Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אתה מדבר על צורת ההגה, התכוונתי לחתך של ההגה עצמו .

כלומר אם תנסר את הגלגל באיזו נקודה על ההיקף אתה תראה בד"כ עיגול קטן בקוטר שהוא עובי ההגה.

היה הגה עם חתך לא עגול.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום.

כמו בכותרת רציתי לדעת האם הגה ספורט משפר חווית נהיגה,ביצועים,משהו?!

תודה

היתרון של ההגה הספורטיבי שהוא קטן ועבה יותר מההגה הרגיל וזה יותר נח (ומהנה) לנהיגה ספורטיבית.

יוגב

פורסם

יש לך את האוסטין אלגרו :

Austin Allegro

הגה היה מרובע ע"מ לאפשר יותר מקום לרגלי הנהג ( ההגהים העגולים באותה תקופה היו בגודל של הגהי אוטובוס)

אגב , בטופ גיר , בעונה האחרונה , הם אמרו שהרכב יותר אוירודינמי אם הוא נוסע לאחור וניסו לבצע פעלול , שהרכב יקפוץ מרמפה מעל מספר מכוניות עומדות.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם
יש לך את האוסטין אלגרו :

Austin Allegro

הגה היה מרובע ע"מ לאפשר יותר מקום לרגלי הנהג ( ההגהים העגולים באותה תקופה היו בגודל של הגהי אוטובוס)

אגב , בטופ גיר , בעונה האחרונה , הם אמרו שהרכב יותר אוירודינמי אם הוא נוסע לאחור וניסו לבצע פעלול , שהרכב יקפוץ מרמפה מעל מספר מכוניות עומדות.

תקרא את ההודעה האחרונה שלי, לא מדובר על צורת ההגה , מדובר על החתך.

ההגה בחידה היה עגול, לא החתך שלו .

פורסם
יש חברה בשם RAID שמתמחה בהגאי ספורט עם כריות אויר.

תוצרת גרמניה, עם תו תקן של מכון התקנים הגרמני, עם איכות ייצור גרמנית ועם תג מחיר תואם.

מחזק, יש לי ניסיון עם מוצרים שונים שלהם מרכבים קודמים, חברה שמייצרת מוצרים טובים.

אפרופו זה, מישהו מכיר הגהים נורמלים לבמוו ?

יש לי הגה (במוו E36 .) שיכול בכיף להחליף את את ההגהים באוטבוסים של דן, הייתי מעוניין בפתרון מקורי ,עד כמה שאפשר אבל שיהיה בקוטר נורמלי. יש רעיונות ?

דבר עם Ranster, אצלו נמצאים הפתרונים :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• אחראי פורום
פורסם
לי נראה שהחתך דווקא די עגול.

בכל מקרה מדובר על מכונית הרבה יותר אקזוטית.

הוא פחות או יותר אליפטי, הדפנות שלו די שטוחות .

זה די נוח (חוץ מה"אין-עובי").

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איטלקיה ביצור סדרתי?

אני זוכר מכונית קונספט של אחד מסדנאות מעצבי העל האיטלקים, לא זוכר אם פינינפארינה או ג'ואיגארו מאי שם בשנות השמונים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
איטלקיה ביצור סדרתי?

אני זוכר מכונית קונספט של אחד מסדנאות מעצבי העל האיטלקים, לא זוכר אם פינינפארינה או ג'ואיגארו מאי שם בשנות השמונים.

מתחמם!

ד.א מגוגל לא תבוא הישועה.

פורסם
אני????? :-D

אה... רגע... אני לא משנות ה-80 :cry:

סבתא :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...