Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאר המקומות הבנתי בראשון וחולון השאלה אם יש משהו יותר קרוב?

חיפשתי פה בפורום ללא הצלחה יתרה..

אברה קדברה

פורסם

יש מקומות בת"א כמו פיט סטופ- רח המסגר או E&A בבני ברק.

מה אתה בדיוק מחפש?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו שעידן רשם, כל מקום וההתמחות הקטנה שלו. תגדיר איזה רכב אתה מחזיק מה אתה מעוניין לעשות, וכד' וכך נוכל להפנות אותך לגורם המתאים ביותר.

אבי.

פורסם

אני בשלבים לקנות איביזה קופרה..אז אני בודק את הקרקע או משהו.

פשוט.. כרגע יש לי פונטו HGT והרכבתי פילטר פתוח בשוקי דרימזקאר בכפס ולא הייתי מרוצה

אברה קדברה

פורסם

אם מדובר באיביזה או בכלליות וואגיות כלשהן הייתי ממליץ לך בחום לגשת לGIDUB, אני מטפל שם ויש לי רק מילים טובות להגיד על איציק וגבי! מבינים יוצא דופן ברכבים הללו, מעבר לעובדה שהמון מהמועדון של וואג מטפלים שם, שווה הצצה.

אם תרצה פרטים נוספים פנה אליי בה"פ.

אבי.

פורסם

"שאר המקומות בראשון וחולון"?

איפה יש בראשון וחולון? שנים אני מחפש פה באיזור שלי מקומות ולא מוצא שמעתי על מה שיש בבני ברק E&A אבל בעייתי בשבילי להגיע לשם...

מישהו מכיר בחולון? יעזור לי..

נ.ב - יש לי קולט 95

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

ולי יש ניסיון טוב עם TOP RPM. :roll:

גם עם פיט סטופ יש לי ניסיון טוב.

כל אחד והניסיון שלו בחיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם מדובר באיביזה או בכלליות וואגיות כלשהן הייתי ממליץ לך בחום לגשת לGIDUB, אני מטפל שם ויש לי רק מילים טובות להגיד על איציק וגבי! מבינים יוצא דופן ברכבים הללו, מעבר לעובדה שהמון מהמועדון של וואג מטפלים שם, שווה הצצה.

אם תרצה פרטים נוספים פנה אליי בה"פ.

אבי.

:mm_yeah: ל-VAG(ינות) ממליצה מאוד על גבי ואיציק.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

asiharel:

TOP RPM הינה סדנה מקצועית וידועה מאוד בתחום והרבה חבר'ה עשו אצליהם פרוייקטים ( התוצאות מדברות, או יותר נכון שורקות ) :wink:

ממה לא היית מרוצה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

ההתלהמות החלה, כל הכבוד לצבועים.

בתחילת דרכם של ערן וקובי רכשתי אצלם סט הנמכה לרכב שהתגלה לאחר ההתקנה לא תקין. לאחר שחזרתי אליהם כמה פעמים ונותרי ללא מענה פניתי לדודי מפיט סטופ והזמנתי דרכו סט חדש.

• תוכן חדש...