שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם יש למישהו מושג, מישהו המייבא ג'אנטים מסוג VOLK...? אני מחפש ג'אנט מסוג VOLK GT-C כפי שמופיע בתמונה: הג'אנט מגיע בצבעים שונים, ומעבר לעובדה זו אני יודע כי קיים מרווח ברגים 4X100 אשר יתאים לרכב שלי בלי כל קשר אשמח לתגובות נוספות ואם בכלל VOLK מומלצים או שאתם ממליצים משהו אחר פתוח להצעות אך מאוד מכוון: 1. מחפש ג'אנט 5 צלעות בלבד/ אפשרות ליותר צלעות אך לא בסגנון BBS 2. חשוב שהוא יגיע עם מרווח 4X100 אחרת הוא לא יתאים (לצערי ראיתי הרבה ג'אנטים יפיפיים במרווח 5 ברגים) 3. חשוב שהוא יהיה קל ואם כבר משקיעים מי שמכיר אותי יודע שאני משקיע בפירמות מאוד יקרות - מימון לא הבעיה אך לא להפריז ברבעיית ג'אנטים במחיר 12,000 ש"ח - יש גבול נ.ב. ראיתי ג'…
הודעה אחרונה מאת Snower, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום יש י הונדה שפיץ שנת 91 והמד מהירות שלי הוא עד 210 ואני עובר אותו לפחות ב40 קמ"ש אז רציתי לדעת היכן קונים שיפט לייט שהסקאה שלו היא מהירות ולא סל"ד.תודה.
הודעה אחרונה מאת ypbb, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לאימפרזה sti? איך הם לאוטו? למישהו יש ניסיון איתם? http://www.tein.com/products/basic.html
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
גדישה ב-30 PSI 1 2 3 4
מאת no-speed-limet- 2 עוקבים
- 47 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני נוהג הרבה על פורד F-350 ויש לה מד גדישה. עכשיו קראתי פה הרבה מאמרים על גדישות והמספרים שקראתי פה עומדים על 1, 1 ומשהו מספרים נמוכים כאלה. עכשיו המד גדישה של הפורד מראה על גדישה של 30-35 PSI גדישה העם זה הגיוני או שפספסתי פה משהו?
הודעה אחרונה מאת no-speed-limet, -
הורדת אגזוז לחץ מהרכב
מאת Guest- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין להוריד את האגזוז לחץ שיש לי כרגע מהרכב שלי (הונדה סיויק 95) אני רוצה לשים אגזוז רגיל או ההפך שקט אם יש כזה דבר. מישהו יודע אולי כמה זה יעלה לי?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר מעונין לשדרג מתלים ביאריס T-SPORT עם 70 אלף קמ הוא לא מעונין להנמיך את הרכב, אם כן אז לא יותר מ15 ממ האם הדבר אפשרי? יש קפיצים /בולמים מחברה טובה למהלך כזה? אשמח לשמוע חו"ד מבעלי יאריס שהעשו שינוי כלשהו במתלים שלהם תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש למישהו סקודה פליסיה משופרת? אי פעם ראיתם אוטו כזה משופר?
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי הרכב הנ"ל, ואין לי כסף כדי לשפר את הביצועים שלו אז אמרתי לפחות נשפר את הסאונד שלו. רציתי לדעת האם קיים ביכלל פילטר פתוח לגרוטאה שלי אם כן איפה ניתן להשיג וכמה עולה העניין? והכי חשוב האם זה באמת ישנה את רעש המנוע והאם אפילו יגרום למנוע לנשום טוב יותר ולהפיק אולי תגובות טובות יותר?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, נרשמתי לפורום לפני זמן רב אך לא יצא לי לבקר, עכשיו אני מוצא את עצמי מחפש זוג צמיגים אחוריים ובעקבות כך עם עצה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור צמיגים למאזדה שלי. מאזדה 323 לאנטיס F שנת 1996 צמיגים : 195.55.15 אלו הצמיגים שמצאתי כמומלצים ב tirerack אבל אני לא מבין הרבה ולכן מעדיף לשאול אנשים מהארץ עם נסיון, אני בגדול נוהג רגוע אבל אוהב להשתולל טיפה על הכביש פה ושם, הרגוע זה עדיין במהירויות מספיק גבוהות בשביל לאבד אחיזה בפניות, לכן חשוב לי שתיהיה להם אחיזה טובה. Bridgestone Potenza RE92 Michelin Pilot Exalto A/S אשמח למשוב והמלצות, עדיף צמיגים שזמינים בארץ בזמן הקרוב. שכחתי תקציב... בסביבות ה 1500-2000 ש"ח לצמיג (מחיר צרכן)
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
דבר ראשון שלום חג שמח ותודה שנכנסתם למודעה לחבר שלי יש הונדה סיוויק שנת 99 דגם SR שזה 125 כ"ס אוטומט היום החבר שלי הלך למקום של שיפורי מנוע הוא ביקש שיפור ללא השקעה מטורפת של עשרות אלפיי שקלים ההמלצה שהוא קיבל זה סעפת יניקה + פליטה +מפילטר אוויר פתוח כמובן שנציין שהרכב כרגע סטנדרתי לחלוטין נציין שהוא מעוניין בכוח בהאצה מהמקום ובסגירה השאלה היא אם השיפורים הנ"ל יעילים? ישנו משהו בכוח בנסיעה ? וכמובן כמה זה אמור לעלות אם הצעה של 4500 שקל כולל הרכבה זה מחיר טוב שמשקף את המחירים בשוק ? תודה רבה אודה לכם מראש
הודעה אחרונה מאת asi26, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שאר המקומות הבנתי בראשון וחולון השאלה אם יש משהו יותר קרוב? חיפשתי פה בפורום ללא הצלחה יתרה..
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סתם בשביל הידע הכללי שלי(ושל אחרים) רציתי לדעת מתי הספק בא על חשבון אמינות(איך אני יודע מתי הגבול בין הספק, לאמינות סבירה) וגם איך זה שיש אנשים שמשפרים מנועים קטני נפח להספקים עצומים(כל הסיוויק למינהם והאיביזות וכו')ואפילו שזה לא על מנוע סגור ועם חלקים איכותיים הרי עדיין זה מטורף שלמשל אנשים מוציאים הספקים של 400 כ"ס ויותר ממנועים כאלה, איך הם עומדים בהספקים כאלו?
הודעה אחרונה מאת BILLABONG, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רגע לפני שאני מביא במזוודה דוד אחורי של PRODRIVE ל WRX שלי הרכב, עם קיט PRODRIVE, אבל בלי דוד אחורי (עד כמה שידוע לי, או שהרעש הפריע לבעלים הקודמים קודמים - יענו יד 1, אישה בת 55 שנסעה ברכב 4 שנים, או שפשוט הוא נעלם עם הזמן), הרכב שנת 01, מחשב וצינור סיליקון יש. השאלה, כמה כבר אני מפסיד פה בכך שיש לי דוד מקורי של WRX ולא זרימה חופשית של פרודרייב? והאם יש דוד אחר שאפשר לשים, שלא ישגע את השכונה שלי ברעש של מטוס סילון. אני לא שואף לזה. האם זה בטוח לנסוע ככה? אני לא חונק את הממיר? תודה,
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ערב טוב! אפשרי להתקין אגזוז (דוד) של סיאט איביזה1800 20VT (טורבו) בלאנסר אוטומט 2005 ? השאלה עם זה לא יפגע במנוע או משהו?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם על הצמיגים הללו במחיר של 700 ש"ח ליחידה? בני פחות מחצי שנה. האם הם עדיפים על הTOYO T1R, PZERO N, S DRIVE אודה לתשובה בן
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.bmwdiy.info/fender-rolling/ האם אני אמצא בעל מקצוע שמחזיק דבר כזה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם.... איפה אני יכול להשיג פנסי חזית מושחרים של קופרה לאיביזה 2001?וכמה זה יכול לעלות פחות או יותר? תודה
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה ... אני מחפש פילטר פתוח לפורד פוקוס 1.6 שנת 2006 אוטומט. ועוד איזה שיפורים אני יכול להשים באוטו ? מה הכי כדאי לשפר באוטו ?
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. מכיוון שגם ככה אני מתכנן להחליף ולרענן את מערכת הבלימה, שזה אומר דיסקים קידמיים, רפידות, משאבה מרכזית, דראמים ונעלי בילום אחוריות, חשבתי אם כבר אז כבר, למה לא להחליף למערכת בלימה של טיפו\פונטו רגילה? שזה אומר, להחליף לדיסקים קידמיים של טיפו, ורפידות של טיפו. ומאחור להשאיר את התופים במידה המקורית של האונו. השאלה שלי היא כזאת: האם על מנת להרכיב דיסקים של טיפו אני חייב גם להחליף קאליפרים ולשים קאליפרים של טיפו? האם יש צורך להחליף גם משאבה מרכזית לדגם שקיים בטיפו \ פונטו? האם ניתן להכניס את הקאליפר והדיסק של הטיפו לתוך האונו, כשכרגע אני לא מתכוון לעבור לג'אנט 14 אינץ, אלא להישאר על 13? האם צריך להחליף גם צינורות בלימה לצינורות רחבים יותר (כלומר גדולים …
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בספיידר 88 שלי יש קרבורטורים וובר 40 שוכבים ובכניסת האויר שלהם ישנה רשת מתכת העוטפת ספוג שחור הבעיה שלי זה שהספוג הזה שהוא מתמלא לכלוך ושמן ואז כניסת האויר יורדת מה אני עושה ואיזה חומר אחר אני יכול לשים מצאתי תמונה של הפילטר נא להתייחס רק לפילטר אני לא יודע על מה הוא מורכב בתמונה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
הייתה לי בעבר וולקן עם פילטר פתוח ומאוד אהבתי את הצליל כשלוחצים בסל"ד נמוך, ודווקא היה גם שיפור בביצועי הרכב. אני אומר שוב מה שאני מחפש זה צליל יותר טוב, ללא פגיעה בביצועים - כמובן ששיפור בביצועים יתקבל בברכה היום יש לי HGT, יש לה צליל נעים רק בסל"ד גבוה ואני מחפש לשפר את התחום הווקלי. תא המנוע שלה באופן טבעי צפוף וחם, לכן אני חושש לפגיעה בטמפרטורת האויר וגם אני חושש לחיישנים שלה, לכן חשבתי על שני פתרונות: 1. לשים פילטר פתוח בתור האיירבוקס המקורי (?!) זה בכלל ישפר את הצליל? כמובן בעיגון נורמלי ולא "לזרוק אותו שם" כמו המקורי. דוגמה: http://www.jsvracing.com/stok_resim/3316.jpg 2. לשים פילטר פתוח עם מסגרת פלסטיק כזו: http://www.jsvracing.com/stok_re…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
היכן ניתן לקנות קרבון בארץ ומהם המחירים למ"ר?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רכב פג'ו 106-xs שנת 96 1600 סמ"ק, הגיר האוטומטי של הרכב מחליק אני מעוניין להסב את הגיר לידני אין לי בעיה להשיג את הרכיבים גיר ציריות גלגל תנופה וכל הכבלים הנילווים מה שמדאיג אותי זה שמצויין ברישיון שהרכב אוטומטי אני מעוניין לבצע את העבודה לבד ולכן חשוב לי לדעת מה אני צריך להציג לעמדה מספר 1? האים יש צורך באישור מוסך מורשה? והאם אני צריך להציג אישור קנייה של הגיר?? תודה מראש dadolino
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
שלום רציתי לדעת אם אפשרי לשים טורבו בפולו 16v ואם כן אז מה צריך לשנות ברכב בשביל זה והאם זה חוקי?
הודעה אחרונה מאת fizban, -
שלום, חשבתי על משהו כזה, אני כנראה רוכש מנוע קורדובה SX ומשתיל באיביזה שלי, במנוע יש 100 כ"ס. לאחר מכן חשבתי על הרחבת בוכנות, שידרוג סעפת פליטה ויניקה, ווסת לחץ דלק עם משאבת דלק חדשה, צ'יפ, קיט ראמ אייר עם צינור לטמבון, פילטר כמובן, צנרת מורחבת ואגזוז איכותי של רמוס או משהו בסגנון. זה יביא אותי מ 100 כ"ס ל 120 פחות או יותר?
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חשבתי להתייעץ איתכם על יבוא מנוע המדובר לקורולה שלי. אז ככה... יש לי קורולה 95 ידנית שעברה 185K קילומטר האופציה היחידה כדי לקבל שיפור משמעותי, היא החלפת מנוע ל age 4. כידוע לי (תקנו אותי אם אני טועה) המנוע מצויד ב20 שסטומים ומפיק כ160 סוסים השאלות הם: 1.האם צריך לעשות התאמה מיוחדת לתושבת? או שהוא נכנס רגיל ללא "קומבינות" 2.מה לגבי גיר צריך גיר אחר או שהוא מגיע אם גיר כבר? 3.מה לגבי השאר מסביב למנוע(מיתלים,בלמים וכו...) 4.לגבי מס כמה צריך לשלם? כידוע לי ה 4 age היה מורכב על קורולות של סוף שנות השמונים,אז איך זה שראיתי מנוע בחול אם 55K קילומטר? התקציב שלי הוא 6000 למנוע מה אתם אומרים כדאי או סתם כאב ראש? תודה רבה ירון
הודעה אחרונה מאת eldor, -
-
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מחפש מישהו באיזור המרכז שייצר לי את הסעפת (חלקים ממנה) , אני צריך מישהו שיסכים שאהיה לידו בשעת העבודה. למי לפנות? מה המחירים? תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב רציתי לדעת האם מומלץ למלות אוויר ביונדי סנטפה 08. מידת לחץ על 34 או שעדיף להקשיב להוראות היצרן ולשים על 32 כרגע בזמן מהירות אני מרגיש שהאוטו לא נוסע כל כך חלק ? האם יש קשר? או שצריך להחליף כבר צמיגים ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת tomush18, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום לכולם. מה מידת הלחץ בצמיגים 205/50/17? מדובר במאזדה 3, 2007. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברה יש לי גולף MK2 קופה שנת 92' אבל עם מנוע 1.3. בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי למצוא לה מנוע G60 . השאלה שלי היא כזאת יאפשרו לי לאשר את המנוע ברישיון הרכב או שצריך איזו קומבינה מיוחדת? מישהוא כבר עשה זאת בעבר אולי שיוכל להדריך אותי? תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 542 אורחים (הצג רשימה מלאה)