Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220307861916&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:Watchlink:middle:uk

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320315844225&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:Watchlink:middle:uk

על איזה מהראשי מנוע הייתם ממליצים לשדרוג הרכב ?

והאם יש מישו אומן שעושה את זה בארץ שהייתם יכולים להמליץ עליו ?

פורסם

אם אתה מעוניין בעזרה,שיפצתי בעבר מיני קופר שהיתה ברמה מאוד גבוהה 107 כ''ס אם אתה צריך אשמח לעזור ,יש לי המון חומר 0544309483

פורסם

השאלה היא האם אתה רק מעוניין לעשות פורטינג או גם לשנות נפח/צורת חלל תא שריפה עליון והאם אתה מעוניין גם לשנות גודל שסתומים.

מה היעוד הסופי של השיפור?

קח בחשבון שמשלוח יעלה לך הון תועפות והמכס בארץ משולם על עלות החלק + עלות המשלוח!

עלות המשלוח +המכס עלול להגיע לגובה כזה שיותר משתלם יהיה לטוס ללונדון ולהביא את החלק משם (ואני ממש לא צוחק) !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יודע שזה ישמע מגוחך אבל אני ממש לא מבין בזה וחשבתי שלקחת רכב פשוטי יחסית לפרוייקט ראשון יהיה אחלה דרך ללמוד

אין לי מושג לאן אני רוצה להגיע עם שיפור המיני מה שכן אני יודע שזה הולך להיות משו שיפיל אנשים מהרגליים ( לפחות בשאיפה )

זה אמנם נישמע מגוחך והתנהגות ילדותית יחסית ואולי אני נשמע כמו ילד בן 14 שאומר אני רוצה אוטו עם טורבו ורעש

אבל אסור לדון אדם לתלייה מחוסר ידע אני כאן ללמוד וערכתי חיפושים ולא העליתי בידי דבר

סורי

פורסם

אני לא יודע בן כמה אתה ואני מניח שבאמת את יותר מגיל 14 , אבל אתה צריך ללמוד להשתמש בסימני פיסוק .

דבר שני , זה שאתה רוצה לגדוש זה מבורך . כולם רוצים ( כמעט ) רק שלא כולם מוכנים להודות ובטח ובטח שלא לעשות .

אם מבחינה כספית או מפחד שיקרה משהו .

בכל מקרה , אם אתה רוצה לגדוש לדעתי עדיף לייבא מנוע 1.3 טורבו של אוסטין מטרו ולשתול אותו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לא פוחד מהשקעות כספיות ואם יקרה משו יש חלקים בשפע וזמינותם של המנועים הוא אין סופי ,אחרי הכל בשביל להיות מיוחד צריך לשלם ( או לחילופין לעלות על גימיק ).

מבירור שערכתי , מנועי המטרו טורבו זהים למנועי האוסטין מטרו הרגילים ואין שום הבדל בינהם .

האם הולכתי שולל ?

ואם כן אשמח לשמוע את ההבדלים בינם לבין מנועי ה1.3 למעט התואר " טורבו "

פורסם

באמת לא נראה שיש הבדל . אותו יחס הדחיסה לפחות .

אם אתה עם נפח של 1.0 ליטר אז עדיף כבר לייבא מנוע טורבו קומפלט דרך אחד היבואנים .

במידה ואתה כבר עם נפח 1.3 ליטר אז תבדוק כמה יכולים לעלות סעפת פליטה , טורבו מתאים ושאר החלקים להסבה .

תשווה ותראה , אולי ההפרש בלהביא מנוע קומפלט עם הפרש קטן יותר בכסף ושווה להביא הכל . כך גם יהיה לך מספיק חלקים ספייר .

אל תשכחו,

פורסם

המנןע של ה MG ושל ה MG TURBO זהה לחלוטין.

יש כמה עשרות הבדלים בין מנועי ה 1275 הסטנדרטים למנועי ה MG שמיועדים לשפר הספק או לתמוך בשיפור ההספק כשהבולט שבהם הוא עוד מיסב בקרנק.

בכל מקרה, המנוע הזה מאוד קרוב לדטונציה במצבו הטבעי וגדישה חיצונית של פנוע סטנדרטי גורמת במוקדם או מאוחר לחירור בוכנות. סל"ד גבוהה בתערובת עניה כמעט תמיד יגרום לחיסול מהיר ויעיל של המנוע (שים לב שיחס דחיסה של 1:9.5 לא ממש אידיאלי).

לכן מומלץ להחליף לבוכנות משופרות, הבעיה היא שאז אתה מעביר את נקודת החולשה לאזור אחר במנוע וככה מהר מאוד אתה מבין שיש לבנות מנוע שלם מחדש.

פורסם

יניב , יחס הדחיסה במטרו טורבו הוא 1:94 . גבוה מאוד .

לדעתי הזול יותר לעשות הוא לקנות מנוע מוגדש בלי כאב ראש .

אל תשכחו,

פורסם

גם לדעתי, אבל מתעקשים כאן... :wink:

• תוכן חדש...