שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הסיבה שג'אנט 17 לא עולה לי על האוטו.? האם זה מתלים או כל דבר מה הסיבה הוא ניכנס אבל הברזל הפנימי של הרכב נוגע בג'אנט זה נראה כאילו הג'אנט רחב מדיי
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
סופר צ'ארג'ר
מאת daniko22- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב לכולם גלשתי באיי באי ומצאתי סופר צ'רג'ר חשמלי שגן מוכרים דבר כזה בארץ השאלה שלי עם הדבר הזה באמת מוסיף כוח. תודה מראש. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Infini-Supercharger-Turbo-I30-G20-G35-Nissan-300ZX-350_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33741QQihZ013QQitemZ230288728739QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
בואו נכין כאן רשימה (כל אחד מנסיונו האישי) של רכבים שאתם חושבים שיש להם פוטנציאל שיפורים גבוהה (אך ורק מהמלאי הקיים בשפע יחסי בארץ, אל תספרו לי על קונינסג בהונדורס או על איזה RX8 בודדת שיש בארץ), מיד לאחר שם הרכב ומעט פרטים טכניים תידרשו להסביר למה יש לו פוטנציאל טוב (שילדה טובה, מנוע מעולה, חלקי שיפורים נפוצים, צורת הנעה וכו'). ברור לי לחלוטין שכל העמודים הראשונים יתמלאו באימפרצות,איביזות,GTI ושאר ספורטיביות אבל אני מאוד אשמח אם יופיעו פה גם הפתעות או כל מיני רעיונות לשיפור רכבים פחות בנאלים. אז נצא לדרך עם המועמדת שלי ל"מכונית עם פוטנציאל השיפורים הכי גדול בארץ שהכי קל להתעלם ממנה" גבירותי (יש פה?) ורבותיי, קבלו את האוודי A6 בי-טורבו קוואטרו. נתוני בסיס: …
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
שלום לכולם ברשותי ה-306xn והייתי רוצה לשפר הכוונה למנוע חדש+גדישה+כל מה שצריך. חשוב לציין שאין לאוטו הגה כוח אז האם אפשר להסב לו הגה כוח? וכמה יכול לעלות פרוקט כזה? ואיזה פירות הוא יניב(הכוונה לכוח)? מאיפה רצוי לקנות חלקים ואיזה? ואחרי כל ההחלפה והכל האם יהיה אפשר להעביר אותו טסט ואם לא אז מה עושים כדי שהוא כן יוכל?
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סיאט לאון 2000 טורבו שנת 2007, 185 כוח סוס ואני רוצה להשקיע כ 10,000 ש"ח מה כדאי לי להוסיף בשביל לשפר כוח בעיקר ואחר כך אחיזה תודה
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מעניין אותי לגבי פעולה של המנוע ידוע שהוא שואב אוויר כדי לפעול עכשיו למשל במטוסים במנועים שלהם מקבלים אוויר דחוס כדי לשפר את הביצועים האם אפשרי לרכב ? הייתכן ?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה הוא הגודל המרבי שניתן לשים על סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1400 ? וניתן להשיג לו אישורים ולעבור טסט.
הודעה אחרונה מאת rover turbo, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכול חברי המועדון. אני מתחיל פרוייקט אישי של ה306 XSI שלי ורוצה לשים בה מנוע מדגם (RGX.(605 turbo כול טיפ ו אצה תתקבל בברכה. כמו: איזה גיר לשים? (שלי (RFX) קטן או המקורי של RGX גדול? מה הקשיים ש אני יכול ליתקל? איך לסנכרן את הצמות? מה כדי ומה לא?
הודעה אחרונה מאת yoeliko, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שראיתי הרבה תמונות של גולף דור שיני GTI עם הפס האדום בגריל הקדמי, אני גם רוצה אחד. אתם יכולים להמליץ על צבע, סוג מסויים, מאיפה...? שלבי עבודה.. האם כדאי גם לצבוע את מראות הצד באותו צבד? או כל צבע אחר? האם למישהו יש דוגמה ויוכל לצרף לנו תמונות לראות את התוצאות? תודה רבה מראש
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת כמה עולה לעשות צ'יפ בלאנטיס 2002 2000 סמק וכמה כוחות סוס הוא מגדיל אותה?
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שיטוט ב - RR העלה את זה: http://www.106rallyeforum.com/forum2008/showthread.php?t=56291 כלומר, MAX LIFT של קאמשאפטים סטנדרטיים של TU5J4 הוא 8.45 מ"מ. יש לי טבלת נתונים של קאמשאפטים תחליפיים מיצרנים מוכרים. הפרופילים שונים אבל כולם מדברים על 9 - 10 מ"מ. בסלון יש לי קאמשאפטים של פיג'ו ספורט (נרכשו משומשים מחבר פורום אמין ורציני). מדדתי בקליבר צעצוע מפלסטיק פחות מ - 8.45 מ"מ! אני שיכור? הקליבר הפלסטי כל כך דפוק? פיג'ו ספורט השתגעו? הקאמשאפטים בסלון לא מתאימים? בקיצור - נתונים טכניים בנוגע לקאמשאפטים של פיג'ו ספורט יתקבלו בברכה. camshaft tu5j4.doc
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פתחתי גם אשכול בתקלות טכניות בעבר בעניין http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=221777 כרגע טמפרטורת אגזוז נעה סביב ה1000 פרנהייט בלחיצות. שעון בוסט הוחלף והתוצאה זהה - 9 10 פי אס איי בלבד במקום 14 15.
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
סמי סליקס מאמצע 2005 - כדאי? 1 2 3
מאת Guest רונאלדיניו- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אהלן, קיבלתי הצעה לצמיגי סמי סליקס במחיר *נות - 1100 ש"ח. המידה היא 185/55/14. הצמיג הוא Dunlop D98J. הבעיה כאמור היא שנת הייצור - אמצע 2005. בחיפוש אחר צמיגים חדשים הגבלתי את עצמי לעד שנה אחורה ולא התפשרתי אבל אני פשוט לא מוצא צמיגים ספורטיביים למידה שלי והחיפוש הזה כבר התיש אותי. S.Drive היה יכול להיות פיתרון מצויין כי הוא נפוץ בארץ אבל שוב, לצערי לא במידה. הצמיגים עטופים, לא בטוח שזה עוזר הרבה. הצעות לכאן ולכאן?
הודעה אחרונה מאת senda, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי פונטו HGT 01 , בשעה טובה ומוצלחת הגיע הווסת לחץ דלק שהוזמן מידידו הטוב של המשפר המתחיל E ביי , כעת כיצד מתקינים ? חשוב לי לצין שיש לי ידע טכני בסיסי אך אני לומד מהר ומעדיף לבצע את העבודה לבד ולא בעזרת מוסך, מעדיף עצות וטיפים ממי שכבר ביצעה את הפעולה בעבר , יום טוב
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאשר שמים בוחנות של מנוע 1800 האם יש צורך לגעת במערכת ההזרקה/מחשב? או בואו נשאל יותר נכון: במה כן מומלץ/הכרחי לגעת?
הודעה אחרונה מאת moelia, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת שלום לכולם!!! יש לי פיג'ו 205 מנוע 1400 שנת 93, הוחלף מנוע לטובת מנוע של פיג'ו 306 בלוק אלומיניום, הרכב בארוגנל היה 1100, המנוע הגיע עלי אתמול, בעוד כמה ימים ראש של הAX מגיע אחרי שטח. הגיר הקיים עכשיו ברכב הוא של המנוע הקודם, איזה גיר אתם ממליצים לי להשים? גיר של רכב בעל נפח יותר גדול קיימת אפשרות להרכיב? מ ה ווסת לחץ דלק נותן לרכב? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Top Geek, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
התקנתי שעון גדישה מבית netami. השעון מרעיש תחת גדישה מעין רעש של רעידה. בדקתי ומצאתי שמדובר בתופעה נפוצה ואילו יש לה מזור: http://store.42draftdesigns.com/Vacuum-Line-Restrictor_p_23-99.html האם יש גם בארץ כזה או להזמין מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום חברים מישהו יכול להסביר לי מה זה מערכת/מחשב ניהול לרכב מה זה נותן ? האם זה משפר את הכוח והאחיזה של הרכב?
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברה אני צריך עזרה בניקוי פילטר שלaka מספוג לא מקרטון הוא אצלי כבר אולי איזה 6 חודשים אפילו יותר ולא ניקיתי אותו והוא ניראה לי מאוד מלוכלכך ואין לי מושג איך לנקות אותו בדרך טובה אם מישו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה דחוף לי כי הוא מאוד מלוכלכך,ועוד דבר איך אני מוריד דבק דו צדדי מהאוטו? היה לי סמל של 520 i מאחורה מאחר והרכב שלי הבר הסבה ל525 מנוע 2500 אז הורדתי את הסמל של ה520I הוא היה מודבק אם דבק דו צדדי ועכשיו נשארו שאריות של הדבק שאני לא מצליח להוריד וזה ניראה מגעיל אז אם מישו יודע איך להוריד את זה גם יעזור מאוד תודה חברה.
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
פילטר אוויר פתוח עם פורק?
מאת Guest gs_s- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חפשתי כל מיני דברים לרכב שלי ופתאום נתקלתי בפילטר אוויר פתוח עם פורק מורכב עליו http://stores.ebay.co.uk/jj-motorsport-ltd_ETS-SUPERCHARGER_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ17378351QQftidZ2QQtZkm מה זה הדבר הזה? לפי דעתי זה נראה לי קצת דבר הזוי מישהו במקרה מכיר את זה,שמע על זה?
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב אז ככה יש לי פיאט בראבו 1600 (בקרוב תמונות) שמתי לה קיט יניקה זאת אומרת פילטר פתוח כולל הצנרת ופילטר נשםם אחרי זה שמתי לה אגזוז לחץ (כנראה שאתה מתכוון לדוד זרימה חופשית, אנא הקפד על מינוחים נכונים! )של דרגון חוקי אם אישורים השאלה במה זה מוסיף ? האם זה אוכל יותר דלק? ולא ממש שומעים תאגזוז(תאגזוז=את האגזוז אנא הקפד על שפה נורמלית ולא צאטית מצויה) כמו אצל אחרים כזה רעש עבה? ואצלי רעש נחמד כזה
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני שאני נכנס לפיט סטופ לשדרג טיפה את המנוע רציתי לשמוע דעות על המיתוס של פורק לחץ על איביזה למרות שהמנוע של האיביזה הוא recycle אני חושב על 50 50 או פורק פנימי חדש חלק אומרים שאין הבדל חלק אומרים שיש הבדל ניכר! ואני יודע שזה נושא חרוש אבל הרכיבו לי צנרת שאני מאד לא מרוצה ממנה.. האגזוז רועד בעמידה וכו' וכו' יש המלצות על מקום טוב לדאון פייפ עם צנרת, בנייה איכותית ומחיר הגון? חשוב הביצועים ולא תוך כמה זמן אני מאבד את השמיעה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי אסטרה GSI ואני רוצה להחליף לה צנרת וסעפת יניקה משופרות. כמה כ"ס אני אקבל? 20?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בפג'ו 205 שנת 89 1400 ידנית. ערכתי חיפוש, אך שום תוצאה לא הניבה המלצה לסוג מסויים של פילטר (סוג\חברה). אז אשמח לקבל ייעוץ. תודה רבה מראש. בפילטר שאני אקנה, אני מעוניין לעשות בנייה כזאת שתינוק לי אווויר מקידמת הרכב ע"י 2 צינורות שיהיו מחוברים לפגוש הקידמי.
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין כנף באף אחד מהרכבים או מגנזיום שזה ממש נדיר מישהו ראה כזאת משופרת טמבונים וכו...
הודעה אחרונה מאת roso, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום פינקתי קצת את האוטו, שמתי אינלט של NEUSPEED שבעצם בא לתקן את אותה זוית שיש באינלט המקורי,ונותן לאויר לזרום יותר ,ויותר בחופשיות. היצרן טוען לעוד 70 אחוז ספיקת אויר,מה שכן מרגישים שהאוטו נושם יותר בסקאלה הימנית של שעון הטורים. המון תודה לקרלוס שלא מפסיק להתייחס לאוטו שלי כאילו היה שלו. מקורי לעומת החדש אבל מה שאני באמת מחכה לו ושוכב ככה אצל קרלוס בבית ורק מחכה שאני אקח אותו הוא הממתק החמוד הזה,שאני מקווה שיותקן בימים הקרובים. וכמובן, תיהיו בריאים.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SAVE-GAS-31-Audi-TT-A3-RS4-A4-S4-A6-A8-Q7_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ42604QQihZ017QQitemZ270267947364QQrdZ1QQsspagenameZWDVW תודה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מעניין אותי עם אפשר לעשות הסבה לגיר רגיל לשברולט קאואליר מנוע 2.2 מה צריך לזה והעם זה אפשרי
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז ככה קודם כול שלום לכולם יש לי פיאט בראבו 1600 שנת 97 שמתי לו אגזוז לא מסיעפת רק הקצר של דראגון ושמתי לו קיט ינקיה מקדימה כיאלו פילטר אוויר פילטר נשם מה אתם ממליצים לי עוד אבל תנו באפשריות ולא משנה התקציב רק תציעו ותגידו לי כמה זה עולה תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
1587 סמ"ק, דגם המנוע: NFU עבר כ-125,000 קמ- מישהו שמכיר את המנוע והרכב(בחתימה מטה) יכול חוות דיעה על עוצמתו/ אמינותו ואילו שיפורים היה עושה בתקציב של 4000 k פחות או יותר?
הודעה אחרונה מאת -RUDY-,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 414 אורחים (הצג רשימה מלאה)