Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שיש דברים שקצת קשה להבריח במזוודה או שפשוט אבא לא מוכן לסבול את זה כבר הייתי רוצה לדעת קצת יותר פרטים

על האם אפשר לייבא: צלחות ורפידות, צנרת אגזוז (מה עם סעפת פליטה?), קוילאוברים וגם את הצינור של קיט יניקה כאשר את הפילטר עצמו נביא במזוודה ככה שזה יגיע סתם כצינור.

אני מדבר על כל אחד מהם בנפרד לא כחבילה אחת גדולה.

על מה צריך אישור משרד התחבורה? כמה אחוז מס יקרעו אותי על הדברים האם והאם בכלל יתנו להכניס אותם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שלום וערב טוב :-D

עד כמה שידוע לי אבל יכול להיות שאנשים יגידו אחרת ,עם יש לך איש קשר מאותה מדינה שאתה רוצה לשלוח ואתה שולח בדואר רגיל או רשום לא יפול עליך לא מס ולא נעליים, אבל יש את הסיכון שעם זה ילך ויטיל לו למקום אחר אז הלך הכסף ,אבל במידה וזה מגיע אז זכיתה במחיר המוזל של המוצר+מחיר המשלוח שהוא לפי דעתי שולי ומשתלם לעומת הזמנת אותו הפריט בארץ.

אני בכול אופן לא מזמן קיבלתי משלוח של חלקים שסבתא שלי שלחה לי מהונגריה ,חייב לציין אריזה לא קטנה משהו כמו בנפח של 10 ליטר עם המון חליקים ולא היה שום בעייה אתה מוזמן לעשות כמוני :wink:

מקווה שעזרתי :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

החלקים מגיעים מארה"ב בתכנון ואבא שלי שולח אותם או מכר קרוב ככה שאפשר לכתוב על החבילה מה שאני רוצה ולארוז את זה איך שבא לי זה הבעיה הקטנה.

העניין אם זה כן יעצור במכס האם יהיה לי בעיה לשחרר את החלקים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
שלום וערב טוב :-D

עד כמה שידוע לי אבל יכול להיות שאנשים יגידו אחרת ,עם יש לך איש קשר מאותה מדינה שאתה רוצה לשלוח ואתה שולח בדואר רגיל או רשום לא יפול עליך לא מס ולא נעליים

לא נכון, הכלל הוא שעל כל חבילה בשווי מעל 50$ כולל משלוח צריך לשלם מס של בערך 50%, ולא משנה אם יש או אין איש קשר או אם רשום על זה מתנה או משהו אחר. אבל לפעמים החבילות עוברות בטעות ללא מכס או שהפקידים מעלימים עין.

פורסם
לא נכון, הכלל הוא שעל כל חבילה בשווי מעל 50$ כולל משלוח צריך לשלם מס של בערך 50%

סבבה זה מה שאמרתי ,מי צריך לדעת שסעפת פליטה עולה 200 דולר לי היא עלתה 10 דולר :lol: ככה אני מכיר שעושים אבל צריך לקחת בחשבון וגם צינתי שחבילה בעלת ערך נמוך יכולה ללכת לטיל לפעמים :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

ברגע שהחבילה תעצר במכס את יכול גם להגיד שקניתה את כל החלקים בדולר 1

אבל אף אחד לא יאמין לך

חייב להמציא סוג של קבלה לקניה אחרת הם לא קונים סיפורים

מניסיון שלי חלקי רכב חייבים במכס + מע"מ בערך של 50 אחוז

המכס הוא גם על מחיר המשלוח

שים לב לאישור ממשרד התחבורה לחלקי רכב ותראה שלא יהיה בעיה עם אישורים

• תוכן חדש...