Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה יש לי גולף MK2 קופה שנת 92' אבל עם מנוע 1.3. בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי למצוא לה מנוע G60 .

השאלה שלי היא כזאת יאפשרו לי לאשר את המנוע ברישיון הרכב או שצריך איזו קומבינה מיוחדת? מישהוא כבר עשה זאת בעבר אולי שיוכל להדריך אותי?

תודה.

פורסם

אין שום אפשרות חוקית לאשר מנוע 1800 בגולף 1300, בטח ובטח לא מנוע 1800 גודש.

המנוע עוד עם מגדש ה G?

דרך אגב, אם כבר רכשת את ה G60 אז תתחיל לחפש גיר של איביזה טורבו כי הגיר שלך לא יתאים.

ברגע שאתה גם מחליף גיר אתה מייקר את כל ההתקנה ואתה צריך :

1.קלאצ

2.תושבות של הגיר הזה (3 אם אני זוכר נכון)

3.משאבת קלאצ עליונה ותחתונה +הצינור שמקשר בניהן (אצלך הקלאצ מופעל בכבל).

4.דוושת קלאצ הידראולית (שלך עם סיומת של כבל).

5.ידית הילוכים עם הפעלה בכבלים+הכבלים כמובן(שלך מופעלת במוטות דחיפים).

על כל החלקים האלה תתכנן להוריד איזה 4K ש"ח, תוסיף את הגיר והגעת ל 7K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוזר יצא לי לראות שיחה שהתנהלה פה בפורום ואמרו שאין שום בעיה לאשר בנוע כזה אולי בגלל שהגולף הייתה כבר 1.8

פורסם

לא אולי אלא רק בגלל שהגולף הייתה כבר 1800.

רכשת כבר את המנוע?

פורסם

ועוד לא הזכרנו:

ציריות

משאבת דלק אחורית

צינורות דלק

אגזוז

מחשב

צמות

ספידומטר

וכדי שאפשר יהיה לנצל את הכח הזה- בלמים, בולמי זעזועים, יכול להיות שמשולשים וכיו"ב.

פורסם

לא קרה שום דבר, תמכור את הרכב וההפרש הכספי שתפסיד בין מה שקנית למה שתמכור תקח כתור "שכר לימוד". יש פה הרבה אנשים שמדברים פה על הסבות מטורפות כאילו זה שקול להחלפת פילטר אוויר (רוצה דוגמא, ע"ע בשרשור של הבחור ששאל לגבי הסבה של הסופר לנסר שלו מאוטומט לגיר רגיל).

לא כל אדם מתאים להכנס לפרויקט כזה, הוא מצריך הרבה כסף, זמן, סבלנות ועצבים. זה לא פלאג אנד פליי כמו במחשב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

החלקים האחרים הם לא בעיה יש לאבא שלי חנות של חלקי חילוף ויבוא אז זאת לא העיה ציריות ושטויות כאלה

פורסם

פתאום כל עניין החוקיות לא מעניין אותך?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תראה, אני לא יודע בכמה הציעו לך את המנוע, באיזה מצב הוא והאם הוא מנוע עם מערכת הזרקה מושלמת להתקנה, אני גם לא יודע כמה אבא יגבה ממך על החלקים ומה מידת שיתוף הפעולה שלו בעניין אבל צא מנקודת הנחה שרק בשביל להתקין את המנוע והגיר עם כל החלקים הדרושים אבל בלי בולמים/ברקסים ושאר מערכות הקפיות תכין איזה 25K-22K ש"ח.

אם זה נשמע לך סביר אז לך על זה.

ההתקנה עצמה היא קלה מאוד, כמעט ברמה של לגו וכל החלקים זמינים לחלוטין, לחלקם אפילו יש תחליפיים.

• תוכן חדש...