שיפור משמעותי אומנם לא בכ"ס

אבל אחיזה והתנהגות זה גם חשוב.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לדעתי 185/55/15 קצת כבדים על הרכב כל עוד אתה נשאר עם מנוע בהספק המקורי (75 כוח חמור). כבר אחרי מעבר ל185/60/14 אתה תרגיש הרעה משמעותית בתאוצה של הרכב, אבל בתצורה הזאת היא עוד איכשהו נסבלת ומתקזזת עם האחיזה הנפלאה בסיבובים.

המלצה לצמיגים - תלוי כמובן מה יש זמין בפנצ'ריות המובחרות ליד הבית. עד לא מזמן לא היה מבחר רציני במידה הזאת, אבל עכשיו כשאני מעניין באתר tires4u אני רואה שיש מבחר לא רע בכלל. אני לא מומחה גדול לצמיגים אז כדאי שתתיעץ או תחפור קצת באינטרנט לפני ההחלפה המיועדת.

לגבי בולמ"ז - אני לא בטוח שיש בולמ"ז של בילשטיין זמינים ל205 בארץ. פעם קוני היו הנפוצים ביותר, לא יודע מה מצב השוק כיום. בכל מקרה, אל תשכח שמאחור כדאי לשפץ את כל הסרן במסגרת החלפת הבולמים כדאי שלא לעשות עבודה כפולה וכדי למנוע חריקות ושקיעה שלו בעתיד הקרוב. סדר גודל של עבודה כזאת - באזור ה2000 ש"ח במוסך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה גם שיותר קל למצוא ג'נטים במידה 15 מ14

מה המרווח ברגים ב205? 4X108?

והאם אגזוז זרימה חופשית לבד יתן לי משו? רק רעש? יהרוס?

תודה,

אלי

פורסם

ממליץ בחום להחליף לכבלי הצתה של BERU.

משפר משמעותית את הנשימה של המנוע בסל"ד גבוהה, בתגובה של דוושת הגז ומשפר את צריכת הדלק.

מנסיון של 2 חברים על 205 ועוד 2 חברים על מכוניות אחרות. אני בעל 205 קרבורטור וכבר הזמנתי לעצמי כבלים כאלו.

עלותם 200 ש"ח אצל עמנואל חיפה.

פורסם

דברתי עם PIT STOP (שאגב שרות נהדר!)

וזה מה שהוא הציע לי לרכב

1. WEITEC-

קיט בולמים קפיצים תוצרת גרמניה, אחריות שנתיים על הקיט הנ"ל מחירו הוא 3900 ש"ח.

2. BILSTEIN + EIBACH

תוצרת גרמניה הבולם הטוב בעולם עם הקפיצים הטובים בעולם אייבך.

מחירו של הקיט הנ"ל הוא 5500 ש"ח עבור הבולמים ו850 ש"ח לקפיצים.

מה אתם אומרים? מומלץ? שווה?

• תוכן חדש...