שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברשותי שברולט אופטרה 2005 אני מחפש צמיגים של TOYO T1R בגודל 195.55.15 משהו מכיר מקום שמוכר את הצמגים באיזור המרכז כמו כן אני רוצה להקטין את שטח החתך של הצמיג משהו יכול להגיד לי מה הגודל המקסמילי לרכב מבלי סטיה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה הג'נט המקורי ברכב שלי הוא 185-55-14 מה יקרה אם אני אשים צמיגים 185-60-14 אני מתכוון מבחינה פיזית לרכב האם הצמיג יגע בדפנות? מבחינת נסיעה מה ההשלכות? אני לא מדבר כרגע מבחינת הצד החוקי במשרד הרישוי כי אני יודע שזה אסור תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי חלומות מוזרים על החלפת הסעפות ברכב שלי לסעפות של GTI6. חלמתי גם שירון עשה את העבודה על הרכב שלי. אז בשביל לעזור לכל שאר בעלי ה 306 שרוצים לעשות פרוייקט כזה, אני אתאר פה איך הייתי רוצה שזה יראה ברכב שלי. נתחיל בתמונה של החלקים: שימו לב שהחלקים פה כוללים את כל מה שאני אישית הייתי רוצה להרכיב. לא כולם חובה. כמה הערות לגבי החלקים: 1 - חליל הדלק ווסת דלק לא חייבים להיות של GTI6, למרות שהם שונים מה XSI. הווסת של ה XSI נותן 3.4 באר בלחיצה והחליל יושב יפה על הסעפת יניקה של ה GTI6. 2 - לא כלולה פה צנרת נירוסטה 2.5", רק זויות - מן הסתם צריך צנרת, אם רוצים לבנות צנרת מלאה. 3 - אפשר להשתמש ב אטם סעפת יניקה רגיל של GTI6. 4 - …
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
מישהו שמע על זה? אני יודע שאם עושים את זה שם אז אחרי כל תקלה קשה לרוץ לשם ולבקש שיתקנו, אבל האם שווה לעשות את זה שם? שמעתי שזה הרבה יותר זול... לאבא של חבר שלי היתה מרצדם שנת 92 שכל הזמן עשתה בעיות, הוא הלך לכל מיני מוסכים ובכל מוסף ניסו לתקן לו את זה אבל זה אף פעם לא עבד כמו שצריך, אחרי כמה חודשים של כאב ראש הוא נסע עם זה לירדן ובאמת תקנו לו את... עברו הרבה חודשים מאז והאוטו עדיין נוסע כמו מטוס ולא מתקלקל... שמעתי ששם הם מאוד טובים בתיקונים ובשיפורים, ובכלל עולם הרכבים שם הרבה יותר מפותח... מה הייתם ממליצים? מה דעתכם? אני מעוניין לקנות אוטו ישן ולשפר אותו שם...
הודעה אחרונה מאת nirba, -
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום מישהו מכיר צמיג סליקס או סמי במידה הזו שמיובא לארץ?? ירון
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
שלום לכולם. ברשותי אופטרה ספורט ידנית כבר כמה חודשים. אני אוהב את הרכב ,הוא נראה טוב,יש לו ביצועים סבבה אבל.. הייתי רוצה שייתן כמו המראה שלו, מה אני יכול לשפר מבחינת הספק מנוע? מה אני יכול לשפר מבחינת אחיזה? וגם אשמח לקבל עצות גם על עוד טיפולים קוסמטיים למינהם. תודה לכולם מראש
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חשבתי להתקין בכניסה של ה"חצוצרה", במקום הצינור שמתחבר לכנף, פילטר קונוס, כמו זה למשל, במקום הפילטר הרגיל כמובן.http://www.jetex.co.uk/website/images/conicalcentrerubberlarge.jpg זאת לאחר שאבנה מחיצה כדי לשמור על אויר קר. זה יכול להוסיף משהו?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ונגיד מביא מחשב ניהול של polo gti, מה זה יעשה לאוטו? אשמח לתשובות.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבת שלום. לאחי הקטן יש קורקינט ממונע בנזין מנוע49סמ"ק. חשבתי על פרויקט של הרכבת סוג של טורבו חשמלי. נכון באוטו זה חארטה אבל במנוע כזה קטן כל דבר משפיע מה אתם אומרים לרדת מזה או שיש בזה קצת אמת
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
עזרה בקניית צמיגים 1 2
מאת GazzA-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום אני מחפש צמיג של toyo proxes t1r לפי מה שההבנתי קשה להשיג אותם בארץ אם אתם יכולים לעזור לי להפנות אותי לאיזה מקום או שאתם יודעים מחירים ממש יעזור לי או כל מידע יעזור לי תודה. המידות שלי זה 195/50/15 פתוח להצעות של צמיגים באותה רמה תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לאחר שקניתי צמיגים חדשים ובלומי זעזועים כדי להבטיח אחיזה ברצוני לשפר את הכח התקציב עומד על 3.5K אפשר לגרד 4K מה אפשר לעשות כדי להוסיף כח? או שמה לחסוך יותר ולחכות בברכה בר
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
כבר די הרבה זמן אני מתעסק עם יכולת בלימה. במקור זה היה יותר טוב ממיאטה סטנדרטית אבל עדיין די לא מספק - בלימה לא חזקה, ABS נכנס מאוד מהר וכו'. בינתיים טופלו נוזל בלמים, רפידות "משופרות", צינורות בלימה שזורים. אחרי החלפת הצמיגים ל-F1 יכולת בלימה השתפרה ו-ABS נכנסה לפעולה מעט מאוד ובמקרים די נדירים. לפני כמה ימים התקנתי משאבת בלמים "טריה" - יש שיפור מורגש בתחושב ובעוצמה וגם ABS שוב נכנס לפעולה הרבה יותר. על מה בדיוק מבציע שינוי בפעולת ABS? גנאדי
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי גולף 2001 עם צמיגים R 14, אני רוצה לעלות במידה ל R 15 (כבר יש לי את הג'נטים מברזל). אני רוצה צמיגים ספורטיבים יחסית במידה 205/60/15, מידה שמאושרת לגולף. תקציב של 500-550 לצמיג, האוטו נוסע בערף 10K ק"מ בשנה ככה ששחיקה פחות מטרידה אותי: ze912 C. Drive של יקוהמה DYNAXER HP2 קלבר toyo TPT איזה צמיג הכי ספורטיבי מבינהם והכי מומלץ? אם למישהו יש המלצות נוספות אשמח לשמוע. (עליה במידה לR16 לא רלוונטית) תודה מראש! נ"ב חרשתי כבר על החיפוש
הודעה אחרונה מאת ניב, -
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם זה מוסיף לעוצמה של הרכב http://www.autoanything.com/air-intakes/61A1915A0A0.aspx מנוע אטמוספרי תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נוהג בפולו GTI שנת 2008 עם 26000 ק"מ, האוטו מאוד חזק וכשאר אני לוחץ על הבלמים העצירה איננה החלטית ואין את תחושת הנשיכה של הבלם. כיצד אוכל לשנות את זה ולהפוך את הנסיעה לבטוחה יותר וספורטיבית יותר? האם מדובר רק ברפידות או בדיסקים מוגדלים?
הודעה אחרונה מאת orgabay87, -
גולף וגולף GTI 1 2
מאת smoooth0-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
1-מה ההבדל בין גולף וגולף GTI חוץ מהגיר והמנוע?! 2-אם יש לי גולף -MK2- מודל 92 מנוע 1.3 אני יכול להחליף את המנוע במנוע של GTI ? זה חוקי? זה אפשרי מבחינה מכנית ?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום.. יש לי ISUZU D-MAX 2X4 -2004 מידת הצמיג 195R/14C עד איזה מידה מותר לי להגדיל ???? ומה השינויים מבחינה פיזית ?? והאם אני צריך לקבל אישור לפני ההחלפה או אחרי ???
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
טוב אז ככה, בעיקרון זאת הפעם השנייה שאני פותח שירשור כזה,על אותו נושא בדיוק,אבל כבר תבינו למה. יש לי קרייזלר נאון 1996 מנוע 2.0L 16V בעל 145 כ"ס בערך(במידה ולא ברחו להם כמה סוסים במהלך השנים) ואני מעוניין לשפר אותה במקצת,כרגע התקציב שלי עומד על סביבות ה6K וכמובן ממשיך לעלות כי אני עובד כמו חמור. רציתי לדעת כמה דברים,דבר ראשון כמה יעלה לי להרים פרוייקט כדי להוסיף טורבו? אחרי הכל הרכב שלי לא אחד שבכל מקום ניתן לשפר,ואני כמובן שצריך לחזק דברים במנוע,כמה יעלה לי פרוייקט כזה? הסכום שלי מתאים? ואם לא יספיק לי אז אני מעדיף לשפר לו אחיזה בצורה הטובה ביותר! לא מעוניין להחליף צמיגים כי הצמיגים שלי טובים מאוד,אני רוצה לדעת איפה ניתן להשיג מתלים טובים יותר,הנמכות,ואם אפ…
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם צריך זמן מינימום על הכביש בשביל להתחיל את הקורס?
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם הנה קצת מההתפתחויות האחרונות בעולמה של ה GTV מערכת פליטה ... הנה כמה תמונות מהתהליך: והתוצאה הסופית צנרת נירוסטה 2.5" ממיר קטליטי "נשלף" לטסטים וצליל מדהים: צלחות ורפידות BREMBO קדמיות (רק הרפידות ברמבו) : בולמי בילשטיין B6: סט בוקסות קד'+אח' פוליאריטן POWERFLEX: צבע VHTP לקאליפר + כיתוב אלפא מויניל שעמיד בחום גם כן: מוטות קישור לסרן האחורי: פסי מדרכה מניקל לדלתות: כשזה מורכב זה נראה ככה: וטורבו volvo T5 "מרנט" (לא יורכב, בטוח שלא בזמן הקרוב, בנוגע לעתיד אלוהים גדול או אללה אכבר כפי שבני דודינו נוהגים לומר) ההרכבה של כל השאר בהקדם האפשרי... מקווה שההשקעה תשתלם (מתכוון בעיקר לבילשטיין)
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם ,שמי אסף אני חדש כאן , וקניתי אתמול במוו 520 שנת 2000 אוטומאטית . האמת מבחינת הכוח של הרכב נחלתי אכזבה קשה, הרכב חלש מאוד וכשמפעילים מזגן זה מחריף , הכל כמובן באופן יחסי לבמוו ואני לא משווה לרכבים אחרים . אני מאוד רוצה לשפר את הרכב כל מנת להוסיף לו כוח כך שחווית הנהיגה בו תשתפר , אז מכיוון שרמת הדיע המקצועי שלי שואפת למשהו בן בורות לבושה , אני צריך את עזרתם של מביני הדבר . אז אם למישהו עצות בנושא אני מאוד אודה כולל כתובות של בעלי המקצוע ,תודה מראש . אסף
הודעה אחרונה מאת bmw525i, -
כיסאות ספורט לרכב 1 2
מאת galnaim-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שלום, יש לי באגי ואני מעוניין לקנות לה כיסאות ספורט (כמו של ספרקו וכ'ו) אשמח לקבל קצת רקע על הכיסאות האלו..איך בוחרים?? לפי מה וכ'ו.. וגם מה טווח המחירים שלהם.. אני מאזור הדרום..אשמח אם תתנו לי מקומות שאפשר לררכוש כיסאות כאלו.. תודה..!!
הודעה אחרונה מאת galnaim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 52 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם ! ברשותי איביזה קופרה 08' ואני שומע הרבה על שיפורים. רציתי לדעת בבקשה מה עושה צ'יפ ? אני יודע שהוא מוסיף כוח למנוע אבל אני לא יודע מה הוא עושה בתכל'ס. הכוונה איך הוא עושה את זה ? וגם שמעתי שיש צ'יפים שיכולים לשפר את צריכת הדלק ? איך זה אפשרי ??? עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי הסבר על מה הפעולה הספציפית שהצ'יפ עושה. אני אשמח אם תוכלו להשכיל אותי קצת בנושא. תודה.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום יש לי אאודי A4 2003 ואני רוצה להחליף את הגריל הקיים בגריל של האאודי החדשות כלורמ בגריל של הרכב הזה: האם זה הגיוני?\אפשרי? אם כן,איפה?ומה בערך העלות?
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://e30m3performance.com/installs/installs-2/exhaust/exh1.htm יש באתר עוד כמה כתבות נחמדות, מומלץ.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חבר ביקשר ממני לברר, מדובר בצמיגי סמי סליקס. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם צמיגים כאלה ומה רמת השחיקה שלהם ? הדגם המלא הוא : dunlop direzza 03g r1
הודעה אחרונה מאת NMP, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מגנזיום ל205 מה הכי גדול שחוקי על ה205?[של הצמיגים(הייתה לי את המידה אבל אני לא זוכר אותה)] ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה מראש
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט בקנייה של אגזוז ליונדאי אקסנט 96 בין reactive ל euro sport מישהו מכיר יודע מה יותר טוב או משהו? והאם החברות הבאות טובות יותר מ dragon?
הודעה אחרונה מאת Cookies Maker, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
שלום וערב טוב, בזמן הקרוב, או הקצת פחות קרוב, אמורה לעבור לבעלותי ההונדה של אבי. נכון לעכשיו אני חוסכת כסף כדי לשפר אותה באופן מקיף ברגע שזה יקרה. לכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי לחשב כמה בערך זה יעלה, כדי שאני ידע פחות או יותר כמה לחסוך כדי להגשים את החלום. הרכב המדובר: הונדה סיוויק שנת 1999, 1600 סמ"ק, אוטומטית. השיפורים המתוכננים (בסדר הזה): 1. הסבה לידני (מצאתי גיר ב3K) 2. החלפת צמיגים לרחבים יותר. 3. החלפת מתלים 4. הגדשה: טורבו כפול+ צ'יפ+ סעפת פליטה משופרת (בעיקר דוד וממיר קטליטי) 5. בולמים חזקים יותר 6. מוטות מייצבים ומוט גישור קדמי 7. הנמכת מרכז הכובד- לא יותר מידי ההערכה שלי הייתה בסביבות ה50K, אבל אז אמרו לי…
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כמה דברים... 1}ניתן להרחיב את הגלגלים במקום הסטנדרט? 2}עד איזה גודל ג'נט מותר לי לשים 3} איך אני יכול לשפר הספק מנוע... 4}הצעות אחרות לשיפורים{לא של מראה... מכניקה}
הודעה אחרונה מאת E_M777, -