שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
שאלה\התייעצות
מאת SeeK-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבעלותי אלפא רומיאו 147 שנת 2002, 120 כ"ס, ידנית. אני רוצה להתייעץ בקשר לפילטר פתוח שברצוני להוסיף לרכב.. איפה אני יכול לעשות את זה? אצל מי? ושאני יודע שהעבודה אצלו תהיה איכותית, בנוסף, אילו חברות פילטרים מומלצות ואשמח עם מישהו יוסיף הסבר מה עושה בדיוק פילטר פתוח מלבד סאונד נהדר. תודה מראש, שי.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז הנה גם אני שוקל אולי להשתדרג מעט לאחר שנתיים+ עם הרכב, ולאחר שהמשכורת בהחלט מאפשרת זו. אני חושב שכח זה הדבר האחרון שאני צריך, שדרוגי התנהגות כביש יותר מעניינים אותי. כאן נכנס הקטע הפחדן שבי שאומר שאני רוצה להימנע ככל שניתן מהנמכת הרכב. השיקולים שלי הם כאלו: הרכב משמש אותי לנסיעה יומיומית. זה כלי התחבורה שלי, ואני לא מוכן להתפשר בנושא הנוחות. אני מודע לעובדה שהנקודה ההתחלתית שלי היא לא ממש טובה ואף גרועה, אבל פחות מזה לא יתקבל. מפני שהרכב אמור להישאר פרקטי כמו שהוא, אני לא מוכן להנמיך אותו בכלל. אם אכן זה לא אפשרי (ואני דיי בטוח שלא) להשיג שיפור משמעותי, אני מוכן להנמכה קטנה ככל הניתן. 10-15 מ"מ הם בגבול הסביר, אך לא יותר. חשוב להגדיר תקציב לפני שמתחילים, …
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיבלתי אגזוז כלשהו, בנוי טוב, לא משהו ממסגריה ברפיח, נטען שהוא של דרגון מה שלא נראה לי מחוסר הלוגו "דרגון" על היציאה, ניסיתי לחפש מידע לפי המק"ט ושאר הפרטים המופיעים עליו ולא מצאתי כלום. קוטר הכניסה "2, הכיתוב UNIPART HRP 4062. השאלה שלי היא: א. אם מישהו יוכל להוסיף קצת פרטים על האגזוז. ב. אם מישהו יוכל לספר לי מה ההשפעות על הרכב לטובה או לרעה (למעט רעש, בעצם אין לי מושג למה לצפות). חשבתי להרכיב אותו לאימפאלה שלי, מנוע 4100 סמ"ק, בכלל מתאים לנפחים כאלה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות צמיגים חדשים לפולו פולקסווגן שנת 2001 . איזה צמיגים הכי איכותים ניתן למצוא ? מידה 14 אינץ. תקציב עד 5000 ל-4 צמיגים.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
שידרוג מנוע למאזדה 323 לאנטיס
מאת Guest- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני רוצה לשפר את המנוע של המאזדה שלי עכשיו אני רוצה בעצם שהמנוע יוציא קול חזק, הכוונה קול עצבני חזק כזה. אבא שלי אומר שזה אגזוז לחץ, אם זה נכון כמה עולה האגזוז? האם האגזוז מתאים לכל רכב או שהוא יהיה מותאם למאזדה שלי? וכמה כוחות סוס הוא מוסיף? וכמובן מה המחיר שלו. עוד שאלה בקשר לפילטר איור פתוח, האם הוא מוסיף כוחות סוס לאוטו וכמה הוא עולה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 93 מנוע 1.3 ידנית. לאוטו יש בין 60- 70 כ"ס חייב לציין שהסחיבה מרשימה מאוד. ידוע שכאשר מפעילים מזגן הסחיבה פחות מורגשת במיוחד באוטו ישן שאלתי היא האם ע"י הוספת פילטר פתוח ונשם מנוע ישפרו את זריזות הרכב והאם יורגש יותר סחיבה עם מזגן ע"י 2 תוספות אלו. ידוע לי שפילטר נע בין 150 ועד ל 500 משהו טוב רציתי לשאול כמה עולה נשם מנוע והאם זה חיוני או מוסיף או מורגשת יותר זריזות בעת לחיצה על הדוושה. תודה מראש קובי.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סליחה על הבורות אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה אטמוספריות?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
שיפור אימפרזה 02
מאת גוטה-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום יש לי אימפרזה 02 1.6 סמ''ק האם אתם ממליצים לי לשים ציפ? כמה כוח סוס זה יכול להוסיף והרכב אוטומטי כסף יש ברוך ה' תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש אחד באינטרנט מציע את הציפ הזה (המצולם מתאים לאימפרזה) גם לסופר לנסר הוא טוען שהוא מוסיף לאוטו 20 כ"ס שאלתי היא האם זה כדאי? מה עם עומס על המנוע? האם באמת זה סוסיף 20 כ"ס? והאם מישהו מזהה את הציפ ויכול לתת לי חו"ד עליו.אגב, הוא רוצה עליו 750 שקל תודה ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם יש דרך לעשות זאת בלי לפגוע באחריות? (הרכב מודל 2008 ) הבנתי ששילוב של cold air intake דוד אמצעי ו-sport exhust יכולים לעשות את העבודה. יחד עם זאת הבנתי שרק חלקים של מאזדה-ספיד לא פוגעים באחריות ואני לא מוצא דוד אמצעי בקטלוג של מזדה-ספיד. תודה מראש, אודי
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
יש לי הונדה סיוויק 97 ידנית מנוע 1600 רציתי לדעת האם גלגל תנופה קל ישפר את הביצועים באוטו והסלד יטפס יותר מהר או שזה סתם ביזבוז כסף במיוחד עם המנוע הוא לא טורבו? אני ישמח אם מישהו בעל ניסיון יגיב
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. יש לי סיטרואן קסארה שנת 2000 אוטומט מנוע 1600 90 כ"ס. מבלי להוסיף שום דבר חיצוני, מה אני יכול לשנות ברכב על מנת שההאצה שלו או המהירות תהיה יותר מורגשת? לדוגמא הבנתי שאפשר להוציא את הפילטר מהאגזוז ואז האוטו טס. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום היכן ניתן להשיג מתאם לפילטר אויר פתוח לאיביזה 1.6 שנת 94? כמו זה
הודעה אחרונה מאת Getz22, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סתם גלשתי לי באינטרנט ומצאתי אתר המוכר טורבו לניסן. לי יש ניסן והחלטתי להתעמק בנושא, אם מישהו יכול לפרט לי על התהליך ואם זה אפשרי וכו. תודה רבה לכל מי שיענה תום נ.ב צירפתי תמונה של טורבו
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו מכיר את חברת השעונים הזאת: http://prosportgauges.com/gauges.aspx זבל סיני או שהם מספיק אמינים?
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז שלום לכם לטועים מבינכם, לא, אני לא רוצה לגדוש את הרכב שלי. אני רוצה לדעת מה זאת אומרת גדישת רכב, מה הפירוש של רכב אטמוספרי,מה ההבדל בין טורבו רגיל לסופר צ'רג'ר וכל מה שניתן לדעת, כמובן מבחינה עיונית.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
ציריות ל306
מאת יוגב R- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני רוצה להתעניין בקשר לציריות חדשות לאוטו שלי.המטרה זה צריות שיחזיקו הרבה כח.. אז של איזה דגם לקנות? אגב הציריות של ברלינגו יכנסו אחד לאחד ב306? (האוטו זה 306 xu כלומר נפח 1800 ומעלה) תודה לעוזרים יוגב
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אז ככה כרגע יש לי מנוע 1900 אני קונה בקרוב מאוד מנוע MI16 איזה חלקים אצטרך להחליף אם זה לא תואם, מביאים לי גיר של MI עם קלאץ קרמי,מחשב צמה סעפות ועוד רדיאטור אני מחליף,משאבת מים גם רצוי להחליף לא? מה עוד..
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, למגאן יש מערכת של 3000 שקל ואני רוצה להשקיע עוד 3000 מה יש לי לשפר? רנו מגאן RT 1.6 ידנית בנזין תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה הסבה מאוטומט לגיר ידני במאזדה לאנטיס 323 כולל עבודה וכל החלקים שצריכים להחליף והאם ההשפעה של זה היא משמעותית מבחינת ביצועים תאוצה כוח וכו... הרכב שנת 2004 אם זה משנה תודה מראש עידו
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז ככה נתחיל מההתחלה. הייתה לי סופר לנסר 97 אוטומט... הזדמן לי לקנות את כל החלקים להסבה שלה לידנית(לפחות ככה חשבתי), היו חסרים ברגים של גלגל תנופה, הסתבר גם שהסטרטר שלי לא התאים והיה חסר החלק שמורכב על הגיר עצמו שתופס את השטנגות מהידית הילוכים... אחרי הרבה נסיעות בפירוקיות מצאתי כל מה שהיה צריך וההסבה בוצע וכיום האוטו נוסע אבל נשארו כמה טאצ'ים אחרונים וכמה בעיות קטנות... קודם כל הבעיה העיקרית זה החלק הזה שתופס את השטנגות : החלק הזה כרגע מחובר עם שתי ברגים חגיר , העניין הוא לפי מה שהבנתי שצריכות להיות שם גם בוקסות (גומיות) כאלה בחורים שלו, אין לי את הבוקסות האלה, חוץ מזה אני לא בטוח שהחלק הזה מתאים לגיר הזה כי (אחרי חפירות בכל האינטרנט) הבנתי שיש כמה דגמ…
הודעה אחרונה מאת MX-5, -
יש לי סיאט איביזה בסיסית מאוד ללא כול שיפור נוסף. אני לא מבין גדול בדברים האלה ואני ממש רוצה לשפר את הרכב, הבעיה שלי היא שאני אל יודע מאיפה להתחיל הייתי שמח לקבל תשובה על מה לשים מה הוא עושה וכמה זה יעלה לי. שאלה נוסופת היא ששמעתי ששיפורים לא תמיד משפרים את הרכב. אבל מהמילה "שיפור" מישתמע בידיוק ההפך לא?! תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, רכשתי טויוטה לנד קרוזר קצר 2005 אחריי עדכון המנוע שעבר(5 הילוכים 165 כ"ס 42 מומנט) קישור כאן http://www.max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=60647&am p;PN=1 וכעת אני מחפש המלצות לצ'יפ למנוע שיחזק את כוחו מבלי לאכול יותר דלק וכמובן שלא ישפיע על אורך חייו של המנוע, האם זה אפשרי? ואם כן על מה מומלץ איפה להשיג וכמה עולה.. תודה.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב, רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש בארץ ג'אנטים של חברת speedline ? עוד שאלה קטנה-האם הם היחידים שיש להם ג'אנטים לבנים ? תודה לכל העוזרים וסליחה על הבורות.
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, נאמר לי שאפשר לשנות יחסי העברה בגיר 1.9 של PSA, על מנת שההילוך החמישי יהיה ארוך יותר. רציתי לדעת האם יש אמת בדבר וכיצד דבר זה נעשה? יום טוב שיהיה.
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אוטו ולשפר אותו אבל אני מתלבט מה לקחת... במוו (בימר) מהדגם הישן (שנות ה 80 ) - סדרה 3 -ידני במוו (בימר) מהדגם החדש - (שנות ה 90 ) - סדרה 3- ידני מרצדס - לא משנה איזה דגם ואיזה שנה גולף GTI אלפא רומיו - שנות 80 עד 92 אמריקאי גדול (ספינה קלאסית) אני רוצה משהו רק לסופי שבוע , לא משהו ליום יום... גם שיהיה משהו אמין , חזק , בטיחותי שיש לו חלקים בארץ... אחזקה וטיפולים זולים, פחות מדאיג אותי עניין הדלק כי הוא לא יסע הרבה...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש דוד אחורי לדור ראשון תודה.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי קורולה 2001 ואני מעוניין להתקין פילטר פתוח, כרגע הבעיה היא החיישן אויר שהוא מותקן בזווית של הקופסא (הפילטר המקורי) ואם אני מתקין את הפילטר אז אני מוריד את הקופסא יחד עם החיישן, השאלה אם אפשרי לעשות משהו בלי לחתוך את הקופסא או האם כדאי לעשות חור בצנרת לחיישן? אשמח אם יש אולי למישהו הצעות! תודה!
הודעה אחרונה מאת nir1240, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי אני מחפש להוסיף לרכב (דודג' אספנות) מד טורים, מחוץ ללוח השעונים. אפשר לקבל המלצה איפה ניתן לקנות, באזור המרכז? תודה, אייל
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מישהו יכול להסביר לי מה יש בתוך העיגול האדום בתמונה (הצינור הזה או מה שזה לא יהיה), מה זה עושה? - משפר משו במנוע או שזה סתם ליופי, איך זה נקרא?, כמה זה עולה ואיפה אפשר להשיג את זה? בתמונה זה מורכב על גולף אבל ראיתי את זה גם על אודי S3. לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה וזה נראה לי המקום הכי מתאים אז אל תמחקו בבקשה, גם לא מצאתי כותרת ממש מתאימה.
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 822 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- matan_mil
- BoazB11
- rky
- mcshmupi
- איתי200
- `Infinity
- benny62
- פינדר
- אודי זק
- פיזיקאי שימושי
- yahaga