Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,



 

ראיתי בסופ"ש האחרון חבר עם מיצובישי סופר לנסר עם אגזוז זרימה חופשית של סופרספרינט (Supersprint) והוא מצא חן בעיני מאוד.

 

חיפשתי קצת בפורום וקראתי את אשר כתבו האנשים אך עדיין יש לי מספר בעיות שמציקות לי שלא הצלחתי לגבש לגביהן דיעה מוצקה.

 

למען הסדר הטוב: אני הבעלים של טויוטה קורולה, שנת 1998, אוטומטית, מנוע 1.6 סטנדרטי .

 

השאלות שלי הן:

 

1- האם יהיה איזשהו שיפור בדרך בה מתנהג הרכב אם אתקין אגזוז של חברת סופרספרינט, ללא הסרה של ממירים ועניינים כאלה ואחרים ?

2- האם אוכל לעבור טסט ? הבנתי שיש לחברה הזו אישור אבל האם הוא משנה לבוחנים או שמה ניתן יהיה לפסול אותי?

3- כפי שתוכלו להבין מחתימתי, אני איש שעיקר עיסוקו הוא באודיו לרכב, האם התקנה של אגזוז שכזה יגרום לעודף רעש אצלי בחלל הרכב?

4- בהמשך לשאלה 3, בהנחה ועניתם "כן" על שאלה 3, מהי החברה השקטה ביותר והאם לאדם כמוני שהסאונד מאוד חשוב לו בתוך הרכב יש טעם שיקנה אגזוז מסוג זה בכלל ?

 

 

תודה לעונים,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

1- האם יהיה איזשהו שיפור בדרך בה מתנהג הרכב אם אתקין אגזוז של חברת סופרספרינט, ללא הסרה של ממירים ועניינים כאלה ואחרים ?שיפור בהתנהגות בטוח לא יההי, גם שיפור בכח הוא רק על הנייר בכמה סוסים קטנים.



2- האם אוכל לעבור טסט ? הבנתי שיש לחברה הזו אישור אבל האם הוא משנה לבוחנים או שמה ניתן יהיה לפסול אותי?- היום נוטים שלא להכשיל בטסטים על דודים פתוחים במידה ובדיקת הגזים תקינה0מנסיון הדוד הפתוח לא משנה את פליטת הגזים), האישור לא רלוונטי ולא שווה את הנייר שהוא רשום עליו.

3- כפי שתוכלו להבין מחתימתי, אני איש שעיקר עיסוקו הוא באודיו לרכב, האם התקנה של אגזוז שכזה יגרום לעודף רעש אצלי בחלל הרכב?- אגזוזים מתוצרת סופר ספרינט, אנסא ושות' עושים רעש באס יפה ולא יפריעו לך.

4- בהמשך לשאלה 3, בהנחה ועניתם "כן" על שאלה 3, מהי החברה השקטה ביותר והאם לאדם כמוני שהסאונד מאוד חשוב לו בתוך הרכב יש טעם שיקנה אגזוז מסוג זה בכלל ?

 

האגזוז הפתוח ייתן לך רעש באס עמום ויפה והרגשה טובה יותר על הדוושה, כמו כן יוסיף איזשהו מימד ספורטיבי לרכב

באשר לחברה שקטה- אני חושב שANSA או SUPERSPRINT יעשו את העבודה

בהצלחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה על התשובה המהירה ,



אני רק רוצה לחדד ,

"רעש בס יפה" משמעותו זמזום בס קל ולא משהוא שיקשה את השהיה הרכב בנסיעות ארוכות וכאלה ?

 

בנוסף מה קורה כשהטורים מטפסים ?

 

המטרה שלי היא יופי + רעש נחמד ולא מוחצן מחוץ לרכב , יחד עם שמירה על אותה רמת שקט (כמו עכשיו) עד כמה שאפשר בתוך הרכב , אפשרי ?

 

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא ברכב הזה ,



הקורולה בעייתית עם תוספת משקל,

גם אם כן , הייתי מבודד את הדלתות הקידמיות ותא המטען ולא את רצפת הרכב .

 

 

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אבל יאשה, הוא רוצה לשפר עם טוויסט וזה דווקא אפשרי,

תראה, ככה היה הטוויסט לפני השיפור:

 

zahal7.JPG

 

וככה הוא אחרי:

 

05052008082112elit2.jpg

 

 

הרבה יותר משופר, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...