Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוני נותנים בעולם אחריות לכל החיים . בילשטיין נותנים בעולם אחריות לכל החיים .

קוני נותנים בארץ אחריות לשנה . בילשטיין נותנים בארץ אחריות לכל החיים .

יחי ההבדל הקטן .

ועם כל הכבוד אין להשוות את השירות של יבואני בילשטיין ליבואני קוני . לדעתי לפחות .

יאשה , שקנה עד היום ל 3 מכוניות בולמי קוני דרך היבואן הנוכחי ומתברר שזה לא מספיק כדי להחליף לו בולם קוני נוזל , כי הוא ישן מדי . או לא הובא דרך היבואן , או מה שזה לא יהיה . זה לא שירות טוב . מצטער .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אגב, Caveman, אני עשיתי קצת ברורים לגבי הזמנה מחו"ל. אם זה מעניין אותך, אולי נוכל לחסוך עלויות משלוחה.

אני אתן יותר פרטים בפרטי.

אני מתכוון להחליף את הקוני שלי ב-B8, אודה לך אם תוכל לשלוח גם לי פרטים.

פורסם
והאם השיפור יהיה מורגש אל מול המחיר שהם (B6) יעלו? (כנראה מסגרת התקציב שלי).

שאלה בעייתית, אתה שואל שאלה ספציפית לגבי הרכב שלך שרק בעל רכב דומה שהרכיב B6 ידע לענות.

רוב הדעות פה אמרו לך, אם אתה רוצה בולמים אז B6 תהיה הבחירה הנכונה.

שיפור משמעותי יהיה, אני מאמין שהבולמים הנוכחים כבר עייפים ותרגיש בשינוי מיד.

אגב, לא קויילאוברים ולא בטיח - בעניין זה תחפש מאמרים של ליאור (4RUNNER), הוא נתן הסבר מעולה ל-"למה לא קויילאובר".

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

גדעון, קח B6 + קפיצי הנמכה (15 מ"מ) של אייבך (אם יש).

אל תעשה חצי עבודה...

ולגבי הנוחות,

יש כמה חבר'ה בוואג שהרכיבו B6 (איביזות T) וטוענים שנוחות הנסיעה השתפרה לא מעט

(וכמובן שגם ההתנהגות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצד שני - כל אוטו מתייחס אחרת לגרביים החדשות שמרכיבים לו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שי, אתה טועה ומטעה. אני מסכים עם שלייקס (:wink:) שכל רכב מגיב אחרת לבולמים של חברות שונות. פיתוח של בולם לרכב מסויים שונה מפיתוח של בולם לרכב אחר.

לראייה, על הקליאו שלי היו מורכבים בולמים קוני וקפיצים אייבך והאוטו היה נשבר. פשוט כך. כל בור בכביש היה אמנם נספג יתר על המידה, ואבל כל זאת ללא שיכוך. מעבר על בורות היה מלווה בצעקת "איה!" מצידי ומצד הנוסעים.

לאחרונה הרכבתי קוילאוברים של H&R שמומלצים ע"י קליאוספורט.נט. הקיט הזה שינה את חיי. אפשר להכניס את הרכב לפניה במהירות גבוהה פי כמה, והתקשורת מהשלדה כאילו טלפתית. אני אסכם זאת ככה: 0 זוויות גלגול. והשיכוך? זה מה שהפתיע אותי לטובה. ציפיתי לשיכוך של אוטובוס "דן" וציפתה לי הפתעה נעימה. השיכוך היה טוב פי כמה מהקוני, והיו שאמרו שטוב אף יותר מהמקורי.

וזה ההבדל בין שתי חברות שונות שמייצרות מוצר all rounder לבין חברה שמייצרת בולם וקפיץ יחדיו וכך עושים זאת על הצד הטוב ביותר.

ואין שום בעיה לכוון סט אפ לאוטו, אם זו היתה הכוונה שלך או של ליאור. כל מכון פרונט יכול לכוון לך את הגובה בקלות וגם את הקאמבר/קאסטר. אני, ד"א, קבעתי את הקאמבר שלי על 2 שלילי.

פורסם
שאלה בעייתית, אתה שואל שאלה ספציפית לגבי הרכב שלך שרק בעל רכב דומה שהרכיב B6 ידע לענות.

רוב הדעות פה אמרו לך, אם אתה רוצה בולמים אז B6 תהיה הבחירה הנכונה.

שיפור משמעותי יהיה, אני מאמין שהבולמים הנוכחים כבר עייפים ותרגיש בשינוי מיד.

אגב, לא קויילאוברים ולא בטיח - בעניין זה תחפש מאמרים של ליאור (4RUNNER), הוא נתן הסבר מעולה ל-"למה לא קויילאובר".

אהלן זיו,

שים לב שזה בדיוק מה שאמרתי, כל רכב מגיב אחרת.

אבל, אם הבחור כבר החליט שהוא רוצה להקשיח ללא הנמכה, ה-B6 הייתה ההמלצה שלי.

לגבי הקויילים, מדובר על דעות שונות, אני פשוט מסכים עם ליאור ועם עוד כמה "גדולים" ממני, שאומרים שהקווילים פשוט פחות יעילים משילוב מוצלח של בולם וקפיץ, וכמובן בארצנו הקטנה בה הכבישים (תודה מע"צ) שונים מאחד לשני.

גילוי נאות, כותב הודעה זאת בעל רכב המכוייל עם בילשטיין B6 מקדימה וקוני צהובים מאחורה.

למה? סטאפ פשוט מוצלח יותר. למפקפקים יש לי קבלות מכאן ועד תימן לגבי פירוק והרכבה ובולמים שונים.

שוב, כל רכב מגיב אחרת.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...