Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי פיאט בראבו 1600 (בקרוב תמונות)

שמתי לה קיט יניקה זאת אומרת פילטר פתוח כולל הצנרת ופילטר נשםם

אחרי זה שמתי לה אגזוז לחץ (כנראה שאתה מתכוון לדוד זרימה חופשית, אנא הקפד על מינוחים נכונים! )של דרגון חוקי אם אישורים

השאלה במה זה מוסיף ?

האם זה אוכל יותר דלק?

ולא ממש שומעים תאגזוז(תאגזוז=את האגזוז אנא הקפד על שפה נורמלית ולא צאטית מצויה) כמו אצל אחרים כזה רעש עבה? ואצלי רעש נחמד כזה

פורסם

תראה ככל שהרעש עבה יותר קח זה מצביע על עלייה ניכרת בתחום התחתון של הסלד , ככל שהוא דק יותר זה מצביע על עלייה בתחום הגבוהה של הסלד .

עכשיו מכיוון ששמתה אגזוז לחץ , ופילטר פתוח אם נשם פתוח אני מוכן לחתום על עלייה של לפחות 45 כוח סוס לכל צילנדר , אם תוסיף עוד כמה נשמים זה יתן לך יכולת נשימה דרך המזגן .

זה משפר בצורה משמעותיתי את הצריכה של הדלק .

למען הסר ספק, הודעה זו כנראה נכתבה בציניות וכל המידע בא לא נכון. בגירה

פורסם

לאט לאט, קח אוויר בין המשפטים.

אולי אתה מתכוון ששמת אגזוז זרימת אוויר...

והרעש קשור בסוג אגזוז ששמת, דראגון יותר שקטים.

מוסיף אולי 2-3 כוחות סוס.

לא אוכל ולא בולע או שותה דלק.

S2000

פורסם

מה אני יכול לעשות עוד דברים קטנים כאלה בשביל לשפר לא בסכומים של 4000 אלף וכאלה בסכומים כאלה סבירים

עכשיו רציתי לשאול גם כמה אמור לעלות הקיט יניקהה

וכמה האגזוז

ושניהם כולל הרכבה

פורסם
מה אני יכול לעשות עוד דברים קטנים כאלה בשביל לשפר לא בסכומים של 4000 אלף וכאלה בסכומים כאלה סבירים

עכשיו רציתי לשאול גם כמה אמור לעלות הקיט יניקהה

וכמה האגזוז

ושניהם כולל הרכבה

שיפור משמעותי אתה לא תקבל בתקציב נמוך אלא אם הרכב שלך גודש.

תתחיל בלשים צמיגים איכותיים וללכת לקורס נהיגה מתקדמת זה ההשקעה הכי טובה.

קיט פילטר אוויר עולה בסביבות ה300 ש"ח

אגזוז זרימת אוויר בין 300-1200 ש"ח תלוי של איזה חברה

S2000

פורסם
תראה ככל שהרעש עבה יותר קח זה מצביע על עלייה ניכרת בתחום התחתון של הסלד , ככל שהוא דק יותר זה מצביע על עלייה בתחום הגבוהה של הסלד .

עכשיו מכיוון ששמתה אגזוז לחץ , ופילטר פתוח אם נשם פתוח אני מוכן לחתום על עלייה של לפחות 45 כוח סוס לכל צילנדר , אם תוסיף עוד כמה נשמים זה יתן לך יכולת נשימה דרך המזגן .

זה משפר בצורה משמעותיתי את הצריכה של הדלק .

מה?:|:shock:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
ואם זה לא ציניות- המצב קשה

:?

המצב קשה גם בלי ציניות אבל זה כבר סיפור אחר .

אם פותח השרשור היה תורח לעשות חיפוש השרשור הזה לא היה קיים , ואם חיפוש זה קשה אני מוכן להתערב ששאלו את אותה שאלה מקסימום דף קודם .

בריאות

אור

פורסם

אני לא יודע למה אבל כול החברים שלי אמרו לי שכמעט לא שומעים את האגזוז לחץ אצל כול מכונית שיש לה אגזוז לחץ אני שומע רעש עבה ויפה וגם כאלה אם אגזוז כמו שלי רק אצלי אני לא שומע וגם אמרו לי מזה יכול להיות ?

פורסם

1. כנראה שאתה לא מפנים ומנסה ללמוד מה מעירים לך .

2. אני אעזור לך עם הסעיף הראשון , אין דבר כזה אגזוז לחץ למכוניות .

3. אני אעזור לך עם הסעיף השני , קוראים לזה "אגזוז זרימה חופשית" .

4. מה שמפריע לך זה הצליל ? הפתרון נראה לי בפורום אודיו .

5. רז , אל תלשין עליי למנהלים באודיו שאני שולח אליהם אנשים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...