שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איזה גודל אגזוז אפשר לשים בפולו ואיזה חברות ומחירים. יש לי באוטו טמבון מלא מאחורה האם זה משנה בשביל אגזוז? תודה
הודעה אחרונה מאת or444, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 60 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום כולם, זה פרוייקט שרציתי לעשות כבר הרבה זמן. למעשה, כשקניתי את האוטו זה היה הדבר הראשון שרציתי אבל לאלפא היו תוכניות משלה. במשך 3.5 שנים היא דאגה להחזיק אותי עירני בעיקר במישור המכאני ורק לאחרונה התפניתי להשקיע בשאר המכלולים. אז לקחתי יום חופש ונסעתי לירון מאולגה שכבר רגיל לדפקט מהצפון, הפעם הצטרפתי לעבודה (יש לי fetish לליכלוך) והתוצאה לפניכם. המצרכים : סט קדמי (בנתיים, עד שהחור ייתפר) למתלה של powerflex ועוד 4 בוקסות למוט המייצב של superflex. יאללה, לעבודה: הצפייה מותרת לבני 18 ומעלה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! האם יש למישהו מושג מה הכיוון פרונט המומלץ לאיביזה טורבו 01' כדי למתן את התת היגוי החריף שלה(קאמבר,קאסטר,טיו)? ועוד שאלה לגבי ספייסרים. האם למי מבעלי האיביזות יש ניסיון עם ספייסרים, ומה התוצאה? אגב ברצוני לרכוש צמיגים מדגם TOYO T1R, היכן ניתן למצוא אותם במחיר זול (עדיף באזור ירושלים)? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום. אני שואל בשביל חבר ששאל אותי ולא ידעתי לענות לו. יש לו חיפושית שנת 73,ורצינו לדעת האם אפשרי לשים לה מנוע גדול יותר של רכב אחר ולא של חיפושית. יותר לידע כללי מאשר להוצאת פרוייקט כי גם אם זה אפשרי אני מניח שזה פרוייקט מטורף. אבל רציתי לדעת האם אפשרי להרכיב לחיפושית מנוע של רכב אחר,יותר גדול או באותו גודל. ואם כן אז מנוע של איזה רכבים? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מחפש כבר זמן מה דגם ספציפי של קיט קאמשפט PIPER CAMS 258C קאמשפט חם למנוע CVH 1.6. שמתאים לוואברים 45/40 . חיפשתי לקנות באייבי ובכלל באינטרנט אך ללא תוצאות,קיים של קנט ונמצא רלוונטי למרות שהמחיר קצת לא משכנע(נמוך מידי) ואינניי יכול לאמוד את טיב הקניה,לא בטוח שאקבל מה שארצה. יש לי קטלוג, אך לא מצאתי חנות שבה אוכל לרכוש את הקאמשפט. האם יש דילר בארצנו הקטנטונת? או חנות כלשהיא שממנה אפשר להזמין. בברכה כרמי
הודעה אחרונה מאת carmi, -
שאלה | הוספת כוחות סוס
מאת Guest-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי הונדה סיויק 95 ידנית מנוע חדש מלוס אנג'לס.. יש פילטר ואגזוז לחץ מנרוסטה.. עכשיו אני רוצה לשאול את דעתכם, איזה חלק אני יכל להוסיף לאוטו כדאי להוסיף לו הכי הרבה כוחות סוס במחיר הכי זול. תודה.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הבולמים ברכב שלי גמורים.חשבתי ליבא מגרמניה בולמי בילשטיין התואמים לרכב. ;האם יש צורך באישור משרד התחבורה? תודה לעונים-יום טוב-חיים.
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לא מזמן רכשתי סט אטמים לסעפת יניקה מטפלון (PTFE). לפי גרפים שנמדדו על ידי חבר'ה מאנגליה, התקנה שלהם מובילה לירידה של 5-10 מעלות בטמפרטורת האוויר הנכנס למנוע, עקב בידוד טוב יותר של הטפלון מאשר זה הרגיל העשוי ממתכות שונות המובילות חום. מחיר של 40 פאונד (שווה ערך ל-240~ ש"חים) הביא אותי לקניה של המוצר. נשמע כמו משהו ששווה ניסיון. ההחלפה נעשתה במוסך "שיר שיפורים" A.K.A משה מגינתון. משך ההחלפה שעה אחת בלבד. Let the show begin: מתחילים בניתוק של כל האלקטרוניקה: http://www.jup.co.il/files/3512fdd779.jpg ממשיכים בניתוק של צינור האוויר למנוע צעדים: ניתוק כבל גז: ושחרור ברגי הסעפת העליונה: כאן חשוב להזכיר כי שניים מ…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
משהו יודע כמה כוח סוס פולו שנת 96 מנוע 1600, זהו הדגם הקצר.. ואמרו לי שיש כמה דגמים של כוחות סוס לרכב הזה
הודעה אחרונה מאת Derish, -
טמבונם ל- במוו
מאת bmw328- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברשותי במוו 328 e46, 1999 הרכב 4 דלתות. ברצוני להרכיב לה טמבוני M3. האם אפשר לכוון אותי מאיפה לקנות ? ומה הן המחירים של הדברים האלה ? תודה פיראס
הודעה אחרונה מאת bmw328, -
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, שאלה שלא מצאתי לה תשובות ומקווה שתעזרו לי בכך: אם להגדיל את רוחב הצמיג מבלי לשנות את קוטרו על ידי הקטנת חתך, מה יהיו ההשפעות על צריכת הדלק, היגוי, בלאי של חלקים ...ואם ישנם השפעות שליליות אחרות ,אשמח לדעת. השינוי שברצוני לבצע : 195/65R15 ל-215/45R17 ,( רוחב הצמיג גודל ב20 מ"מ ללא שינוי בקוטר..) שתי המידות הנ"ל מאושרות על ידי היצרן. ( מדובר באופל אסטרה 05) חשוב לציין שהג'נט של 15" הוא ג'נט פלדה רגיל , ו17" הוא מגנזיום. מה שוקל יותר ועד כמה זה משפיע?
הודעה אחרונה מאת hawk53, -
שלום לכול חברי הפורום,לפני מספר ימים הגשמתי חלום ןקניתי STI 2004 עם ערכת ביצועים(prodrive),שאלתי היא ככה,ליד ההגה בצד שמאל ישנו כפתור שכתוב עליו"water spray"..מישהו בבקשה יכול לענות לי מה תפקידו של הכפתור הזה,כי משמועות יאשתי(חלק אומרים ככה חלק ככה).כל מה שאני יודע שזה כמו מיכל מתזי שמשות אבל בלי שמשה.. תודה לכל העונים ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת mazda 6, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז כחה בעייתי מביכה ואף טיפשית אבל איך אומרים כול אחד טוב בעיסוק שלו וכנראה שאחיזת כביש זה לא העסק שלי. אז כחה הכל התחיל: נתחיל מהמצא לנצ'יה תמה טורבו 91 לקצ'ורי: ומה הדבר אומר חוץ מכיסאות חשמל ועוד כמה ממתקים יש ברכב שלי מערכת שליטת בלמים מתוך הרכב שנקראת סיספנשיין אוטומטיק ובה שני מצבים המצב הראשון הוא מצב אוטומטי שבו הרכב רך מאוד ומותאם לנסיעה יומיומית והמצב השני הוא מצב ספורט שבוא המערכת מכשיחה את הבולם ויוצרת כשיחות גם בהגה ומונעת חופשים. מכאן עד פה הכל נשמע נפלא אך איפה מתחילות הצרות: כידוע הרכב הוא משנת 91 והמערכת גם כן אם חשוב לציין אז המערכת היא חשמלית ולא ידנית והכול עובד בלחיצת כפתור ומה בדיוק הבעייה: האוטו כמו "נדנדה" וזה בלשון המעטה …
הודעה אחרונה מאת לי-רוי, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! כידוע בירשותי אימפרזה 04 1.6 נכון להיום מורכבים על הרכב צמיג סיני זול במידה185/70R/14 ,בחיפוש קראתי מ'ס מאמרים ושאלות והבנתי שלא צריך לרוץ להגדיל את גודל הגאנ'ט כי לא בהכרח זה ישפיע לטובה ,הבנתי גם שבשנתון הגבוה 2006-2007 החתך הוא 195, כידוע האחיזה באימפרזה היא טובה אבל הגאנט קטן ואף מגוחך. השאלות שלי הם 1.האם אפשרי להגדיל את הגאנט ל15 או ששמא צריך אישור ? איך משיגים אם בכלל? 2.אם לא ניתן להגדיל את הגאנ'ט ,אז אולי אפשרי את החתך ל195 כמו בשנתון המתקדם? תודה לעונים ויום טוב! עוד הצעות ,או עזרה אני זקוק בבקשה!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לשאול את חכמי הפורום שאלה שאני מתחבט בה כבר זמן מה: איזה השפעה על ההתנהגות תהיה (או לא תהיה) אם אני ארכיב ברכבי גאנט בעל אופסט X על הציר הקדמי וגאנט בעל אופסט X+1 על הציר האחורי?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך אפשר לשפר את המנוע של סיאט אביזה, מבחינת כוח סוס. אני לא מדבר על שיפור של כוח סוס אחד או שניים אלה על הרבה יותר. התקציב שלי הוא עד 20000 שקל. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, מישהו מכיר? אמור למנוע כניסה של מים למנוע במקרה של פילטר במקום נמוך. הוא יושב בתוך הצינור אויר בין הפילטר לסעפת? שווה משהו או שזה כמו כוסות רוח למת?
הודעה אחרונה מאת fox2, -
-
צ'יפ ל- gti 1 2
מאת דניאל מיכאלי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יש לי גולף gti חדשה רציתי לדעת כמה כוח יוסיף לי צ'יפ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר חיפוש שערכתי ולא מצאתי תשובות לשאלותי הנה כמה שאלות: כמה יעלה לי לייבא מנוע b16a והרכבתו ? האם הדגם מנוע הזה מגיע רק vtec או לא vtec בכלל? במידה וזה vtec כמה עולים מחשב וצמת מנוע שיתאימו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת D i g, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי רכב מסוג SEAT LEON FR 2007 2.0 TFSI DSG הרכב אני עליו יד ראשונה אז ככה יש לי חשש לבעיה בגיר זה גיר 6 הילוכים למי שמכיר גיר ספורט האוטו עבר שינויים בסדנת שיפורים PIT STOP גלגלים 19" פילטר ומערכת יניקה משופרות INTEK מערכת פליטה שלמה מהטורבו עד הסוף (דאון פייפ) צי'פ יוניטרוניקס במערכת הפליטה שינוי במבנה שניי דודים במקום יציאה כפולה פשוט דוד לכל צד עכשיו לאחר כמה שבועות הרגשתי בעיה בגיר הייתה קיימת סוג של השעיה בין העברת ההילוכים לבין כניסתם לפעולה. פניתי לחברת צ'ימפיון לבדיקת הרכב לאחר בדיקה הוחלט להחליף לי חלק הראשי (המוח של הגיר) בשפה שלהם מחטרוניק או מחניקר משהו כזה.. האוטו היה בחברה שבועיים ובסוף זה הוחלף לאחר שקיב…
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם האם גיר של ברלינגו תואם גאומטרית לגיר של דגמי בנזין של PSA (נניח ZX וולקן או 306 מהדגמים הספורטיביים) ? כלומר האם אפשר להחליף אחד בשני ? האם הקלאץ' תואם במידות ? חיפשתי בפורום ראיתי שעשו התקנות של גיר של קסארה דיזל ב ZX או 306, אני לא יודע אם ברלינגו זה אותו הדבר. ידוע לכם איפה אפשר להשיג נתוני יחסי העברה של גיר זה יחסית לגירים אחרים של PSA ? תודה, שימי
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם יש לי בעיה קטנה הרכבתי אגזוז זרימה חופשית לאוטו פיאט בראבו 1600 ועכשיו שמוסכניק הרכיב לי הוא חתך לי מדוד הראשון עד לממיר חוץ מהממיר כמובן ואז בחור של הממיר ראיתי שהכול כזה מפורק מפנים ומוסכניק אמר לי זה גורם לקירטועים וחניקות ולא יעבור לי טסט מבחינת הפליטת עשן בקיצור המוסכניק אמר לי יש ממיר קטליתי שהוא יכול להביא לי מחול ב1500 ספורט והדוד השני ב400 שקל שהוא רקוב גם כן האם זה הגיוני מה שהוא אמר לי ואם המחירים סבירים או שיקר מלבד זה שלא ערכת חיפוש בפורום ואז היית מבין שאין דבר כזה אגזוז לחץ למכוניות - אלא אגזוז זרימה חופשית . והדבר השני הוא שאתה תצטרך להשתדל לפחות לנקד . תודה , יאשה .
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פתחתי את הנושא כאן,מכיוון שהשאלה שלי קשורה לשיפור.לשיפור הבטיחות,ליתר דיוק. הזמנתי לי סט של נועלים למכסה מנוע,כמו בתמונה: אני מחפש מקום שבו יוכלו להתקין לי את הנועלים על הרכב.מישהו שכבר עשה/התעסק עם זה בעבר. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי כולם, יש לי איביזה קופרה שנת 2007, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהחליף מתלים ויודע להגיד מה זה שיפר ברמה של אחיזה, נוחות נסיעה (הרכב חזק אבל מאוד קשה ונוקשה) גובה וכו.. אגב אני קורא ותיק וזאת הפעם הראשונה שאני ממש כותב כאן בפורום. אשמח בכלל להכיר חברי פורום מעניינים וכאלו שיש להם קופרה בפרט. בני
הודעה אחרונה מאת stardust, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה ממשיך לי המזל הרע באוטו אבל אין ברירה צריך לסדר.. בכל מקרה הלך לי הטורבו מי שיודע מדובר על K03 SPORT בכל מקרה חדש עולה בסביבות ה6-8 אלף יד שניה אפשר להשיג בסביבות ה3500-4000 כולל עבודה.. חשבתי אם זאת הזדמנות שאפשר לנצל ולשפר קצת את הרכב עם טורבו גדול יותר ואם זה כדאי ואם אני עושה את זה מה צריך להחליף/להוסיף וכמה בערך תצא השקעה כזאת. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אם אני רוצה לקנות 4 חישוקי מגנזיום ו4 סטים של בלמים. מאיפו אני יכול ליקנות? יש יבואן בארץ שמביא את הספויילרים והבלמים וכל השיפורים? אם כן תביאו לי את האתר שלו[אם יש] תודה לעוזרים!
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת מה הם סוג הנורות המקוריות של הפנסי ערפל בגולף GTI MK5 ? הכוונה - H1,H4,H7,H11 תודה
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני נמצא היום באזור מודיעין וצריך עוד לחזור לבאר שבע האם יש מקום באזור פה או בדרך ממודיעין לב"ש שמוכרים/מתקינים פילטר אוויר פתוח?
הודעה אחרונה מאת Getz22, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם,אני צריך עזרה אולי כאן יוכלו לעזור לי יש לי ברכב פילטר אוויר פתוח הבעיה כרגע שהוא לא ממוקם טוב,הוא כרגע מחובר ישירות יניקה האורגילית בלי צנרת ובלי כלום ויונק אוויר רותח ממש רותח אחרי נסיעה של חמש דקות בלילה או בערב הפילטר רותח מחום, לכן רציתי לשאול ולקבל הצעות איפה המיקום הכי טוב שאני יכול למקם אותו,האוטו שלי:bmw e34 525i שנת 89,תודה חברה.ועל הדרך אני יעלה לכם כמה תמונות של הרכב הוא אחרי צבע ופחחות כללית. http://img117.imageshack.us/my.php?image=91f3e0b5bp8.jpg http://img142.imageshack.us/my.php?image=bmw3ml8.jpg http://img296.imageshack.us/my.php?image=bmw10vr3.jpg http://img296.imageshack.us/my.php?image=bmw7mh5.jpg
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220307861916&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:Watchlink:middle:uk http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320315844225&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:Watchlink:middle:uk על איזה מהראשי מנוע הייתם ממליצים לשדרוג הרכב ? והאם יש מישו אומן שעושה את זה בארץ שהייתם יכולים להמליץ עליו ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 531 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- מלטבשי
- Or05230
- alex321
- daniel.asu
- הדיין
- zvit
- romansah
- mcaspi
- RK
- menir1
- yeonatanh