Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם שיהיה לכולם ידע כללי מה היחסים בנינו לבין ירדן

ציטוט של ראש האבטחה של השגרירות הירדנית בישראל:

אם שוטר בירדן רואה ברחוב ישראלי ופלסטינאי בכל סוג של ארוע (וויכוח מכות וכ''ו)

הוא יעצור את הפלסטינאי יבקש סליחה מהישראלי על האי נעימות וישחרר אותו לדרכו.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הבעיה שדעות קדומות שמבוססות על כלום שולטות, אין סכנה ממשית לנסוע לירדן...

כל רכב יכול להכנס לירדן ולנסוע בחופשיות במעבר הגבול אתה מקבל לוחית ירדנית ואין שום בעיה לנסוע בכל ירדן חופשי כאשר אין שום סיכוי שיזהו שהרכב הגיע מישראל.

ברור לכולנו שלערבים ישראלים יותר קל להסתדר שם... אם היה לי את האפשרות לנסוע לשם ולשפר לא הייתי חושב על זה פעמיים, מה יכול להיות רע לקבל משהו יותר טוב ביותר זול?

כמו שאמרו התרבות המוטורית בירדן הרבה אבל הרבה יותר מתקדמת משלנו עובדה שסבב הWRC עובר אצלהם ופה אגזוז נחשב לשינוי מבנה לא חוקי... נו באמת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

עכשיו אני צריך להתקשר לחבר שלי מוחמד מכפר קאסם ולהתנצל בבושת פנים:oops: על זה שצחקתי עליו

שכשנסע לירדן הוא אמר איזו מכוניות יש שם אנחנו זה כלום - מה שיש שם איזה מכוניות ספורט.

כל כך צחקתי כי ירדן נחשבת למדינה עניה יחסית ורחוקה מכל החברה ערב הסעודית, דובאי. כווית וכו'.

לומדים משהו חדש.

אולי אפשר לשכור מישהו דובר ערבית או לפחות לממן לו את השהייה בחו"ל ולהתארגן איזה כמה חברה, לעשות הכנות לפני כן לחשוב על שיפורים ודברים ולצאת. כמה זמן נסיעה מהגבול לעמאן?

• תוכן חדש...