Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הWRX של חבר מאבדת גדישה

שלי הפרודרייב גודשת 1.1 ואני יודע שהרגילה אמורה לגדוש 0.9

שמנו ברכב שעון גדישה, ובמקרה הכי מקסימלי, אפשהו בשלהי הילוך רביעי ועל 5500 סלד, אנחנו מקבלים 0.6 בקושי

רוב הזמן הרכב גודש על חצי באר

הרכב סטנדרטי עם טורבו מקורי ועברה 110 אלף קמ.

למעט בעייה בטורבו עצמו, מה יכול לגרום לגדישה נמוכה? צינורות וואקום אני מניח? מה עוד?

האם הצינורות חזרת הגזים שנכנסים לאינטרקולר בצד יכולים לגרם לזה? כי הם לא במצב טוב בכלל וייתכן ומאבדים לחץ, אבל בכל זאת, זה גזים חוזרים מהמנוע עד כמה שידוע לי, ולא תת לחץ מהסעפת.

על מה להסתכל בכל זאת? והאם סורק תקלות יכול לעלות על בעיית גדישה?

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפשוט ביותר הוא לבדוק צנורות ואקום מהוויסטגייט לסעפת ולבקר של המחשב.

בדוק את צינור הy מתחת לאינטרקולר.

בדוק את השעון - אולי הוא מזייף? אולי, אם הוא מכני, בדוק צנרת ואקום אליו.

האם הרכב מרגיש "חלש"?

דיאגנוזה ממוחשבת רצוי מאוד.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

צינור הY יושב כמו שצריך. הוא הוחלף לצינור סיליקון של סמקו ונסגר חזק. גם לפני כן הרכב הרגיש חלש (נבדקה תאוצה לפני ואחרי הצינור, לא היה שינוי, הרכב לא יורד מ8 שניות ל100)

השעון הותקן עכשיו, מראה תת לחץ נורמלי 0.8 בעמידה

השאלה מה תעזור דיאגנוסטיקה אם אין נורת תקלות דולקת, והטורבו ככל הנראה (אני מניח) לא מחובר לשקע, והשאלה האם בכלל במחשב, נוכל לראות את הגדישה המקסימלית שהרכב מגיע, הרי בשביל זה צריך לחץ.

תודה.

פורסם

מכיוון שהמחשב יודע מה הגדישה בכל רגע נתון - דרך המאפ אז אפשרי לראות בדיאגנוזה את הגדישה- אפילו תוך כדי נסיעה.

אם אתה מאיזור רעננה גש לגבי מדובי מזגנים -מחלקת מכונאות יש לו דיאגנוזה על לפ טופ והבנה טובה באימפרזות.

או כל מוסך אחר עם דיאגנוזה. לא תצא מזה גש למוסך סובארו ושלם 200 ש"ח לדיאגנוזה.

ירון

פורסם
מכיוון שהמחשב יודע מה הגדישה בכל רגע נתון - דרך המאפ אז אפשרי לראות בדיאגנוזה את הגדישה- אפילו תוך כדי נסיעה.

הייתי שמח לדעת כיצד ניתן להתחבר לשקע הדיאגנוסטיקה, מה עוד נדרש מלבד נייד? איזה כבל צריך?

פורסם

ברכב יש שקע OBD בין הרגלים של הנהג (על הפלסטיק, לא בתכלס בין הרגלים)

אתה צריך קונקטור כזה ובצד השני USB

פורסם

אני מבקש "לרכב" כאן על הטרד עם עניין שלי.

wrx 2002 .

אני משתמש בברז גדישה ידני -mbc-מווסת ל 15 פי אס איי לפי שעון גדישה.

הרכב נוסע נהדר.

בוסט קבוע, מגיע מהר+ egt תקין.

אבל...הילוך גבוה + גז - מרגישים ירידה מידית בהספק + נורת cel - אתם יודעים זו שנדלקת בצבע כתום.

לדעתי, תחת עומס, פיקים מעל 17 פי אס איי גורמים לניתוק הדלק.

הורדת הוויסות ל13 פי אס איי פתרה את הבעיה.

האם אני חייב fcd - fual cut defense או שניתן לתחמן את חיישן המאפ שהוא זה שלדעתי מראה למחשב מהי הגדישה?

אם לא מה הפיתרון הפשוט לעלות מעל 17 פי אס איי נניח ל20 פי אס איי?

• ספונסר פורום
פורסם

לפותח השרשור,נסה להחליף פורק לבדיקה,לעיתים בורח מהם גדישה.

אם זה פותר את הבעיה,הבעיה היא או בסולנואיד הגדישה,או בווסט גייט עצמו.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

צור קשר עם חבר הפורום עובד_ב טל-03-9031456 יש לו במלאי את כל סוגי הכבלים,כמו כן הוא יוכל לסייע לך ברכישת הכבל המתאים+תוכנה.

אורן

פורסם

אורן,

יש לך רעיון כיצד למנוע את ניתוק הדלק שתיארתי כמה פוסטים לפניך?

אתה חושב שאני צודק והמאפ מדווח למחשב בסובארו על הגדישה?

ירון

פורסם

חבר'ה, נדחף לשרשור כי גם לי יש בעיה דומה ברכב! משום מה התחילו להיות לי בעיות שלא היו מאז שרכשתי את הרכב לפני כחודש.:-(

למשל, כשאני מתחיל לגדוש בהילוך רביעי ממאה קמ"ש והלאה, הטורבו בנורמל נפתח מ3000 סל"ד ונותן משיכה חזקה ופתאום

לקראת העלייה ל4500 סל"ד המשיכה קצת נעצרת לי משום מה( מקווה שהבנתם פחות או יותר) ואני לא מבין מה לא בסדר?!

הייתה לי בעיה בפורק כידוע לכם שבעצם הבוכנה הייתה לפעמים נתקעת והאויר היה נשאר דחוס בפנים - תיקנו והחליפו לי את מה

שצריך(לכן לא העליתי בשרשור שפתחתי לבעיה בפורק שיש בנוסף בעיית גדישה נמוכה כי הייתי בטוח שזה קשור לפורק), וגם עכשיו

עדיין נשארה אותה הבעיה! מה נראה לכם שזה יכול להיות?

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...