שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לשאול האם קיים איזה טורבו קטן כזה, לא גדול, שאפשר להרכיב ברכב ללא הרבה הרבה הוצאות מסביב. אפילו אם זה משהו שייתן איזה 10 כ"ס, סתם פשוט רציתי לדעת ובעניין החוקיות לא כל כך משנה, זה לצורך ידע
הודעה אחרונה מאת dabab, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי הונדה שפיץ שנת 91.. באמצע נסיעה התחמם המנוע והלך הראש מנוע וכרגע האוטו נמצא במוסך ויורכב בו מנוע zc ..רציתי לדעת כמה כח סוס יש למנוע הזה ..האם הוא יותר טוב כמו שאומרים?.. תודה... מי שמרבה להשתמש ב ... חוטף אזהרה, אתה פיתחת משהוא חדש, כפל נקודות.. זאת הסיבה שקיבלת התראה ולא אזהרה אבל נא להפסיק עם העניין הזה.
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
רכב מוגדש ראשון 1 2
מאת oranp83- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
איביזה קופרה 07.. רציתי לדעת כמה כדאי להתקין שעון BOOST וחום שמן (אני ממש לא בעד לקדוח חורים) אני כרגע לא מתכוון לגעת במנוע האוטו סטנדרטי.. השאלה אם יש טעם להתעסק ולהרכיב פילטר פתוח או אינבוקס ואם יש טעם להחליף פורק ולו רק בשביל הצליל למרות שהבנתי ש50 50 לא בא בחשבון ופנימי גם ככה לא שומעים את הפריקה יותר מדי.. קראתי פה בפורומים אבל בלי תשובה חד משמעית תודה.
הודעה אחרונה מאת oranp83, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי מרצדס C200 נפח 1800 שנת 2006 עם 163 HP, ואני מעוניין לשפר ביצועים. אנא עזרתכם-שיפור בהספק, תוכנה/קיט ,איפה וסדר גודל של מחירים. תודה עפר
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 33 תגובות
- 5 אלף צפיות
ערב טוב, זקוק להמלצות על צמיגים (שניתן להשיג בארץ), מידה 215/45/17, לאימפרזה WRX . אין תקציב מוגדר.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם: אני די חדש בפורום ויש לי תכנון לפרויקט רכב שטח (הנעה קדמית) בבניה עצמית. אחרי מחשבה עמוקה אני בחרתי במנוע D16ZC בשל זמינות החלקים פה בארץ, הספק גבוה ביחס למשקל, גודל המנוע, האפשרות לשדרג אותו באופן פשוט יחסית והאמינות הידועה של המנועים האלו (זאת לעומת סדרה B או K שהם יקרים לקניה ולתחזוקה). אבל... אין ולא הייתה לי הונדה מעולם (אני כרגע מסתפק במרצדסים של אגד...) וההבנה שלי במנועים האלו קטנה יחסית ולכן אני צריך עזרה: א. איזה תיבת הילוכים הייתם ממליצים לאור העובדה שהרכב אמור להיות קל יחסית (כ-700 ק"ג). אני מתלבט בין ה- S20 ל-S40 וגם גיר מסדרה Y עלה על הפרק. ב. אני מחפש מחשב ניהול מנוע שיהווה תחליף למחשב הרגיל - כך שאוכל לשלוט בניהול המנוע באופן ישיר…
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי סיאט איביזה שנת 2001 1600 קופה.יש לי ברכב אגזוז לחץ של סברינג רציתי שהאגזוז ירעיש טיפה הורדתי את הממיר קטליטי.כעת אחרי חודש שזה מורכב לי על האוטו בלי ממיר יש לי בעיה בהנעה של האוטו ויש טיפה ריח של דלק..זה בגלל הממיר ?הגיוני?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה בפורם ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר את הרכב שלי.. אז ככה קראתי הרבה דברים לגבי הרכב שהוא עגלה ולא אמין וכ'ו וכ'ו אז ככה אני מאוד מרוצה ממנו ולא רוצה למכור או להחליף הייתי מעוניין לדעת מה אני יכול לשפר/להוסיף כדי שהוא היה יותר חזק ויותר יציב דרך אגב מדובר על קרייזלר נאון שנת 96 מנוע 1996 סמ"ק מדגם LE בעל 133 כ"ס אני השמח לדעת גם איפה אני יכול להסיג את החלקים המדוברים ואולי איפה אני יכול הפילו להתקין אותם.. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר נ.ב התקציב הוא בסביבות ה 20K תודה שוב
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נאמר לי שהקרבורטור כנראה של 405 1.6. הקרבורטור הוא סולקס בעל 2 לועות ויש לו 2 דיזות אלקטרומגנטיות המספרים על גוף הקרבורטור הם 337 1 053 71959 652 969 השמח לדעת של איזה רכב ודגם מדוייק תודה ושבת שלום mush
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הנה לינק לזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-00-HONDA-CIVIC-DX-CX-SOHC-ADJUSTABLE-CAM-GEAR-SILVER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ66Q3a2Q7c65Q3a15Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem260331986321QQitemZ260331986321QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories רציתי לדעת מה זה? גלגל תנופה קל או משהו אחר? אם זה לא גלגל תנופה אז איך מרכיבים אותו ולמה בעצם הוא מוסיף כוח?
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לוטוס-לאדה. bn-Q1vEOkfs דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת fiat tipo, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פרוייקט פשוט טירוף על לאדה 2107 עם מנוע של opel 3,0L mv6,sport tengely,chip תהנו http://www.opel-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=43073 למי שיש עוד פרטים על הרכב מוזמן לשתף !
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מחפש טורבו גדול לs3 מה כדאי לקנות שיתלבש בול. ואם לא אז איזה כן כדאי. וצריך להחליך את הקולר אם אני מגדיל או שהמקורי יספיק הרכב שנת 2008
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב רכשתי לפני כמה ימים אימפרזה wrx 2002 פרודרייב, ורציתי לשים לה קיט יניקה שמותאם במיוחד לwrx. הלכתי בשבוע שעבר לרכוש את הקיט ולהתקין אותו ברכב, ההרכבה לקחה כשעה בערך ולאחר ההתקנה המתקין ביקש ממני להתניע את הרכב ומשום מה הרכב לא הניע! ניסינו למצוא את הבעיה ולא ממש הבנתי למה הרכב לא הניע והאמת שזה די הרגיז, ובגלל שלא היה יותר מה לעשות הוא הרכיב חזרה את הפילטר המקורי ואז כן היה אפשר להניע את הרכב והשאלה שלי היא למה זה ככה והאם יש בעיה?. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא הזה! תודה
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ידיות ניקל לפורד פוקוס 2005?
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, חבר שלי מבקש לדעת איפה יש בארץ למכירה אגזוזי זרימה חופשית של ANSA בארץ, רצויי באזור בדרום -מרכז ? מישהו מכיר סדנאות במקום ? התקציב שלו 800-900 ש"ח כולל התקנת האגזוז.
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ערב טוב לכולם השאלות בנושא שיפר מנוע באוטו נשאלות בשם חבר שלי. אז ככה לבחור יש רובר 620 אוטומטית עם מנוע 2 ליטר של הונדה אקורד ,הוא מעוניין לשפר את המנוע עד 250 כוח תקציב משוער 30K אלף חשוב לציין שבמידה וישנה אופציה לגדוש את המנוע עוד יותר טוב, אבל כמובן הרבה יגידו שזה בעייתי כי הרכב אוטומט, אז נכון הבעייה גם אצל חבר שלי עקב מגבלות רפואיות הוא לא יכול לנהוג על ידני, אז אני אשמח לקבל הצעות וטיפים מה לעשות גם עם זה כרוך בהשתלת מנוע אחר או עם יש אופציות אחרות שלא דורשות השתלה ולבנות על המנוע הקיים זאת תהיה בהחלט האפשרות הכי טובה ,כמו כן חשוב לציין מצב מכני של המנוע כרגע המנוע עבר ישור קו אפשר לומר שהמנוע נמצא במצב המכני המקסימלי שלו . תודה מראש לכולם מחכ…
הודעה אחרונה מאת rover turbo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום, אני לא בטוח האם זה המקום הנכון , אבל אני מעוניין לדעת האם מישהו מכיר את סדנת השיפורים הנ"ל היא ממוקמת בחיפה , יש למישהו נסיון איתה? http://www.america-center.co.il תודה בן
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כיוון שיש דברים שקצת קשה להבריח במזוודה או שפשוט אבא לא מוכן לסבול את זה כבר הייתי רוצה לדעת קצת יותר פרטים על האם אפשר לייבא: צלחות ורפידות, צנרת אגזוז (מה עם סעפת פליטה?), קוילאוברים וגם את הצינור של קיט יניקה כאשר את הפילטר עצמו נביא במזוודה ככה שזה יגיע סתם כצינור. אני מדבר על כל אחד מהם בנפרד לא כחבילה אחת גדולה. על מה צריך אישור משרד התחבורה? כמה אחוז מס יקרעו אותי על הדברים האם והאם בכלל יתנו להכניס אותם.
הודעה אחרונה מאת sharonarn, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם לחבר נהרסו 2 צמיגים במפתיע, ועל כן הוא צריך זוג צמיגים אחרים הרכב הינו סיאט איביזה FR 2005 חישוקים מידה 16 ואם אני לא טועה מידת צמיג 205/45 איפה ניתן להשיג מת"א ביום יומיים הקרובים זוג צמיגים מהחברות המוכרות לנו בשאיפה צמיג כמה שיותר טוב במחיר שפוי(נניח עד 1200 לזוג ועדיף 1000), אני נוטה לT1R, האם יש הצעות טובות יותר? נ.ב: כרגע מדובר ב2 צמיגי קומהו אקסטה שהלכו תודה לעוזרים בן
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני יודע שהרכב שלי לא ברמה של יותר מידי בלאגנים אבל סתם רציתי לדעת. האוטו עבר טיפולים טובים, יישור קו רציני ביותר, קלאץ' חדש משאבת דלק חדשה, צמיגים חדשים 195/45/16 זה הגודל שלהם. חדשים חדשים עם ג'אנטים חדשים של איביזה טורבו יש לי גיר ידני של איביזה טורבו גם. יש לי דוד בנייה עצמית וחלק מהצנרת מורחבת. מה הדברים שאני יוכל לעשות כדי להרגיש שהרכב שלי סוחב חזק יותר. פילטר? צ'יפ? משהו בסנגון? ובקשר לתקציב לא מעל 10 אלף שקל. טנקס
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת עם אני מזמין קסנון מאתר אייבי מחו"ל כמה זה עולה להכניס אותו במכ"ס ועם לא יתקעו אותו במכ"ס? ועם יש לכם מספר שלהם ?..
הודעה אחרונה מאת shakedd, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! יש לי שתי שאלות: 1) האם ניתן להחליף מנוע לנפח גדול יותר לדוגמא 2.0 ושהמנוע יהיה בעל טורבו? (האם קיים מנוע כזה שיתאים לרכב שלי?) והשאלה כמובן לא רק מהבחינה המעשית אלא גם מהבחינה החוקית. 2) האם ניתן לעשות שיפור הנ"ל לרכב שהוא אוטומאטי? מאוד אשמח לתשובה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי בסופ"ש האחרון חבר עם מיצובישי סופר לנסר עם אגזוז זרימה חופשית של סופרספרינט (Supersprint) והוא מצא חן בעיני מאוד. חיפשתי קצת בפורום וקראתי את אשר כתבו האנשים אך עדיין יש לי מספר בעיות שמציקות לי שלא הצלחתי לגבש לגביהן דיעה מוצקה. למען הסדר הטוב: אני הבעלים של טויוטה קורולה, שנת 1998, אוטומטית, מנוע 1.6 סטנדרטי . השאלות שלי הן: 1- האם יהיה איזשהו שיפור בדרך בה מתנהג הרכב אם אתקין אגזוז של חברת סופרספרינט, ללא הסרה של ממירים ועניינים כאלה ואחרים ? 2- האם אוכל לעבור טסט ? הבנתי שיש לחברה הזו אישור אבל האם הוא משנה לבוחנים או שמה ניתן יהיה לפסול אותי? 3- כפי שתוכלו להבין מחתימתי, אני איש שעיקר עיסוקו הוא באודיו לרכב, האם התקנה…
-
טורבו לרנו 5 89? 1 2
מאת טל מטר-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם,יש לי רנו 5 שנת 89 מנוע 1400 ואני רוצה לפנק אותה בטורבו, רציתי לדעת במה זה כרוך גם מבחינה כספית וגם מבחינת התאמות וכו..תודה לעונים =]
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום,יש לי הונדה שפיץ שנת 91 רציתי לדעת האם יחול שיפור בכ"ס של האוטו אם אני יחליף את הראש מנוע הקיים בראש מנוע ויטק?.{מן הסתם להונדה שפיץ יש מנוע רגיל של הונדה,לא ויטק ולא zc...}תודה.
הודעה אחרונה מאת ido-e, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לשאול האם ניתן לשים 2 משאבות דלק על אותו קו דלק? אחת הרגילה מהמיכל והשניה על הקו כדי לחזק את הלחץ. ירון
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בלי שום החלפה של מכונית או מנועה רק שיפור לזה שיש. טיפו 95 1.4 ידנית. אז נתחיל קודם כול אבי קנה את הטיפו לפני כמאת 14 שנה והאוטו לא ימכר אף פעם.(כך אבי טוען ולא זה לא האוטו החיד שלו אם אתם שואלים ). התקציב הוא 10K (אם אפשר פחות מה טוב ),המתרה להוסיף כוח טיפה (איזה 10-15 סוסים או כמה שניתן)אטמוספרים בלי שום פוזה או רעש\כמה שפחות רעש(וכמה שיותר נראה מקורי טוב יותר). בכללי האוטו במצב מכני מעולה, אבי שומר עליו כול השנים טוב, הכול מקורי ושמור, אין צורך בישור קו. בנהתים ברשימה -איזה רבעיה של צמיגים מחברה מוכרת(זה לא נכנס 10K זה בנפרד, אמי הרגה 2 מי ה4 של הפרלי שהיו) -פילטר אינבוס פתוח וכאן תמשייכו אתם. תודה
הודעה אחרונה מאת natan5, -
-
בולמים לסיאט קופרה? 1 2
מאת asik-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הבולמים שלהם נורא קשים מרגישים כול דבר על הכביש מישהו מכיר איזה בולמים רכים יותר שיעשו את העבודה? ויכול לתת לי גם עלויות? תודה
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, לפני זמן קצר קניתי את הרכב הראשון שלי, פיאט בראבו 97'. ברכב מותקנים צמיגים סדוקים, בלויים בני 5+ שנים להערכתי (אין עליהם אפילו תאריך יצור). לכן החלטתי שהדבר הראשון לקראת החורף הוא להחליף את הצמיגים, המידה היא 185/60R14 והתקציב נע בין 1200 ל1700 שקלים (אני גר בפ"ת, לכן ההעדפה היא לפנצ'ריות במרכז). הצעות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת RS,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)