Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בכללי במצב חדש נקנה מאישה מבוגרת ונסע אצלי חצי שנה ואז הוזנח כבר קרוב לשנה בחצר.

מה שחסר לרכב זה טיפול 10 אלף שאני אעשה בלי שום קשר, צמיגים וטסט.

עכשיו אחרי כל זה אני רוצה להתחיל להזיז ענינים איתה.

היא שנת 94 או 96 לא זכור לי בדיוק ואני לא מוצא את הרישיון כרגע האמת. אז אם תוכלו להגיד לי אם היא דור ראשון או שני זה יעזור כי יש בפורום חלקים לאונו טורבו דור ראשון וקאמשפט לאונו דור שני.

עכשיו קראתי מקודם בפורום על קאמשפט חם והבנתי את הפעולה שלו. רציתי לדעת מחירים של חלקים חדשים כמו קאמשפטים ופילטר פתוח ואגזוז ואתם יודעים כל הדברים ההתחלתיים והבסיסים לשיפור. כמובן שלפני הכל אני אעשה טיפול מקיף ורק אז אתחיל עם כל הדברים האחרים.

אז רציתי לשאול אתכם לאיזה תקציב אני יכול להגיע עם מה שרשמתי : קאמשפטים ( ואם אפשר הסבר בדיוק איזה סוג אני צריך, מחיר, והאם התקנה מסובכת? ), פילטר פתוח לאונו, ואגזוז האם ניתן לשים בכלל? כי יש רכבים שהדוד הולך בצורה מסוימת כמו במיצובישי קולט של חבר ששם לא היה ניתן להתקין אגזוז ( כמו שהבנתי ).

תודה רבה לכם והמשך יום טוב.

ואני מזכיר! אני חדש בתחום פחות או יותר אם אפשר הסברים יותר מפורטים ועצות לגבי השיפורים עם האונו שלי אני אשמח.

התקציב שלי עומד על בואו נגיד בסביבות ה 3k.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

ב-3 אלף אין הרבה שיפורים משמעותיים שניתן לעשות.

מהיכרות עם הרכב, ואם אתה עומד להחזיק איתו תקופה ארוכה, אני ממליץ לך להלביש צמיגים איכותיים ככל הניתן (במסגרת מגבלות המידה).

בולמ"ז חדשים, ממותג ידוע.

אם נשאר כסף - שפר את הבלמים. באונו הם על הפרצוף.

אביחי

פורסם

עלות של קאמשפט חם היא בסביבות ה-2000שח+

ולפיאט אונו בטח לא ההיתי עושה את זה

כמו שאמרו תעשה טיפול תחליף צמיגים בולמים ותעביר אותו טסט

בהצלחה

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...