שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי... מה קורה? יש לי פורק לחץ של פורג' 50\50 ולפי מה שהבנתי פילטר פתוח יעשה תרעש של הפריקה הרבה יותר חזק ויפה.... האם זה נכון?ובמה עוד זה יתרום...? וכמה זה צריך לעלות..? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני תום ויש לי רנו קליאו ספורט אני רוצה להחליף לו מנוע מחיר לא מהווה כאן בעיה 1.האם זה אפשרי? 2.איזה מנוע בנפח 3 ליטר יתאים? חשבתי על המנוע של הבררה או של הקאמרו הם יתאימו? 3.והאם אפשר שם של בעל מקצוע רציני בכל הארץ שיכול לעשות את זה? נ.ב הקליאו שנת 03 תודה תום.
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אימפרזה GT מנוע סטנדרטי, טורבו TDO5 16G לינק לטורבו שיש לי http://www.allproducts.com/traffic/zgturbo/turbo_kits.html משאבת דלק מחוזקת של בוש צנרת 3 אינץ מהטורבו עד הסוף, אינטרקולר WRX שסתום פריקה פורג' מחשב ניהול מקורי. עכשיו אני גודש 0.8 0.9 האוטו נוסע יפה אבל אני מרגיש שחסר לו קצת משהו, בגבוהות הEGT מטפס למעלה, אז אני רוצה לעשות שידרוג בדלק. השאלה שלי מה אתם ממליצים אני כרגע בגלל ש/זה מנוע סגור אמרו לי לא לעבור את 1.1 1.2 אז אני רוצה לגדוש 1 באר כמו שצריך, מה עלי לעשות האם להחליף מזרקים ל550? או וסת לחץ דלק מתכוונן? או שניהם? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כשאני מרכיב את הטורבו לאן אני צריך לחבר אותו? לפי הדפדופים בפורום הבנתי שאני צריך לחבר אותו לסעפת כדי שהוא יוכל לפעול על ידי הגזי פליטה, לחבר אותו לאינטרקולר כדי שהאוויר יתפוס פחות מקום במנוע ואז הקולר מתחבר למנוע, ה"פרופלור" מתחבר לפילטר ואז לא נשאר לי כביכול חיבורים לטורבו, אז איך אני שם אותו על המנוע? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת sa_ka, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי לנסר שנת 2006 ואני רוצה לשפר אותה באחיזה שלה ובכוח שלה מה להוסיף?
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
-
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברים. מי שזוכר לפני כ 4 חודשים סיימתי פרויקט של השתלת מנוע 605 RGX ב 306 XSI שלי. על המנוע הלבשתי את הגיר המקורי של ה XSI, ואני מרגיש שחסר לי הילוך. האופציות שעלו לי הן: א. להחליף רק את ההילוך החמישי להילוך ארוך יותר(של דיזל). ב. להחליף את כול הגיר. אני מתלבט בין שתי האפשרויות, אז כול המלצה וכמוון הסבר "למה עדיף" יתקבלו בברכה. קיציס
הודעה אחרונה מאת kizis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 323 מנוע 1.6 וחשבתי להעביר ל2.0 קודם כל כמה שאלות... האם המנוע וכל החלקים מתאימים 1 ל1 או שצריך שינויים והאם זה בכלל ישתלם?
הודעה אחרונה מאת אנזו, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נוסע קבוע בדרך עפר בינונית מינוס ובכביש. הרכב שהוא לא ג'יפ די סובל מהעניין ואני מניח שהטילטול הקבוע הזה לא עושה טוב להרבה חלקים ברכב.אני צריך להחליף בולמים אחוריים שמתפגרים ורציתי לדעת אם יש קיט מסוים להפיכת משפחתית לעמידה יותר בשטח. אני לא מבין בנושא ולכן יכול להיות שזו שאלה הזויה/לא מתאימה לפורום. תודה
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. לכל אלה שרצו להשמיע את הצליל של הפורק לחץ אך ללא טורבו. ללא נזק לרכב, קל וזול לבנייה, נבנה בהצלחה על הרכב שלי, נשמע בדיוק! כמו הפורק האמיתי ויש עוד תוספת שתשמיע את הקול של הגדישה אבל בנתיים נראה אם זה מעניין מישהו אז נמשיך. בקרוב (מחר) יועלו תמונות לכאן, כולל וידאו עם הקול של הפריקה על הרכב שלי, ותגידו את דעתכם. איך לבנות? מצרכים הם: *1- מגבר(אפילו הספק של 320 Watt שיוחבר עם גישור יספיק). כי אצלי הספיק ועוד איך. עדיף להשתמש במנסן נמוכים במגבר, שיסלק את הבסים ויעביר רק טרבל, כמו שמחברים אותו לרמקולים. *2- מגהפון. אני שמתי שניים אבל אחד מספיק, עדיף אחד עם טרבל יותר מאשר פס. *3- נגן MP3 במקרה הזול והפשוט. בקרוב ה MP3 אצלי יוחלף לכרטיס אלקטרוני שישמור דג…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
המלצה לחנות לא יקרה של ג'נטים, רצוי גם לקבל זיכוי על הג'נטים שלי, יש לי כרגע של אודי (מקוריים) בדקתי בכמה מקומות והמחיר שהציעו על הג'נטים שלי פשוט מצחיק... תודה מראש, יוני
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות פילטר פתוח לרכב שלי סיאט איביזה 1400 שנת 2003 ידני הדגם המפואר (סיגנו) זה עם האורות ערפל. על מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג, האם זה מתאים לכל המכוניות ? מה המחיר? תודה,
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה לאחר המון הטלבטויות, החלטתי בסוף להשאיר תרכב ולשפר. אז ככה ברשותי הונדה סיווק97 מקורית לחלוטין, חשבתי לשנות ברכב כמה דברים. אשמח לשמוע רעיונות אבל לא להישתגע, בלי ניפוחים אורות או צבעים משונים רכב זה לא לונה פארק . צנרת כולל סעפת אדרסים.קאמפשאפ חם, רק שאני לא יודע אם צריך עוד שינויים בהונדה לקאמפ, אם כן אשמח לדעת. כמו כן חיצונית חוץ מגנטים 16 איביזה טורבו וקפיצי הנמכה לא נראה לי, אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע.. אם יש עוד משהו שאני יוכל להרכיב בגבול הטעם הטוב אשמח לשמוע. תודה לעונים מראש.....
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שבוע טוב חברה ,יש לי חבר בעל אלפא 33 1700 תלתן ירוק אנחנו כרגע מתלבטים האם להחליף צנרת לצנרת פתוחה בלי משתיקים,צנרת 2 אינץ. השאלה שלי היא כזאת מה קורה אם מורידים את הדוד המשתיק שיש באמצע עוד לפני שנסים את הצנרת 2 אינץ אנחנו רוצים להוריד מחר את המשתיק ולראות מה קורה אם הרעש יהיה נסבל בנסיעה או שיהיה רעש שאי אפשר לסבול אותו ובלתי אפשרי לנסוע איתו?! מה דעתכם ומה ההמלצות?!,תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לדעת האם מנוע של קליאו דור שני דגם ספורט בעל 172 סוסיו ניתנים להשתלה ב206 GTI/CC ? בכלל איזה מנוע כן ניתן להכניס בפיג'ו הנ"ל תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Spirit3, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה אני מעוניין להחליף בולמים קדמיים לרכב הרכב הוא 106 xs 98 1400 . עכשיו רציתי לדעת כמה אמורים לעלות בולמים עם קפיצים מקוריים..וכמה יעלו לי בולמים של חברה ששישפרו את חווית הנהיגה..לא משהו יקר מדי ממוצע אפילו פחות תודה!.
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני קניתי פיגו 106 ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי בערך במוסך או משו להחליף את הצבע...
הודעה אחרונה מאת amit_subara, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז ככה אני מחפש אגזוז מסויים Amuse exhaust system לניסאן GT-R 2009 מישהו אולי מכיר מקום שמוכר את האגזוז הזה או שיכול להזמין לי אותו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
הWRX של חבר מאבדת גדישה שלי הפרודרייב גודשת 1.1 ואני יודע שהרגילה אמורה לגדוש 0.9 שמנו ברכב שעון גדישה, ובמקרה הכי מקסימלי, אפשהו בשלהי הילוך רביעי ועל 5500 סלד, אנחנו מקבלים 0.6 בקושי רוב הזמן הרכב גודש על חצי באר הרכב סטנדרטי עם טורבו מקורי ועברה 110 אלף קמ. למעט בעייה בטורבו עצמו, מה יכול לגרום לגדישה נמוכה? צינורות וואקום אני מניח? מה עוד? האם הצינורות חזרת הגזים שנכנסים לאינטרקולר בצד יכולים לגרם לזה? כי הם לא במצב טוב בכלל וייתכן ומאבדים לחץ, אבל בכל זאת, זה גזים חוזרים מהמנוע עד כמה שידוע לי, ולא תת לחץ מהסעפת. על מה להסתכל בכל זאת? והאם סורק תקלות יכול לעלות על בעיית גדישה? תודה.
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קראתי הכל ויצאתי מבולבל לגמרי מכל הנושא אני מחפש דיסקים לפיג'ו 206 CC שיהיו טובים ולא בהשקע מטורפת יותר מאלף שקל שיהיו יותר טובים מהאורגינל ועמידים. המלצות מכאלה שגם קנו דרך אייבי וכאלה והצליחו להכניס לארץ בלי בעיות וגם ספקים טובים בארץ בתודה בן שנה טובה ושצ"הל ינצח ויחזיר את כולם בשלום כולל את גלעד שליט
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני קניתי פיגו 106 אני רוצה לצבוע לו את הדשבורד כמה עולה לי בערך במוסך או משו?..
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מאוד רוצה לקנות מערכת פליטה של סופר ספרינט לרכב אבל אני רוצה לדעת את ההיתרונות והמחירים פלוס מינוס בשוק
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
-
יצא לי להיתקל במנוע חשמלי שניראה בידיוק כמו טורבו ואופן הפעולה שלו כמו טורבו (ממש ניראה שבלול עם יציאה וכניסה כמו של טורבו ) אולי אני יעלה תמונות. חיברתי היום ליציאה שלו שעון והשעון עלה לכימעט 2 באר (חייב לציין שהשעון מזייף ולא ניתן לדעת כמה באמת דוחף המנוע אוויר ) המנוע פועל על 12ולט זרם ישר, כלומר מתאים למצבר. השאלה אם מחברים לא פנציומטר שיגיב בהתאם לדוושה לא יהיה שיפור ? ברור שאני יצטרך יותר דלק .... חשבתי לנסות ליבנות את זה על פיאט אונו מנוע 1000 קרבורטור וליראות תוצאות. שווה המאמץ ? מה אתם אומרים? דרך אגב הרכב גם ככה עומד להימכר אז לא מפריע לי לקלקל קצת. רז...
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מתקשה למצוא נתוני יצרן לביצועים של אימפרזה NEW AGE בגרסת 2.0 ליטר אוטומטית. מענין אותי גם הסדאן וגם הסטיישן.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצאתי למכירה באינטרנט סעפת פליטה יצוקה שהיא מותאמת לטורבו מסוג T25/T28 בסעפת רשום שהיא מתאימה למנועי 4AGE של קורולה, אצלי בקורולה 95' מותקן מנוע 4AFE כמו אצל כולן מאותן השנים, אני זוכר משיטוטי באינטרנט ובפורומים שאלו מנועים זהים אך ראש המנוע שונה, זאת אומרת הבלוק אותו בלוק לכן הסעפת אמורה להתאים פיקס? מישהו רוצה לתקן אותי? וגם מצאתי טורבו שמתאים בול לאותה סעפת ורשום שהטורבו תומך בין 100-275 כוח סוס, מה זה אומר לי עם אני יחבר אותו לרכב שלי? לא ממש הבנתי.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי רכב שברולט AVEO שנת 2005 1.4 16V (לפי מה שהבנתי יש להם מנועים של דאו :\) עם 135K וגיר אוטומטי לצערי. בכל אופן אני בעיקר לא הכי אוהב את איך שהרכב נראה ואיך שהוא לוקח פניות (והתנהגות כביש בכללי), בגלל זה אני לא מדבר על התאוצה/כוח (אין מה להאיץ אם בפניה הקרובה אצטרך לבלום בשביל לא להתהפך/לאבד שליטה) חשבתי על להתחיל לשפר אותו קצת גם בשביל לצבור ניסיון וידע וגם בשביל לשפר ת'אוטו. התקציב הראשוני שאני רוצה להשקיע ברכב הוא כ 5000 שח . משהו שנראה לי שאני אוכל לבצע בתקציב הזה הוא : 1. לקנות ג'אנטים רחבים יותר והכי חשוב שלא יהיו כבדים. נכון לעכשיו יש באוטו ג'אנט 13 אינץ' וממש דק. זה נראה ממש מכוער ולא פרופורציונלי לרכב. כמובן לשלב עם …
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מערכת ההזרקה שלי היא בעלת מזרקים בעלי התנגדות גבוהה אולם קניתי מזרקים גדולים יותר אבל לצערי גיליתי כי המזרקים בעלי התנגדות נמוכה ונסיון שלי הרכבה כזו עלולה לשרוף את המחשב האם יש פתרון לנושא או שעלי לזרוק את המזרקים
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת כמה יעלה לי, פחות או יותר, השתלת מנוע MI16 ב405 רגילה(כל הסיפור כולו, כולל בלמים מחוזקים יותר, בלמים ספורטיבים, בקיצור כל הסיפור בשלמותו). שאלה נוספת, אם כל הסיפור הזה חוקי וניתן לאשר אותו ואם תיהיה בעיה לבטח אותו. תודה לכל העזורים, גל.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 34.9 אלף צפיות
ואיך הורדה/ ביטול שלו תורמים לשיפור? משהו שקראתי פשוט בפורום כלשהו בחו"ל
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 11 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, קניתי מיצובישי לנסר שנת 2005 לבנה,ואני רוצה לישאול מה אפשר לשים לה כדי שלשפר את המראה החיצוני שלה?, ומה אפשר כדי לשפר את היכולת הטכנית שלה?ושתינסע קצת יותר מהר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sexyboy9,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)