שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני מנטרל את הדוד בפולו שנת 96 מנוע 1600 מה יתן לי הנטרול?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש אפשרות להשים ציפ לפולו שנת 96 מנוע 1600? חלק אמרו לי שלא כי אין מחשב ניהול.. האם אפשר להשים מחשב ניהול ואם אפשר פרטים בבקשה (:
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול על fake turbo מישהו התנסה יש למישהו האם שווה לקנות הוא עושה בעיות או משהו?? ואם זה סבבה אפה אפשר לקנות דבר כזה וכמה הוא עולה היינה תמונה מי שלא יודע על מה אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=Mj2iVA_w2cg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי איביזה טורבו 20VT,ואני צריך להחליף לה משאבת דלק מכיוון שהנוכחית כבר עייפה. השאלה שלי אם כדי להחליף למשאבת דלק של וולברו או תחליף של איביזה. דרך אגב אני בינתיים לא רוצה להגדיל טורבו אבל רוצה משהו חזק.תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת mor-22, -
שלום חברים , שמי איתן רכשתי לפני כחודש סוברו B3 אוטומטית מנוע 1500 האוטו לא זז בעליות האם מישהו יודע איך אפשר לשפר , ע"י טורבו או תוכנת ניהול שונה ואיכן אפשר להשיג תודה מראש על העזרה שנה טובה והרבה בריאות לכולם
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברשות חבר WRX שבה מותקן אינטרקולר חזית, מנוע טרי (כ10K) אי סי יוטק, טורבו מוגדל, פורק HKS וצנרת מוגדלת. חיישן כמות האויר (מד כמות אויר) התקלקל. 1.האם ישנו פתרון כלשהו לדבר חוץ מקניית חיישן חדש, כמו כן האם חיישן חדש יחזיק מעמד או יתקלקל שוב מסיבה בלתי מובנת. 2.האם קלקול בחיישן זה יכול לגרום להופעת עשן בכמות חריגה. אם הדבר "עקרוני": הרכב גודש 1.4-1.5 באר (כמובן שלא כל הזמן).
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, כאמור האוטו שבידי הוא סוזוקי בלנו שנת 99. עכשיו, האור בלוח שעונים הוא צהוב(רגיל)... ברצוני לשים אור כחול במקום. האם הדבר אפשרי? חוקי? ואיפה אני יכול לעשות זאת?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שמתי לפני חודש צמיגים חדשים מאחורה ולפני שבועיים שמתי עוד 2 מקדימה לקראת החורף המידה היא 15\50\195 הצמיגים כולם זהים מאותם חברה צמיגים די איכותים וטריים לחלוטין.. לפני כמה ימים נסעתי בכמה כיכרות שהממטרות שמה הרטיבו את הכביש ופשוט נבהלתי מהחוסר אחיזה של האוטו הוא החליק כאילו אני נוסע על קרח ומהירות הייתה נמוכה לא יותר מ40 אפילו פחות אני סתם מגזים .. מה הבעיה שלי ?
הודעה אחרונה מאת RollLow, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחבר עם פיג'ו 306 XN. כידוע, זו מידה בעייתית. הוא רוצה למצוא צמיגים טובים ככל הניתן במידה זו. לחילופין, אם יש ג'נטים של 205GTI 1.6, או של וולקן, הוא ישמח לשמוע ולעבור מידה. לשים ג'נט ברזל לא בא בחשבון מבחינתו. אשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לנו במשפחה סובארו לגאסי שנת 94 במצב חדש לחלוטין הכל אורגינל ! ולא מזמן הוצאתי רישיון אז רציתי קצת להתחיל לשפר את הלגאסי מבחוץ .... איזה שיפורים כדאי לי לשים ? אני מאוד רוצה בקליות שקופות אבל למיטב ידיעתי אין דבר כזה ללגאסי .... תתנו כמה עצות טובות!
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום ראיתי את ההודעה על הוספת טורבו לקליא וhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=227934 ותהיתי אם אפשר להוסיף טורבו לסופר לנסר 94, מה שהבנתי הוא שטורבו הוא בעצם מין מדחס אויר שמכניס יותר אויר למנוע, וזה נותן יותר כוח סוס למנוע, אי אפשר להוסיף איזשהו מדחס אויר חשמלי אשר ידחס אויר למאייד?? אני אשים אותו בתא המטען, עם הרבה הרבה סוללות?? טוב זה נשמע די מגוחך.. אבל אני ראיתי משהו דומה ב"פימפ מיי רייד" מין מדחס שמבצבץ מהמכסה מנוע, שנותן הרבה יותר כוח, ורעש רציני של מנוע של אוטובוס! אם מישהו ראה את זה שיגיד לי את שמו והאם זה חוקי? ומה בנוגע לפילטר פתוח ? זה עובר טסט?, וכמה זה ייתן כח?
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קראתי את השירשורים שהיו כאן על רנו מגאן ומיצובישי לנסר ורציתי את עצתכם בשאלה דומה: אתמול הייתי עם בן דוד שלי שיש לו רשיון במקום גדול ליד לוד וראינו שם כלי רכב ענקיים עם כנפיים ומנועים ענקיים שעשו רעש ממש מגניב. איש אחד שעובד שם אמר לנו שלמנוע הזה קוראים מנוע סילון ואז בא לנו רעיון; לאבא שלי יש דייהו אספרו, שמי שלא יודע זה אוטו מנהלים מפואר ומלא ים כוח. חשבנו להשיג כזה מנוע אולי ביד 2 או משהו, אחד משומש במצב ממש טוב, ולהרכיב אותו באוטו של אבא שלי ככה שיהיה לנו את הרעש המגניב הזה. רציתי לשאול אם מישהו פה יודע איזה חיווט אני צריך לקנות למנוע, כי כרגע נראה לי הכי טוב לשים אותו במאפרה ככה שלא יפריע לשדה הראייה..
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי פאסאט שנת 2002 וברצוני לדעת מה המידות האפשריות לשינוי גודל המגנזיום וצמיגים. כרגע על האוטו קיים 185/65/R15?
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בצער רב התגלה לנו שהטולדו TDI של הורי נגנבה. כרגע האפשרויות הצטמצמו לC3 , 307 וקסארה HDI. קסארה אנחנו לא מצליחים למצוא. 307 עדיין אפשרות. לגבי הC3,מאוד מטריד את אבי הירידה הדרסטית בכוח המנוע (110 בטולדו לעומת 70 בסיטרואן). לכן רציתי לברר אם תוספת של צ'יפ (או אולי עוד אילו שיפורים לא יקרים יחסית) יכולים לכפר קצת על אובדן הכוח. האם אפשרי להגיע עם המנוע הזה לסביבות ה90 כ"ס בלי לפגוע יותר מדי באמינות וצריכת הדלק? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי שברולט אימפלה שנת 2005 הדגם הלא מפואר ובו אין ג'נטים מגנזיום. לי זה מאוד מפריע ומכער ואני רוצה להוסיף לו עכשיו ג'נטים מגנזיום. עכשיו יש לי ג'נט שאני ממש רוצה לשים (הג'נטים הישרים האלה עם מלא צלעות שכשנוסעים מהר רואים את הג'נט כמו פלטה בצבע כסף וכאילו לא רואים את הגלגל מסתובב אם מישהו מבין למה אני מתכוון). א.רציתי לדעת מה מידת הג'נטים באוטו הזה ב.האם יש שם או משהו לג'נט שאני רוצה לקנות וכמה הוא צריך לעלות חדש או יד שניה ג.האם יש איזשהו מקום שניתן להשיג ממנו ג'נטים מקוריים משומשים של שברולט אימפלה מהדגם המפואר וגם ספויילר מקורי לרכב הזה. תודה מראש
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. בן דוד שלי רוצה "לשפר" את הוולוו S80 שלו. מבחינת חיצוניות הוא לא רוצה לשנות כלום, אלא רק מבחינת המנוע . חשבנו על התקנת פילטר פתוח, פורק וצ'יפ. להזכירכם, הוולוו עומדת על 272 כוחות סוס סטנדרטית. לאחר כל התוספות האלו, בערך כמה כוחות סוס יהיה לאוטו והאם זה ישתנה גם באופן משמעותי בביצועים? מה העלות של פרוייקט כזה? תודה ניב
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שנה טובה חבריםם יש לי קליאו B דיזל 1.9שנת 2001 חשבתי על להוסיף לרכבב טורבו ,כמו כמעט כל רכבי הטורבו דיזל . זה אפשרי? מותר לעשות את זה? כמה זה יעלה לי בערך? והאם בכלל כדיי? (מבקש שיענו רק אנשים שבאמת מבינים בנושא) תודה .
הודעה אחרונה מאת אסי 85, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא מפריס לארץ כמה פריטים שאני צריך לרכב פולקסווגן הבעיה היחידה היא.. אני חייב כתובות של חנויות לשיפורי רכב באיזור פריס, צרפת מישהו מכיר ? אתר אינטרנט ? משהו ? מודה לכם !
הודעה אחרונה מאת haimy, -
שלום לכולם לחברי יש פולו מודל 98 מידת הצמיגים היא 175/65/13 החורף מגיע ויש לו הצורך להחליף צמיגים הצעתי לו לשדרג ל 185/55/14 (שאפשרי לרכב זה) אם כבר הוא מחליף וגם כמובן לרכוש מגנזיום בגנט 14 (כמובן גם להוציא אישורים על כך) השאלה שלי מה היתרונות ומה החסרונות במעבר למידה זו ברכב זה. תודה למשיבים. יום טוב.
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלם חברה .. יש לי קולט מודל 93 אוטו' מה אפשר לשפר באוטו יש לי תקציב עד 10000 אין לי בעיה להחליף את הגיר לידני תנו לי הצעות בבקשה
הודעה אחרונה מאת gr8_kiss, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים בן דוד שלי רכש סיטרואן קסרה טורבו דיזל ורוצה לדעת האם זה אפשרי להרכיב לרכב פורק לחץ חיצוני ואיזה שינויים עוד אפשר לעשות ברכב תודה רבה לעוזרים. דניאל.
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו מכיר את הדגם והחברה של החישוקי מגנזיום הנ"ל? מידה 15" 4 ברגים על מרווח 100.
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חברי הפורום היקרים שלום. לפני שאתחיל בדבריי אציין כי אני בור בעננין גדישה \ טורבו. אז אם אומר דברים שנשמעים מטופשים \ לא הגיוניים, נא לא לצחוק, להשמיץ או להעליב. רנו מגאן. שנת ייצור 1996. סמ"ק \ נפח מנוע - 1600, 90 כ"ס. מנוע בנזין הזרקה, אוטומט. אני אוהב כוח ומהירות ויותר מכל את רכבי וחשבתי על מגדש טורבו שיתן לי פוש קטן בעניין הזה. עכשיו מה הבעיה שלי; זהו השלב הראשון שלי בפרוייקט הרכבת המגדש, כמו שאמרתי, אני בור בעניין. קניית המגדש - תנו לי הצעה למגדש לא חזק מדי ולא חלש מדי, משהו שיתן לי פוש רציני לסטנדרטים שלי. הרכבתו - כמובן שאני לא יכול ואין לי מושג כיצד להרכיבו, היכן אני אוכל להרכיבו בצורה במקצועית ביותר, אזור דרום אם אפשר. סכום הכ…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
מנוע ויליאמס.
מאת ibiza89-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
בסיס טוב לשיפורים? פוטנציאלי? מה המלצותיכם. ויליאמס 1.8 ליטר,רב נקודתי,16 שסתומים. תודה.
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב הוא 205GTI מושתל RGX הבעיה היא כאזת: ברגע שהרכב נכנס לגדישה(מגיע לקצת פחות מ0 באר) הוא נחנק ולא עולה בסל"ד בלחיצה על רבע דוושה בעדינות מצליח להמנוע לעלות בסל"ד, כשאין גדישה.. הוחלפה משאבת דלק ליותר חזקה ואין הבדל מחפש רעיונות למצוא את הבעיה, אין לי ניסיון מכאני עם רכבי טורבו עקב כך אני פונה אליכם לרעיונות. תודה
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם מי שמחפש לשפר אחיזה, קבלו בהמלצה - קניתי 4 צמיגים מדגם EA01 האחיזה השתפרה נפלאות, הרכב פשוט דבק לכביש, חד, תחושת הגה טובה יותר . אומנם אלו צמיגים שמתבלים מהר, אבל זה פשוט כיף להגיע לפנייה ופשוט לצפצף עלייה בלי מאמץ . הצמיגים בניי ארבע וחצי חודשים, מהמפעל אליי . האחיזה מדהימה. תהנו מהגומי הטרי - בברכה אסף.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני סוגי בולמי הזעזועים: "רגיל/סטוק" לבין "ספורטיבי".
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שאלה כללית לגבי החלפת בולמים לבולמים לא מקוריים (ספורטיבים) האם צריך אישור מיוחד כאשר אני מחליף לבולם ספורטיבי שמנמיך את האוטו?
הודעה אחרונה מאת cohen364, -
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היום ביררתי ב2 פנצריות אמרו שיש את צמיג הנל במידה 185/60/14 ופנצריה אחת דיברה עם היבואן של GOODYEAR ואמר שלא מייצרים את הצמיג הזה. מה הגיוני יותר,שיש את הצמיג פשוט משנתון ישן או שבאמת הפסיקו ליצר?
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב בכללי במצב חדש נקנה מאישה מבוגרת ונסע אצלי חצי שנה ואז הוזנח כבר קרוב לשנה בחצר. מה שחסר לרכב זה טיפול 10 אלף שאני אעשה בלי שום קשר, צמיגים וטסט. עכשיו אחרי כל זה אני רוצה להתחיל להזיז ענינים איתה. היא שנת 94 או 96 לא זכור לי בדיוק ואני לא מוצא את הרישיון כרגע האמת. אז אם תוכלו להגיד לי אם היא דור ראשון או שני זה יעזור כי יש בפורום חלקים לאונו טורבו דור ראשון וקאמשפט לאונו דור שני. עכשיו קראתי מקודם בפורום על קאמשפט חם והבנתי את הפעולה שלו. רציתי לדעת מחירים של חלקים חדשים כמו קאמשפטים ופילטר פתוח ואגזוז ואתם יודעים כל הדברים ההתחלתיים והבסיסים לשיפור. כמובן שלפני הכל אני אעשה טיפול מקיף ורק אז אתחיל עם כל הדברים האחרים. אז רציתי לשאול אתכם לאיזה תקציב אני …
הודעה אחרונה מאת MaorXXX,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 588 אורחים (הצג רשימה מלאה)