Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע על זה?

אני יודע שאם עושים את זה שם אז אחרי כל תקלה קשה לרוץ לשם ולבקש שיתקנו, אבל האם שווה לעשות את זה שם?

שמעתי שזה הרבה יותר זול...

לאבא של חבר שלי היתה מרצדם שנת 92 שכל הזמן עשתה בעיות, הוא הלך לכל מיני מוסכים ובכל מוסף ניסו לתקן לו את זה אבל זה אף פעם לא עבד כמו שצריך, אחרי כמה חודשים של כאב ראש הוא נסע עם זה לירדן ובאמת תקנו לו את...

עברו הרבה חודשים מאז והאוטו עדיין נוסע כמו מטוס ולא מתקלקל...

שמעתי ששם הם מאוד טובים בתיקונים ובשיפורים, ובכלל עולם הרכבים שם הרבה יותר מפותח...

מה הייתם ממליצים? מה דעתכם?

אני מעוניין לקנות אוטו ישן ולשפר אותו שם...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הייתם ממליצים? מה דעתכם?

לצערי בזבזת לנו את כל הסטוק של נקודות, השתדל לרשום לפי הכללים, אין לי עכשיו נקודה לשים בסוף משפט :-(

יש בארץ אחל'ה סדנאות שיפור, יש גם מוסכים שיודעים לטפל ברכבים מיוחדים, פשוט צריך לחפש! מהאיזה איזור אתה בארץ?

מי יאשר לך שיפורים שעשו בחו"ל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לשניהם : גם שיפורים וגם תיקונים

יותר טוב ויותר זול...זה מה ששמעתי מכמה אנשים , אני לא יודע כמה זה נכון...

פורסם

אם זה נראה לכם תמוה שירדן הרבה יותר מפותחת מאיתנו מבחינה מוטורית כדאי שתפקחו את עיניכם.

הספורט המוטורי שם חוקי ומפותח פי כמה.

סצנת השיפורים גם היא מפותחת בכמה רמות מאשר בארץ. וכן, ניתן למצוא שם מכוניות שרק אפשר לחלום עליהן.

כמה מהבימריות הישנות והמשופרות שמסתובבות בארץ נבנו בירדן.

הרמה בארץ לא מתקרבת לרמה שהולכת שם.

מכל מה ששמעתי, מצטייר מקום שהוא פיסת גן עדן באזור של מדבר (המזה"ת).

אז כן, זה קיים וזה אמיתי. אבל לא הייתי ממליץ לבקר שם בלי מישהו שמתמצא בשפה המקומית.

פורסם

לא יודע לגבי שיפורים, אבל מהיכרות עם מרצדס E אשר שופצה שם קוסמטית (פחחות וצביעה חיצונית + סאלון עור מלא) התוצאה הייתה לא פחות ממדהימה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי יאשר לך שיפורים שעשו בחו"ל?

מי יאשר לך שיפורים שעשית בארץ ? (ואני לא מדבר על פילטר פתוח או החלפת צ'יפ,אני מדבר בדיוק כמוך על שיפורים שדורשים אישור,כמו למשל הגדשת רכב אטמוספרי).

לא להיות ישר "אנטי".

זה יפה ונחמד שיש בארץ סדנאות שיפורים,אבל כל סצנת השיפורים בארץ רחוקה שנות אור מסצנת השיפורים בחלק משכנותינו (ירדן השכנה הקרובה, ומדינות קצת יותר מרוחקות כמו דובאי\ערב הסעודית וכדומה).

הכלל מאוד פשוט, היכן שיש את הכסף,שם ימצא הידע.

בהתאם לכלל הזה, למשפרים במדינות שציינתי יש הרבה יותר כסף לשפוך על שיפורים ולכן שם גם תוכל להגיע לרמות שלא תוכל להגיע בארץ (ואני לא נכנס כאן לרכב ספציפי,אלא ככלל).

אין הרבה מקומות בעולם שתראה בהם טויוטה לנד קרוזר מפרק בפתיחה למבורגיני גאיירדו.

במדינות ערב העשירות זה קורה לא אחת.

ומבחינת אישורים, אם הצלחת "לאשר" הוספת מגדש לרכב אטמוספרי פה בארץ, אז כנראה שתצליח "לאשר" גם את המגדש שיתקינו לך בירדן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מתוכנן לנסיעה לירדן למטרת חיפוש סדנאות ומחירים בספטמבר (רכב חברה - :twisted: )

אם יהיה שהו מעניין - אעדכן !!

...CASKA for life

פורסם

זה שמדובר ברכב חברה לא אומר שיש שם דלקן, או דלק, או פז, אולי חביות של דלק ומדי פעם תמצא תחנה[תקרא סיפורים של רכבי אספנות שנסעו לשם],

ואיזה חברת ליסינג תאשר לך לצאת עם הרכב מתחומי המדינה?

----

פורסם

איזה חברת ליסינג מעניין אותה מה אתה עושה עם האוטו אם הוא לא נהרס ?

יש תחנת דלק ליד מעבר הגבול בבית שאן -ומשם אם תהיה בעיה- נתדלק - מה קרה ? (אבל יש לנו 500 ק"מ לסיבובים...גולף TDI)

...CASKA for life

• תוכן חדש...