Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

רכשתי לפני כמה ימים אימפרזה wrx 2002 פרודרייב, ורציתי לשים לה קיט יניקה שמותאם במיוחד לwrx.

הלכתי בשבוע שעבר לרכוש את הקיט ולהתקין אותו ברכב, ההרכבה לקחה כשעה בערך ולאחר ההתקנה המתקין ביקש ממני להתניע את הרכב ומשום מה הרכב לא הניע! ניסינו למצוא את הבעיה ולא ממש הבנתי למה הרכב לא הניע והאמת שזה די הרגיז:?, ובגלל שלא היה יותר מה לעשות הוא הרכיב חזרה את הפילטר המקורי ואז כן היה אפשר להניע את הרכב והשאלה שלי היא למה זה ככה והאם יש בעיה?.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא הזה! תודה

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

לעניות דעתי תישאר עם הפילטר המקורי. למיטב ידעתי הוא טוב מספיק כל עוד השיפורים האחרים שלך מינוריים - כגון אלה שמגיעים עם הפרודרייב.

לא כדאי להיכנס לסרט עבור שטות מה גם, שפילטר ספוג שמן עלול לגרום נזק לחישן ביניקה.

האם ניתקתם חיישן/מד אוויר?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

המתקין ניתק את החיישן מהצינור של הפילטר המקורי וכשהתחיל להרכיב את הצינור נירוסטה של הפילטר הפתוח הוא חיבר אליו את החיישן חזרה ומאז לא היה אפשר להניע את הרכב.

אולי זה יכול להיות בעיה טבעית בחיישן שבעצם לא מזהה את הצינור של כל הקיט ואז לא נותן להניע את הרכב?

ומה בעצם גם עושים כל אלה שמשפרים אימפרזות כמו צנרת משופרת, מחשב ניהול מנוע, קולר חזית.. מה לא מוסיפים גם פילטר פתוח על הדרך?:|

פורסם

האם חיברתם בחזרה את ה- FLOWMETER ?

אם לא אז התשובה לפנייך.

אם כן, אז זה תלוי במיקום שלו, ייתכן והא היה קרוב מידי.

הצעה שלי, תתקין במקום שיודע מה הוא עושה.

ואין שום בעיה להתקין פילטר פתוח על SUBARU

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

תאמין לי שאני לא יודע מה זה ה"FLOWMETER" הזה, אם תוכל להסביר לי זה יהיה מצוין, אבל מה שאני כן יודע זה שהקיט מותאם אישית לרכב הנ"ל והוא מביא את הפילטר ישירות לכנף ובינתיים אני עדיין חושב לעצמי מה יכולה להיות הבעיה? אולי אני באמת גם ינסה במקום אחר.

פורסם

אין צורך בפילטר פתוח, מיותר.

וכן, כן נגרם נזק לחיישן המדובר שלא לדבר על זה שהיניקה מתוכננת היטב באימפרזה.

זו דעתי אלא אם אשתכנע אחרת.

ירון

פורסם

אם כבר, תבדוק אפשרות להוריד את המשתיק של היניקה שיושב בכנף, יש הטוענים כי מדובר בשיפור מורגש.

אתה רוצה עוד אוויר ? - תעלה גדישה (לאט ובזהירות).

למה שלא תשקיע בשעון בוסט טוב ואי ג'י טי לשקט נפשי?

ירון

פורסם

אני הורדתי את המשתיק הזה(תודות לסלבה) והבדל משמעותי לא מורגש, אבל רעש של יניקה נשמע היטב פתאום.

בערב,טיפונת אולי מרגישים שיפור, אבל גם ,ספק אם לא פסיכולוגי.

פורסם

בסדר חברים תודה על העזרה, עדיף שאני ארד מזה וזהו.

גם ככה החזרתי לו את הקיט בגלל הבעיה הזאת, אין שום סיבה שזה ישב אצלי:wink:.

בינתיים אני מבסוט עד השמיים מהרכב וממה שיש בו, ערכת פרודרייב שמשנה את הרכב משמעותי.

פורסם

צודק,לגביי שעונים אני אחשוב על האפשרות בשלב קצת יותר מאוחר, זה באמת יתרום הרבה.

ול-getz קלעת בול במה שאני די רוצה שיהיה- "רעש יניקה", בסדר אבל אני מוכן לוותר על זה אם זה יכול להווה נזק בעתיד על אחד הרכיבים.

פורסם

טוב מאוד.תקפיד להחליף פילטר אוויר בהתאם להוראות יצרן ו/או בדיקה.

הזרקת מים לקירור האינטרקולר יש ?

עשית יישור קו - שמנים מים ובדיקת רפידות בילום?

רוצה רעש יניקה? תוריד את הקופסה שמפחיתה רעשי יניקה בכנף צד נוסע.

ירון

פורסם

ירון - תודה על הטיפ לגבי הקופסא. יש לך המלצה לגבי רפידות?

אלכס- יצאת טונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני התקנתי את הקיט ב WRX 2001 פרודרייב.

אצלי הכל יושב בול (זה קיט טייפון של K וגם N)

אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך להתקין אותו (אם זה המקורי, שיוצא מהכנף ויורד למטה).

אגב, איזה 2002 פרודרייב יש לך? יכול להיות שבמהלך חיפושיי אחר אוטו (בחודשיים וחצי האחרונים) נתקלתי בה.

אסף.

• תוכן חדש...